- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ФРЕНСКА СЛЕД СЕКС - КЪМ МОМЧЕТАТА ...!
Не съм сигурна но мисля, че такава тема скоро не е пускана, а на мен много ми е интересно какво е мнението на МОМЧЕТАТА за свирката след като сте свършили??
Яко ли е да ви духат тогава, и приятно ли ви е ... аз искам да го направя на моя приятелно се питам дали е хубаво и за това се обръщам първо към вас за отговор
![]()
От един приятел разбрах, че нямало по-хубаво от това цитирам "да ти снемат презерватива и да ти го оближат, а още по хубаво ще е ако ти направи свирка - оргазма се увеличава стократно" , а от друг " ааааа много боли .." ... и така КАКВО Е ЧУВСТВОТО И ХУБАВО ЛИ Е ????![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Че естествено и след секс може...ако момчето не е свършило , то това е един от най добрите начини за завършване на вечертаПървоначално написано от ell_ownz
![]()
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
но въпроса е... иначе аз не съм много съгласна ... преди секс и по време да но не и след като е свЪршилза свирката след като сте свършили??
е преди секс си е част от увертюрата и играта, но наистина искам да знам след какво е усештанетои дали да го изненадам или да си караме по старо му
Първоначално написано от ELFIQ
Давай го малко по разнообразнои ще има ефект...виж нашите родители ей така по старо му го карали и сега разведени
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
хах е да , аз за тва искам да му направя нещо по така, например докато си спи го събуждам с френскаПървоначално написано от Thuglife
, ама много ми се иска да му направя кефа направо умирам да го гледам как се растапя в рацете ми , и на мен ми писна едно и сащо, и за това си търся някви секс игрички или подоби хитринки
![]()
![]()
Ако приятеля ти е свършил, няколко минути след това може да е свръх чувствителен. Всяко докосване до главичката може да му причинява болка. Попитай го.
ооооо значи затова онова момче ми каза че болялоПървоначално написано от dimitar_ak
, ама ако съм мн нежна няма ли да е хубаво
![]()
Първоначално написано от CTAMAT
добре , макар че мн ми се иска
![]()
spored men parvo trqbva da se navie6 da mu pravi6 frenska i sled tova da probva6 predi i sled seks i da go popita6 posle koga e bilo po priqtno
spored men tova e nai dobroto re6enie no ako na teb ne ti e priqtno i ne moje6 da se navie6 na frenska nqma smisal da mu pravi6 6tom na teb nqma da ti e priqtno![]()
ама аз му правя , аз ОБОЖАВАМ да му правя и за това питам , ако мога ще му духам по 24 часа (знам че звучи много мраснишко или перверзо, но аз обичам да му правя френска ), за това търся различни вариянтиПървоначално написано от depressedgirl
![]()
Ами има и друг вариант.Прави му френска и го остави да сварши в остата ти и после бавно и много ама много нежно продалжи няколко секунди,това може да му хареса.![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
тва като че ли по ме устройва от нищоПървоначално написано от dqvol ot raq
мерси много
![]()
По-добре недей, боли
Teh Awesome Juda
Майна сити РУЛЗ! :P
гадно е, пък и след свършване на момчето му става някво тъпо и не му се прай поече секс
"NO SEX! SEX IS BAD!"
Ами не съм се замисляла за това,въпреки ,че съм правила френска ,но принципно нито аз нито той сме имали нещо против.Не бих духала единствено и само ако ме е чукал в задника.
Оф момиче стига се чуди а го завличай в леглото и....сама си отговори на въпроса...![]()
![]()
![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
След секса не, обаче като усети /или ти като го усетиш/ да свършва, направи му една свирка /ако нямаш против да ти свършва в устата, ама явно, че нямаш/, това ще му хареса =) Поне на моя му харесва =)
И след секс може, но му дай 1-2 цигари време.
поне при мен не....дори и леко докосване след като съм свършил е болезнено...Първоначално написано от ELFIQ
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Момичета,научете се че след като момче е свършило,това не е краят на секса.След като свърши,около една минута момчето има свръх-чувствителност ... така че ползвайте устички,за да ви запомнят...
Reality is wrong,dreams are for real.
ами ще пробвамПървоначално написано от Armani_P
апък ако го боли ще каже
![]()
ето това наистина може да го направиш ... много правилно го каза DevilWish и моя много му харесва това ... побЪрква гоПървоначално написано от DevilWish
![]()