- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартен въпрос...
Момичета и момчета, задоволявали ли сте или били ли сте задоволявани от човек от вашия пол?
Аз да защото съм английската кралица и правя каквото си искам. Е Вие сте![]()
Сноу, престани вече. Много си фантазираш и си безинтересна. Само това бих ти отговорила аз.
Който е хомо да позволява, аз не съм! Ти май само тъпи теми нещо пишеш,а?
карай нека да има малко и такива теми..за да си почиваме от "Сериозните" теми хахаха ... най сериозните млади хора в България сме се събрали тука![]()
![]()
А тя е английската кралица![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Точно така, обичам теПървоначално написано от Thuglife
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Аз съм придворния...и искам да ближа гърдите на английската кралицаПървоначално написано от Snowww
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За тебе винаги мое малко жълтоклюно патенцеПървоначално написано от Thuglife
![]()
![]()
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Първоначално написано от Snowww
не видя ли, че съм котка ла? по скоро котарак..какви патки те гонят
Добре мой сладък мустакат опашат писанчо![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Snowww
![]()
![]()
Първоначално написано от Carlos
Първоначално написано от LadyDy
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
СПРИ СЕ С ТЕЗИ ТЕМИ,ЗАЩОТО СКОРО ЩЕ СТАНЕШ ИЗВЕСТНА ,КАТО ПЕТНОТО НА ФОРУМА!
Малко сме разумните.
Аз пък ще съм женски шутИ ще те разсмивам, а ти само гледай да не се смееш...
![]()
![]()
Аз съм кралицата на този форум и съм най - яката.Първоначално написано от chokolate_girl
А темата си ми е съвсем нормална, тъпа и скучна като всички останали. И на всичкото отгоре си е в точния раздел. Така, че си гледайте работата. Този път не съм направила нищо! Не, че някога съм направила нещо лошо. Просто съм един идеал който всички искате да бъдете, но не можете. Когато някое момиче в форума се оплаква, че е изоставена от гаджето си, примерно, всички й казвате да вдигне глава, да има самочувствие и кураж. Ами аз имам и двете. Не съм направила никога нищо на никого, не съм обидила никого без да съм била провокирана, така че моля, моля. Вече започвам да се ядосвам.
![]()
Обичам те![]()
оф,само като видя кой е автора на темата и ми се отще да влизам![]()
Аууу и мене кфо ме грее. Не влизай, никой не те кара на сила. Най - яката съм и точкаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Обичам те![]()
![]()
![]()
хаха кефи ме от всякъде
![]()
![]()
Я ми са махни МАААААА!!!!Първоначално написано от Snowww
Малко сме разумните.
бравоооо един човек да си признае!Първоначално написано от baby_bitch
браво мацка кефиш ме!
![]()
Ти си най - яката след мене![]()
ходи бръкни в контакта,за да станеш още "по-яка".Първоначално написано от Snowww
Сигурно си някое лапе което като седи на тротоара си клати краката и мама и тати го пренебрегват,затова е решило да досажда на непознатите по форумите
![]()
Колкото повече ми казвате да се махам, толкова по- късно ще го направя.Първоначално написано от chokolate_girl
Живея в свободна страна и имам право да се мисля за най - яката. Никъде не пише, че е забранено. Така, че ти се махай! За разлика от теб аз съм поничка, а не кифла.
И не забравяй, че бих дала живота си за теб. Обичам те![]()
аз в момента се чудя на кой досажда момичето.... да кажем да ви псува или да ви нарежда на лични ? А дори и въпроса не е кой знае каквъ просташки
има и такива случаи...аз бягам от педали ама някой и с това се задоволяват! Писна ми от вашия ИДЕАЛ ....много перфектни станахте всички. баси комплексарките дето имало...
Миличка, моя сладка, сладкопойна чучулига, когато казваш "сигурно", знай, че значи и "несигурно". И да, бъркала съм в контакта, ама нищо не ми става. Защото съм НАЙ- ЯКАТА!Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Обичам те![]()