- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Направих едни курвенски истории
Така, имам си приятел . Във сряда вечерта бях на купон с приятелки и там се запознах с едно много приятно момче. Пих малко и без да искам преспах с него. Просто не можах да му устояНо приятелят ми разбра и аз не знам от къде . когато се видяхме той ми се разкрещя и си замина без да успея да му кажа и една дума
После му звънях, но не ми вдига. Обичам го много и не искам да го загубя заради глупостта, която извърших под влиянието на алкохола .
Дайте съвет какво да правя !
![]()
П.П. Знам, че постъпих страшно глупаво , няма нужда да ме осъждате и критикувате !!!
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
хоохоПървоначално написано от angel000
тоя пич е като мен
ами мацко ..нямаш шанс съжалявам
има и други мъже на тоя свят
той няма да ти прости повярвай..колкото по млад толкова по безпощаден
..
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
тряа да е някав мега компромисен ли незнам... за да ти го прости тва нещо...
опитай се да поговориш с него... обясни му, какво е станало и ако ти прости ще е добре...., ако ли не просто го забрави... защото тва, че си била пияна не ти дава право да се оправдаваш... никой не те е карал да се напиваш.
едва ли ще ти го прости тва нещо, но все пак опитай...
Късмет!
П:П: и ако ти каже да не го занимаваш повече или нещо от тоя род не го питай "защо"...
най много да получиш отговор от рода на - а ти как би се почувствала и как би постъпила, аз ако го бях направи тва нещо... .....или някой друго шамарче![]()
<N>
Ужасна ти е постъпката... Едва ли той ще ти прости. Опитай се,но шансът е много малък... Поне си извади поука и по нататък не пий по повече от чашка за настроение като си на купон.
1.Тъпа си, че си му изневерила! Едва ли ще се върне при теб!Първоначално написано от angel000
2.Аз ще ти кажа от къде е разбрал. От приятелките ти! Не се чуди ако накрая тръгне с някоя от тях...
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
+Първоначално написано от baby_bitch
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+1. Да... Един въпрос: Сигурна ли си, че не са ти сложили нещо в пиенето та чак така си изгубила контрол... Може някоя от приятелките ти да е пуснала някое прахче вътре и да е уредила нещата, за да тръгне с гаджето ти...Първоначално написано от savoy
ПП. да, написах сценарий за латино сериал...
+111Първоначално написано от Bellatrix
ПП. вече си нямаш приятел![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
не може, когато ти изнася да се оправдаваш с алкохоланоси си последствията за безотговорната постъпка
![]()
П.П. ти не го обичаш,защото:
1.си постъпила така с него
2.изобщо не ти пука как се чувства,а само се вайкаш за това,че не ти дига,че не те изслушва![]()
Ехей много яко...точно като сериал е наистинаПървоначално написано от Bellatrix
...това е масова практика в стиптийз клубовете в сл.бряг
като влезе някой чужденец му дават екстази..то замайва и ги кара да си дават парите за курвите
или ги ограбват без да се усетят
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Първоначално написано от angel000
neznam nqma nikakyv syvet dokato toi ne ti prosti prosto syvetite sa izli6ni
P.S a kak taka bez da iska6 si prespala s nego ti ili iska6,ili ne iska6![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Myjkata gordost...Dai mu malko vreme da se uspokoi i sled tova pogovorete.Ako naistina te obicha shte ti prosti.Uspex!![]()
Is everybody going crazy?!?
sorry, no i az mislq 4e nqma da ti prosti...
Апф... ти би ли простила на някой ако ти изневери?!Първоначално написано от Fortuna
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Sorry мн ама си яко зле.. е явно вече си го знаеш![]()
Нещо тая вечер съм много враждебно настроенаобаче тея ваши теми ме разбиват отсякаде и се чудя как може да има такива хора като вас
![]()
Няма смисъл да ти казвам неща от сорта на: "опитай се да му обясниш".. "кажи му че съжаляваш".. и още тем-подобни глупости![]()
Да си внимавала пред кой си разтваряш краката![]()
П.П. Само се надявам скоро да не пуснеш тема от сорта на: "бременна съм" и в още по-лошия случай: "бременна съм, а не знам от кой"![]()
Споко миличка, това твоето не е нищо. Аз какви съм ги правила.... малееейййй.Веднъж спах с един клиент и забременях от него извънматочно, а после спах с жена му. Така, че споко.
![]()
А иначе за да се направя и аз на умна ще ти дам съвет. Напълно разбираемо е, че той едва ли би ти простил. Ако не ти прости просто приеми факта, че няма да си с него повече и това ще ти е за урок.Ти си най - яката след мен! Обичам те
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
без да искаш си преспала с него...ОМГ ! Виж ся, колкото и грубо да звучи, не вярвам, че ще ти прости. А ти си направи поуката колко да пиеш на купони
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
mi kato si piqna shto ne hodish laina da qdesh , mi praish sex zad garba na priqtelq ti .. takiva izvineniq piqna sam, sa mnogo slabi i elementarni
Че кво бе секи прай грешки .. Нали за това има и прошката.. Ако найстина държи на тебе тоя човек ще ти прости .. Пък и кво едно преспиване може да няя никво значение .. Зависи към е той .. Аз поне така мисля ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Няма да ти казвам колко е тъпо това и т.н. Не мисля че имате бъдеще... но дано си си взела поука от всичко станало...Първоначално написано от Thuglife
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
az bih prostila na nqkoi koito mi e izneveril samo ako naistina go obicham i ako vidq che se razkaiva na 100% za sluchiloto se i che tva mu e poslujilo za urok i nqma da se povtori. taka kato gledam ti se razkaivash nz do kolko si izkrena, no vseki ima pravo na vtori shans .. Uspeh![]()
I'm the one Love me ...
Как си преспала "без да искаш" ?![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Ами освен да му се извиниш друго не можеш да направиш. Просто да не си мислила с оная си работа, и това извинение с алкохола .... сори ама хич не върви, така както приказваш си личи че алкохола е просто извинение за постъпката ти.
Можеш само да се надяваш да ти прости...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ko da te praq... idvai da te 4ukam.....![]()
skype shiit12