- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ФРЕНСКА СЛЕД СЕКС - КЪМ МОМЧЕТАТА ...!
Да тва е моя метод за прикючване и на моя приятел най-много тва му харесва..Може ако искаш разбира се да ти се изпразни в устата и след тва да му го оближеш,но не по главичката,защото е много чувствителна след оргазъмПървоначално написано от dqvol ot raq
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
оуууууу това би ме побъркало...Първоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
пробвай така по сполучлив вариант е може би
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
След секс веднага може и да го боли, въпреки че и това дето е казал първия ти познат е вярно. Ама аз предлагам друго - може и като правите секс, може и само да му духаш и накрая го оставяш да ти свърши в устата и като преминат силните струи започваш силно да засмукваш отворчето на главичката, така че да изсмучеш и последната сперма останала. Кефа не е толкова физически, но няма такъв кеф като тоя да видиш някое момиче да те изсмуква и за последната капка сперма и накрая да я видиш как гълта всичко. Гаранция ти давам, че ще полудее от кеф![]()
Ei tova e naistina vurha, i sled okolo minuta ta pak shte stana i mojesh da prodaljish do kraj.Първоначално написано от dqvol ot raq
И аз съм За тези неща. Никога не пречи да пробваш, пък ако не му хареса - какво толкова?
мойта веднъж се побърка и продължи свирката 10-ина 15 мин след като бях свършил. такъв кеф ми беше, че после кат се прибирах ходих на зиг-заг и животът беше накак си по-хубав![]()
п.п. за жалост скъсахме миналия петък![]()
Sennen Goroshi - нови методи
Ами аз съм момче. И бих казъл
Вече са ми правили и преди и след.
Страхотно е.
Та едно въпрошче.
Кои МЪЖ би отказал френска любов :P (свирка) :P ???![]()
![]()
Аз не съм отказвал поне до днеска.
![]()
Хах , колкото повече , толкова по - добре ^^![]()
Свирка преди секс за разигравка и след това преди да свърши пак .. (за да свърши де) хихи![]()
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
ооо миличкия съжалявамПървоначално написано от Jomby007
![]()
а не се ли протрива ако се прави толкова дълго време![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
ами чесно казано докато не пробваш няма как да разбреш дали ще му хареса, иначе е различно. Понякога е голям кеф, по някога просто ти се иска да лежите и да се гушкате (поне от страна на момчето)Първоначално написано от ELFIQ
за това пробвай и кажи после дали му е харесало![]()
Това е най-добрият вариант!Първоначално написано от dqvol ot raq
По принцип и свръхчувствителността зависи от презервативи. Става въпрос след свършването, защото ако без сте го правили без презерватив има по-голяма вероятност да се е "протрил" (така да го кажем) и да е доста по-чувствителен.
Най-добре пробвай и ако му хареса го прави, ако не - не.
Don't tell me what I can or can't do !
Няма по - добро от т'ва !![]()
нямам против френската по което и време да е както обичам да ми правят ,така и на мен ми е приятно да знам 4е правя кеф на приятеля си и няма зна4ение по кое време, ОБАЧЕ ведага след секс ми е неприятно не за друго а щот п***** има вкус на гума ,зарди презерватива, ако се измие или мине известно време тоя вкус на гума да изчезне съм готова да повторя![]()
![]()
Щтом въпроса е ЗА ИЛИ ПРОТИВ СВИРКАТА СЛЕД СЕКС, логично е отговорите да са "ЗА" и "ПРОТИВ"....а не ДА и НЕ![]()
![]()
Хах =) Не очаквах, че това е нещо толкооова яко =) Значи трябва да го правя по често на приятелят ми =)Първоначално написано от Letal
![]()
да грешката е моя , не съм се съобразила - благодаряПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
1во френската както си му е реда,после секса,ест еякулацията се забавя повече,така че какво по-хубаво от това,здраве му кажи.![]()
хахаха бахти примераПървоначално написано от Thuglife
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
замълчи замълчи ... остави момичето да прави хубави нещаПървоначално написано от ell_ownz
![]()
![]()
Зависи дали съм в разгонен период или не.
И начина по който се прави. Трябва да е по-нежен.
И се чувства по-притъпено и понякога се иска повече време, пък момичето може да не държи и т.н.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮