- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- болки в гърдите преди цикъл
четох статията за ПМС и пише че симптомите са за над 20-годишни а един от симптомите беше напрежение в гърдите...та въпроса ми е вас болят ли ви преди менструация и горе-долко колко време преди да ви дойде ви болят
При всяка една жена е различно. Някои ги болят гърдите, други кръста, трети са отпаднали...някои дори въобще нямат такива проблеми. Попринцип те болят седмица или няколко дена преди да ти дойде.. Но пък за това сме жени.. винаги усещаме преди да ни дойде, дори и без тези "симптоми"![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Spokoino men sa6to me bolat predi vsqki cikal sedmica ili ponqkoga sedmica i pove4e moje i 2 nz![]()
ПодкрепямПървоначално написано от Jumbie483
Мен ме болят гърдите и ниско долуно това е нормално.
Лошото идва като стана супер раздразнителна и се заяждам с всичко живо наоколо!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
мен сигурно от седмица ме болят и още няма никой![]()
Горе-долу седмица преди да ми дойде ме болят гърдите и корема.
ми мене гърдите целите не,ама зърнатааане мога да седя без сутиен,щот почва да ме дразни блузата,като се допира до тях...ама слава богу,не се случва всеки месец...иначе редовно ме боли кръста и понякога ниско долу...и ми изтръпват бедрата...абе гадна работа е да си във или преди цикъл
![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Да, болят ме преди да ми дойде, но не винаги.От 7 до 14 дни преди да ми дойде ме болят.
Аз съм много под 20 и всеки път преди цикъл ме болят гърдите. И не само ме болят, а и съм забелязала, че нарастват
(седмица преди цикъл сутиена вече ми е малък).![]()
Тва, че се появява ПМС след 20 години не е вярно, ма кар, че си го чела!Защото мен понякога преди да ми одйде ме болят гърдите около 10 дена!
Около седмица преди да ми дойде започват да ме болят, но постепенно болката намалява и когато ми дойде почти не ме болят вече![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
и при мене е така :PПървоначално написано от GabisiTa
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!