- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартен въпрос...
Ти и с българския си толкова добре.....избълвал означава изговорил а не направил......Първоначално написано от Snowww
ми да Доня Перфекта съм щото съм най-яката!Обичам Те![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Я не ме учи как да пиша на собствения си език! Аз пиша най - правилно щото съм най - яката. Ясно? В училище като по- малка дори аз предавах уроците по български защото разбирах по - добре от госпожата. Абе разберете бе, никой не може да се мери с мен.Първоначално написано от rubi
ПП Аааа и ако обичаш не се опитвай да ме имитираш. Ако аз съм оригинална, всеки опит за моя имитация би бил пълен провал. Ясно? Пък и аз съм родена така, че да бъда най - яката. А ти си родена да бъдеш в краката на най - яката. Нека всеки да си знае мястото![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Благодаря ти, страшно много те обичам.Първоначално написано от Syringe
Ама вече като идол започвам да се страхувам. То това да бъдеш идол не е лесна работа. Ама аз ще се справя. Защото съм Бритни Спиърс.
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
...и английската кралица едновременно с това.Първоначално написано от Snowww
![]()
Точно такаПървоначално написано от DiTeraNNo
Обичам тееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
аз пък съм Датската кралица и съм най-богатата,най-готината и английската кралица ми диша прахта......Първоначално написано от Snowww
![]()
![]()
оууу чак сега разбрах защо ти е бавен реотана......то от толкова много наркотици алкохол и успокоителни лееекинко е почнала да ти хлопа дъската.....
следователно вече аз съм най-яката щото мозъка ми е като бръснач....
ОБИЧАМ ТЕ!![]()
Май искаше да кажеш:
Май не си чувала за пълен член като ти чета писанията. Зле си, мила.Първоначално написано от rubi
ама аз пак си те обичам
![]()
![]()
![]()
Много любов,много нещо!
Сноу,пусни една тема в Любов,колко ни обичаш всички!..направи ми тази дребна услуга!
![]()
Миличка, аз вече пуснах, ама модераторите ми е изстриха. Ама ще се опитам отново да го направя, специално за теб. Щото и ти си най - яката.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Е,не може и двете да сме най-яките.Преотсъпвам ти честта-ти си най-яката!![]()
![]()
![]()
![]()
сноу ти си тъпа пачавра
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Благодаря ти миличка. Ето хора учете се от мАрМаЛаДкА. Тя още от малка разбра, че аз съм най- яката, а тя е най - яката след менПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Мармаладке за да ти покажа колко много те обичам, пуснах темата в Любов, специално за теб, да знаеш![]()
Неее не говори така за себе си! Има и по- зле от теб. Руби например.Първоначално написано от DieselBlood
обичам те миличка
![]()
Мерси за темата!И аз те обичам!Сноуи президент!Сноуи президент!![]()
Не бе аз съм най-яката....никой не обиждам....аз съм ДАТСКАТА кралица.....Обичам те сноу!!!!Първоначално написано от Snowww
![]()
Az puk sum sestrata na Rubi...i sq ko praime....obshtestven chat?![]()
Zashtitavam vsicki koito kazaha kakva e snowww i syshto sym na mnenie che tq trqbva da byde bannata!
Sori za litinicata ama tuk nqma drugo.....
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
Хаха, и как така от една орална любов изкарваш хората хомосексуалисти.Първоначално написано от Carlos
![]()
аман и тесногръдие.![]()
Аз пък си се кефя, щото съм по-добра и от мъжете.![]()
Сноуи, с тебе, миличка, малко може да поспорим коя е най-яката, защото несъмнено не си ти.![]()
![]()
Ти не си идеал бе еиииии!Аз съм по-готина от теб бе космонафт!Първоначално написано от Snowww
иии не те обичамм
![]()
Да не си ти be Snowww!cherinka е най-яката!Тя е моят идол!Първоначално написано от cherinka
Obicham te cheriii
![]()
само с сладку2009![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
![]()
![]()
![]()
![]()
ое тази Snowww ме поърка от смях беше английската кралица а после Бритни Спиърс кефиш ме момичее
![]()
![]()
![]()
![]()
И да знаете всички аз съм пък Rihanna нека ви и съм най яката а след мен е Snowww
Обичам те Snowww!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Abe, hora, 6to ne ostavite malko snowww da podi6a! NQma li da vi e nepriqtno neprekusnato da vi nari4at pa4i putki i tem podobni obidi!
I tq e 4ovek vse pak!
<<Love is in the air>>
Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!
Ми ще ти отговоря не,защото не съм гей и защоото предпочитам гаджето да ми прави тея неща.Първоначално написано от Snowww
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU