- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Направих едни курвенски истории
Да..Първоначално написано от baby_bitch
и Въобще не си и въобразявай, че РАЗБИРАШ какво му е.
Тук не става въпрос толкова до *изневярата* ти, колкото до наранената му гордост (а може би и чувства).
Не искаше критики, но си ги заслужаваш, защото никой човек, който е от отсрещната страна НЕ би могъл колкото и да иска да РАЗБЕРЕ НАИСТИНА какво му е на другия.
Жива и здрава!
mn mi e 4udno kak taka prespiva6 s nqkoi bez da iska6....Първоначално написано от angel000
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Да, и за това обичам да казвам
СПРЕТЕ АЛКОХОЛА.
има достатъчно наркотици за всички ви.![]()
ami vij na mene za 6tastie ne sa mi izneverqvali ama sigurno ne e ba6 priqtno i zatova ako trqbva da S1M 4ESNA NE U4AKVAI MN PRO6KATA MU ne go presledvai a prosto se opitai da go prev1zmogne6 znam 4e e trudno no ima ne6ta koito dori i sled pro6ka ne mogat da b1dat zabraveni !
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Без да искам вика![]()
![]()
ми и той без да иска не ти вдига телефона..
![]()
Върви при онзи, с който си забавила обичта си...
Има ли смисъл, като няма значение...
zagubi go doverieto svurshi ve4e nqmash budishte sus tozi 4ovek izgubigo za vinagi pove4e nqma da se vijdate me4titeti sus nego sa sasipani izcqlo nikoi ne bi prostil tova priqten den
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Аз лично бих простила,но това е от характера ми.Просто съм готова да направя какви ли не компромиси,само и само да запазя любовта.Но това не е при всички хора.За съжаление има голяма вероятност момчето да иска да те вижда дори.Щом не иска да говори с теб,значи едва ли имаш шанс да му обясняваш и да се извиниш.А и все пак постъпката е глупава и наистина си го наранила много.
никой не ти е наливал аклкохол в устата,сама си си вноновна,но това май го знаеш...та по темата GAME OVER
Postapila si gadno vqrno napravila si go pod vliqnieto na alkohola no zamisli se kolko pati i tvoq priqtel e bil na kuponi i kolko pati e pil no ne ti e izneverqval.Dai mu malko vreme postavi se na negovo mqsto i si pomisli kak bi se po4uvstvala ti.Dano da ti prosti sled vreme a ako go napravi zna4i 4e naistina darji na teb.
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
абсолютно! И от тва вашето ''без да искам'' стават най-големите shitни...Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Как ще обичаш някой и ще си позволяваш такива неща?
...обичате вие...дрънци..
само вашия задник си обичате...
ние с моито вече бивше гадже се разделихме защтото съм ходила на кафе няколко пъти с други момчета а ти пък 4ак си се из..... с некъф там ЗАБРАВИ просто :P![]()
majoretkata...skype-sladkata164
ахаххахаххахааххаПървоначално написано от angel000
![]()
![]()
![]()
Такива неща не стават без да искаш,мойто момиче!И по-добре остави момчето намира...не го заслужаваш,дори да е най-големия боклук.
![]()
bez da iska6 prespa s nego zna4i a?![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Така е.Първоначално написано от Thuglife
Едва ли ще ти прости повярвай ми! Пък и не виждам ти да го обичаш, ако го обичаше щеше да положиш всичките усилия, които имаш за да говориш с него, а не да седиш и да чакаш да вдигне, колкото там да се каже.. много чудно защо искаш да говорите по телефона, а не го намериш лично? Може би те е страх![]()
Просто не е трябжало да постъпваш курвински. Ако той е мъж на място няма да ти прости. Вземи си поука от цялата работа.
НЕ ПИЙ ПОВЕЧЕ ... Алкохола не ти влияе добре![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Нито си пила малко, нито е било без да искаш, ама карай.Първоначално написано от angel000
Въобще да не ти пука, станалото-станало, живота продължава, ще си хванеш друг, не си мисли, че на 17 години си изживяла вече единствената и неповторима любов. Колко още ще има....
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Бахти тъпото изказване,разбира се че няма да ти прости,ориентирай се към другия хах ,тука вратите са затворени и не тормози момечто повече,виновна си само тиПървоначално написано от angel000
![]()