.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]

болки в гърдите преди цикъл

четох статията за ПМС и пише че симптомите са за над 20-годишни а един от симптомите беше напрежение в гърдите...та въпроса ми е вас болят ли ви преди менструация и горе-долко колко време преди да ви дойде ви болят

При всяка една жена е различно. Някои ги болят гърдите, други кръста, трети са отпаднали...някои дори въобще нямат такива проблеми. Попринцип те болят седмица или няколко дена преди да ти дойде.. Но пък за това сме жени.. винаги усещаме преди да ни дойде, дори и без тези "симптоми"
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Spokoino men sa6to me bolat predi vsqki cikal sedmica ili ponqkoga sedmica i pove4e moje i 2 nz

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    При всяка една жена е различно. Някои ги болят гърдите, други кръста, трети са отпаднали...някои дори въобще нямат такива проблеми. Попринцип те болят седмица или няколко дена преди да ти дойде.. Но пък за това сме жени.. винаги усещаме преди да ни дойде, дори и без тези "симптоми"
    Подкрепям
    Мен ме болят гърдите и ниско долу но това е нормално.
    Лошото идва като стана супер раздразнителна и се заяждам с всичко живо наоколо!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    мен сигурно от седмица ме болят и още няма никой

Горе-долу седмица преди да ми дойде ме болят гърдите и корема.

ми мене гърдите целите не,ама зърнатааа не мога да седя без сутиен,щот почва да ме дразни блузата,като се допира до тях...ама слава богу,не се случва всеки месец...иначе редовно ме боли кръста и понякога ниско долу...и ми изтръпват бедрата...абе гадна работа е да си във или преди цикъл
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Да, болят ме преди да ми дойде, но не винаги.От 7 до 14 дни преди да ми дойде ме болят.

Аз съм много под 20 и всеки път преди цикъл ме болят гърдите. И не само ме болят, а и съм забелязала, че нарастват
    (седмица преди цикъл сутиена вече ми е малък).

Тва, че се появява ПМС след 20 години не е вярно, ма кар, че си го чела!Защото мен понякога преди да ми одйде ме болят гърдите около 10 дена!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Около седмица преди да ми дойде започват да ме болят, но постепенно болката намалява и когато ми дойде почти не ме болят вече
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Около седмица преди да ми дойде започват да ме болят, но постепенно болката намалява и когато ми дойде почти не ме болят вече
    и при мене е така :P
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си