- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гърдите ми са малки
не били на мода... бий бозаПървоначално написано от shokoto91
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Големината на гърдите въобще не зависи от теб а от това чий гени си наследилаМожеби майка ти или баба ти да са с малки гърди. Сичко е до наследство, а ти не трябва да имаш ни най-малки притеснения за гърдитети защото можеби до година две ще пораснат
![]()
ами нз дали те разбрах правилно но май ти сгреши...защото това е козметика и диети...а не любовПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
I moite gyrdi sa malki ama ne mi puka.Ina4e sym 4uvala 4e ot kiseloto mleko rastat ama nz kolko e vqrno
Is everybody going crazy?!?
Още не е измеслена храна или напитка, от която да растат гърдитеТова си е до ген. И малки да ти останат, какво ти пука всъщност? Нали хората не те оценяват по това колко са ти големи гърдите, а какво имаш в главата. Така че... изобщо не се впечатлявай. Горе главата и си се кефи на живота такава каквато си
![]()
Млечните жлези се развиват до 21 - годишна възраст, така че...
А и както доста преди мен казаха - то си е и до ген.
Ако мислиш, че момичетата, които имат големи гърди,
са им такива защото са пили или яли нещо...
еми то си зависи от гена ако на майка ти там баба ти са си добре и твойте ще пораснат споко![]()
sam vqrva6 li si kato luje6 momi4eto ?Първоначално написано от shokoto91
v momenta se razviva6 moje6 da sloji6 nqkoi i druga podplunka.No ako sled vreme ne zapo4nat da rastat si izbirai ili pulna s c*ci ili slaba bez... no vnimavai 6toto nqkoi se precakvat s variqnti kato pulna-bez ... awe si4ko e priroda hora sme ne sme perfektni
hmm dam mn e gadno i az imam malki gudi i sm slaba .... ama se pak si na 14 6te ti porasnat ...
Няма с какво ги предизвикаш да порастнат.. Все пак си на 14, има време да растат![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
emi da prawi ste ama wse pak se chustwam zle![]()
Ami ti si edva na 14,gurdite ti 6te rastat o6te dosta vreme.Ne mislq,4e trqbva da se kompleksira6 zaradi malkite si gurdi,moite su6to sa malki,na 19sum,a nosq sutien 75B.no si gi haresvam.haresvai se i ti,za da te haresvat i drugite.plus tov ane mislq,4e slaba,visoka,s ogrooomni gurdi e perfektnata kombinaciq.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
?Първоначално написано от neonskull
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Дааам, от около 2 месеца не съм влизала и защо ли не се учудвам, че първата тема, която виждам е "Малки са ми гърдите..." Не се ли научихте че не са най-важното? Или за вас е по-важно какво имате в сутиена, а не в главата...
Малки,но от сърцее. Не е важен размера,а дали влизат в употреба.
И се пак ги дръж в бургани по 20-30 мин .. за 1 месец - ефекта ще е СМАЙВАЩ!
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Спооокойно и аз като бях на твойта възраст се притеснявах, че нямам цици, пък в момента съм презадоволена, има време, се ще пораснат![]()
Всички това искате - големи цици, ама бързо да стане.
Не разбрахте, че на 13 и 14 още се развивате, а все ще стимулирате.
По-добре седни си научи уроците вместо да си мислиш кога ще ти пораснат гърдите. Те ще пораснат, спокойно. Не е нужно да ги стимулираш с боза, козе сирене или качамак. За момента единственият ти вариант за фалшиво помпане са подплънките.
Извинявам се, че малко грубичко, ама такъв ми е деня
^az ne iskam![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Хехех, на теб не са ти нужни и така си си добре.Първоначално написано от darla
Имах предвид момичетата, които пускат такива теми. Повечето теми са за това![]()
Първоначално написано от Drebs
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]