.

Виж резултатите на анкетата: ЗА ИЛИ ПРОТИВ СВИРКАТА СЛЕД СЕКС

Гласували
101. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

72 71,29%
  • НЕ

29 28,71%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Град
    На края на дъгата :)

ФРЕНСКА СЛЕД СЕКС - КЪМ МОМЧЕТАТА ...!

Не съм сигурна но мисля, че такава тема скоро не е пускана, а на мен много ми е интересно какво е мнението на МОМЧЕТАТА за свирката след като сте свършили??

Яко ли е да ви духат тогава, и приятно ли ви е ... аз искам да го направя на моя приятел но се питам дали е хубаво и за това се обръщам първо към вас за отговор

От един приятел разбрах, че нямало по-хубаво от това цитирам "да ти снемат презерватива и да ти го оближат, а още по хубаво ще е ако ти направи свирка - оргазма се увеличава стократно" , а от друг " ааааа много боли .." ... и така КАКВО Е ЧУВСТВОТО И ХУБАВО ЛИ Е ????
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

ne sum mom4e no poprincip oralna se pravi predi sex . .

..

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    ne sum mom4e no poprincip oralna se pravi predi sex . .
    Че естествено и след секс може...ако момчето не е свършило , то това е един от най добрите начини за завършване на вечерта
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

но въпроса е
    за свирката след като сте свършили??
    ... иначе аз не съм много съгласна ... преди секс и по време да но не и след като е свЪршил
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Град
    е преди секс си е част от увертюрата и играта, но наистина искам да знам след какво е усештането и дали да го изненадам или да си караме по старо му

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    е преди секс си е част от увертюрата и играта, но наистина искам да знам след какво е усештането и дали да го изненадам или да си караме по старо му

Давай го малко по разнообразно и ще има ефект...виж нашите родители ей така по старо му го карали и сега разведени
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Град
    Цитирай Първоначално написано от Thuglife

Давай го малко по разнообразно и ще има ефект...виж нашите родители ей така по старо му го карали и сега разведени
    хах е да , аз за тва искам да му направя нещо по така, например докато си спи го събуждам с френска , ама много ми се иска да му направя кефа направо умирам да го гледам как се растапя в рацете ми , и на мен ми писна едно и сащо, и за това си търся някви секс игрички или подоби хитринки

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако приятеля ти е свършил, няколко минути след това може да е свръх чувствителен. Всяко докосване до главичката може да му причинява болка. Попитай го.

Град
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ако приятеля ти е свършил, няколко минути след това може да е свръх чувствителен. Всяко докосване до главичката може да му причинява болка. Попитай го.
    ооооо значи затова онова момче ми каза че боляло , ама ако съм мн нежна няма ли да е хубаво

ооооо значи затова онова момче ми каза че боляло , ама ако съм мн нежна няма ли да е хубаво
    Не принципно е гадно. По-добре не го прави.

Град
    Цитирай Първоначално написано от CTAMAT
    Не принципно е гадно. По-добре не го прави.
    добре , макар че мн ми се иска

spored men parvo trqbva da se navie6 da mu pravi6 frenska i sled tova da probva6 predi i sled seks i da go popita6 posle koga e bilo po priqtno
    spored men tova e nai dobroto re6enie no ako na teb ne ti e priqtno i ne moje6 da se navie6 na frenska nqma smisal da mu pravi6 6tom na teb nqma da ti e priqtno

Град
    Цитирай Първоначално написано от depressedgirl
    spored men parvo trqbva da se navie6 da mu pravi6 frenska i sled tova da probva6 predi i sled seks i da go popita6 posle koga e bilo po priqtno
    spored men tova e nai dobroto re6enie no ako na teb ne ti e priqtno i ne moje6 da se navie6 na frenska nqma smisal da mu pravi6 6tom na teb nqma da ti e priqtno
    ама аз му правя , аз ОБОЖАВАМ да му правя и за това питам , ако мога ще му духам по 24 часа (знам че звучи много мраснишко или перверзо, но аз обичам да му правя френска ), за това търся различни вариянти

Град
    Пловдив
    Ами има и друг вариант.Прави му френска и го остави да сварши в остата ти и после бавно и много ама много нежно продалжи няколко секунди,това може да му хареса.
    Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!

Град
    Цитирай Първоначално написано от dqvol ot raq
    Ами има и друг вариант.Прави му френска и го остави да сварши в остата ти и после бавно и много ама много нежно продалжи няколко секунди,това може да му хареса.
    тва като че ли по ме устройва от нищо мерси много

По-добре недей, боли
    Teh Awesome Juda

Майна сити РУЛЗ! :P

гадно е, пък и след свършване на момчето му става някво тъпо и не му се прай поече секс
    "NO SEX! SEX IS BAD!"

Ами не съм се замисляла за това,въпреки ,че съм правила френска ,но принципно нито аз нито той сме имали нещо против.Не бих духала единствено и само ако ме е чукал в задника.

Град
    Пловдив
    Оф момиче стига се чуди а го завличай в леглото и....сама си отговори на въпроса...
    Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    След секса не, обаче като усети /или ти като го усетиш/ да свършва, направи му една свирка /ако нямаш против да ти свършва в устата, ама явно, че нямаш/, това ще му хареса =) Поне на моя му харесва =)

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И след секс може, но му дай 1-2 цигари време.

поне при мен не....дори и леко докосване след като съм свършил е болезнено...
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    Саламанка,Испания
    Момичета,научете се че след като момче е свършило,това не е краят на секса.След като свърши,около една минута момчето има свръх-чувствителност ... така че ползвайте устички,за да ви запомнят...
    Reality is wrong,dreams are for real.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    Момичета,научете се че след като момче е свършило,това не е краят на секса.След като свърши,около една минута момчето има свръх-чувствителност ... така че ползвайте устички,за да ви запомнят...
    ами ще пробвам апък ако го боли ще каже

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    След секса не, обаче като усети /или ти като го усетиш/ да свършва, направи му една свирка /ако нямаш против да ти свършва в устата, ама явно, че нямаш/, това ще му хареса =) Поне на моя му харесва =)
    ето това наистина може да го направиш ... много правилно го каза DevilWish и моя много му харесва това ... побЪрква го
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си