.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Скъсан презерватив?

Znachi predi okolo 10 min pravihme sex s moq priqtel, i toi svurshi v men..sled kato izvadi... i vidqhme 4e prezarvativa e skysan... i se panikiosahme 6toto minaliq mesec pak taka stana i vzeh hap4e eskapel....problema e tam...4e sled kato stanah ot legloto bqh mokra....
    vuzmojno li e kato e vadil prezervativa i toi TOGAVA da se e skusal...
    izmih se...mislq 4e pove4e izte4e..
    i sega neznam kakvo da pravim... znam 4e nemoga da vzemam hap4e eskapel po rano ot 6 meseca.......
    a i ako vzema... shte mi stane li neshto i kakvo ????
    ??????????????????

HELP!

Град
    Пловдив
    Начи иди в някоя аптека и питай за други хапчета,все пак да са ви мирни главите...
    Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!

Цитирай Първоначално написано от dqvol ot raq
    Начи иди в някоя аптека и питай за други хапчета,все пак да са ви мирни главите...

i tova e ideq mersi mnogo

Цитирай Първоначално написано от dqvol ot raq

i tova e ideq mersi mnogo

Град
    Пловдив
    Моля
    Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Сега мисля да не се карам но май ще се наложи, пак дечицата (или възрастни с мозък на 7 годишни) тръгнали да правят секс...е окей ваша си работа, за два месеца два пъти ви се скъсва презерватива абе хора вие дефектни презервативи ли ползвате или се ебете като животни (без извинение) на приятеля ми за толкова години един път му се е случвало да се скъса презерватив.В крайна сметка бъдете по внимателни то един,два пъти ще се скъса и на третия път нищо чудно да стане гафа.

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Сега мисля да не се карам но май ще се наложи, пак дечицата (или възрастни с мозък на 7 годишни) тръгнали да правят секс...е окей ваша си работа, за два месеца два пъти ви се скъсва презерватива абе хора вие дефектни презервативи ли ползвате или се ебете като животни (без извинение) на приятеля ми за толкова години един път му се е случвало да се скъса презерватив.В крайна сметка бъдете по внимателни то един,два пъти ще се скъса и на третия път нищо чудно да стане гафа.
    Хахаха +358818881
    Teh Awesome Juda

Майна сити РУЛЗ! :P

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    +11111

както са я подкарали следващата й тема ще бъде " какви памперси са най-добри за бебето"
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    1vi si napravi test posle pitai za hap4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си