.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

АДСКИ ПРИТЕСНЕНА ;(

Здравейте..;( от мн време се притеснявам и съмнявам за цжетна бременност..зна4и правих секс с приятеля ми но само анален ! Само отзад без кондомм може ли да е станал гаф..идва ми жикъла нормалноо е не знам дали е напълно нормален но ми идва според вассс какво може да е станало адски съм притеснена страх ме е от тест страх ме е от вси4ко разкайвам се и съжалявам безкрайно не рядко срещана ли ое цветната бременност??Моляте помогнете поне психи4ески ;( ;( 17 СЪМ

край,брменна си,съжалявам,че трябваше аз да ти го кажа...даже може тризнаци да са...обаче ако сега отидеш,свариш малко вода с един кичур от косата на майка ти вътре и стоиш на глава,докато се вари водата,а след това я изпиеш,може да ти паднат бебетата...надявам се да съм помогнала( )
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Град
    Shove IT
    Може да имаш неспокойни глисти от анален секс

Нз дали темата е ебвака но ти да нямаш второ влагалище в ануса?
    Как ще забременееш отзаде ,що за глупост
    отпред трябва момиче,отпред ...само чрез секс отпреде може да забременееш-независимо дали цветно или не)
    Малко сме разумните.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    За 17 годишна си доста неинформирана и неграмотна.Направи си тест и отиди на гинеколог.

А и от анален секс бебета не стават, като те е толкова страх ще разбереш след девет месеца.Пууу егати хората.

ЪЪъъ... Ми... на 17 си мамакаму, би трябвало да знаеш, че нестават бебето от анален Ъъъ...иначе до колко е срещана цветната бременност немога да дам компетентен отговор Но за успокоение ти казвам, че нищо ти няма..., а тва че те е страх от тест...детски историй

P.S
    И от орален нестава бебе - за следващата ти тема

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    отпред трябва момиче,отпред ...само чрез секс отпреде може да забременееш-независимо дали цветно или не)
    +
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Може би влагалището и е свързано с ануса!?! Незнам. Дали е възможно?!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

+++ не е възможно да се забременее отзад----една от причините за практикуването на аналният секс.

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    ne si bremenna otzat ni6to ne moje da stane,a za cvetnata ne se sre6ta mnogo 4esto
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

А НЕ СЕ ДОУТО4НИХ ЗНАМ 4Е ОТ АНАЛЕН НЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА,НО АКО ТОИ ЛЕКО СИ ГО Е ДОПИРАЛ ДО ВАГИНАТА МИ ????Идва ми цикъла но аз се притеснявам мисля 4е не е то4но както трябва не знам ВНУШАВАМ ЛИ СИ ;( ;( ;( БЕЗ БАЗИЦИ!!

Мега фен Аватара на teenems
    ти ебаваш ли се аз съм на 13 и зн. че от анален не мои се забременее но чесно казано и аз бих се притеснявала ,макар да знам че не бе могло да се случи ,,но споко не си бременна
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

ami vnushavas si.Nai-dobre si napravi test,ne e skyp i shte te uspokoi
    Is everybody going crazy?!?

Не може да се забременее при анален секс,но в случай че има стичане на еякулат (сперма) от ануса към влагалището е възможно да се забременее,но тъй като сте го правили с презерватив,няма начин да си бременна,само си внушаваш.Пък и щом ти идва ,значи не си.АКо си брееменна няма да ти дойде цели 9 месеца
    Малко сме разумните.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    NE MOGE6 DA ZABREMENEE6 OT ANALEN SEKS!!!!!!!!

Град
    Благоевград
    Е тая печели върха на класацията за най тъпа тема тая вечер
    Къде си тръгнала да правиш секс бе.. тцтц ненормална работа

Голям фен Аватара на scyLLa
    Братле не се заяждам, нищо лично, но като ти чета постовете за тебе всяка тема е ебавка, та се чудех майка ти като те е раждала да не се е ебавала постоянно с доктора?По темата не се забременява от анален секс, ся ако си от чернобил нищо чудно...
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Братле не се заяждам, но като ти чета постовете за тебе всяка тема е ебавка, та се чудех майка ти като те е раждала да не се е ебавала постоянно с доктора?
    т'ва беше много тъпо изказване

OOo yeahh .. aнален секс => цикъл => бременност и то цветна .. по тъпо нещо не съм чувала заклевам се
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Може да има вътрешна свръзка м/у гъзЪ и шутката.
    You are what you eat!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Тцтцтц подготвяй се.... не е лесно да се гледат тризнаци, едно от които ще е куче... а пък ако се родят и такива умни като майка си малиииииии
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си