- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартен въпрос...
Изразът: мен не ме грее,си го научила от мен,когато отговорих на темата ти миналия път.Ето че не си яка.ТИ си най-бавния български реутан,докато загрееш,изтиваш.Толкова си тъпа,че няма на къде,мн ме дразнят такива лигави момиченца,като теб.Както и да е няма да споря с бавно развиващи се същества,като теб!И имай предвид ,че ако ми отговориш още веднъж,то ти си най-тъпата курва,която си въобразява,че може да бъде съвършена.КРай с теб,повече няма да отговарят на кухи лейки,като теебе.Първоначално написано от Snowww
Малко сме разумните.
Благодаря ти много за подкрепата. Обичам теПървоначално написано от Thuglife
![]()
ПП Много ме кефи котката ти :P
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
не знаех,че в лудницата има интернетПървоначално написано от Snowww
![]()
А бе хора, кви идеали ви гонат всичкитеединстнвеното нещо с което ме дразни тази умопомрачена е,че злоупотребява с "обичам те"
![]()
Окей. Обичам те най - много от всички в форума, да знаеш!Първоначално написано от chokolate_girl
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Хубаво ако щете ми вярвайте. Аз Ви обичам всички. И никога не бих злоупотребила с този израз. Просто животът е твърде кратък за да не Ви обичам.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Не ме обичаш да ти е мазнооооПървоначално написано от Snowww
:P
Добре тогава. Да знаеш, че сега се чувствам наистина обидена.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Но пак те обичам! И само аз мога да те обичам след като говориш така за мен. Защото съм най- яката.
![]()
тук бъркаш :P едно момченце ме е обичало и след по-големи ужасииПървоначално написано от Snowww
![]()
аууу какво си му причинила? да не би да си се съблякла гола пред него и да е получил удар от шока?Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Първоначално написано от Snowww
![]()
![]()
това беше добро
Знаеш ли какво? Мисля, че ти си готинаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Окей кажи нещо по- умно тогаваПървоначално написано от sLadkaTa_LoRi
Обичам те![]()
Животът е твърде кратък за да те мразя или да си ми безразлична. Затова те обичамПървоначално написано от sLadkaTa_LoRi
![]()
breii mnogo lubof v toq forum be(izvinqvam se za pisaneto ama nqmam fonetika na tozi komp
)...zna4i az ne vijdam ni6tu lo6o v tova 4e avtorkata se misli za 'nai-qkata' nqma lo6o 4ovek da ima samu4uvstvie...a i ni6tu ne e napravila na nikoi i neznam 6to si4ki hranite tuka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P a i v bibliqta se kazva - obi4ai vragovete si
![]()
![]()
![]()
momi4eto e i nabojno .. mi da glupavo e da se zanimava6 s Hate
jivota e prekaleno kratuk :P :P
мислех да не се обаждам пак по нейните теми и да не ги чета ....ама не се стърпяхПървоначално написано от VhD
![]()
![]()
мацко ти кога за последни влиза във форума и прочете ли всички идиотщини които избълва авторката,......![]()
авторке нема кво да се коментираме...ти си знаеш само колко те ОБИЧАМ![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
И каква идиотщина съм направила? Я кажи дон/я Перфекто/а ?Първоначално написано от rubi
Благодаря ти миличкаПървоначално написано от VhD
Обичам те. Ти си по- яка и от мене
![]()
Сноу, ти си моят идол, честно !!!!!Първоначално написано от Snowww
![]()