.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    момиче гърдите не са на мода щом си висока и слаба, само можеш да се радваш иначе пробвай с редовно масажиране
    не били на мода... бий боза
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Големината на гърдите въобще не зависи от теб а от това чий гени си наследила Можеби майка ти или баба ти да са с малки гърди. Сичко е до наследство, а ти не трябва да имаш ни най-малки притеснения за гърдитети защото можеби до година две ще пораснат

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Само аз ли мисля че темата не е за този раздел..Или ти си ги обичаш и реши в "Любов" да я изджаскаш тая тема?
    ами нз дали те разбрах правилно но май ти сгреши...защото това е козметика и диети...а не любов
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

I moite gyrdi sa malki ama ne mi puka.Ina4e sym 4uvala 4e ot kiseloto mleko rastat ama nz kolko e vqrno
    Is everybody going crazy?!?

Град
    Враца
    Оф, много сте забавни
    еlsy

Още не е измеслена храна или напитка, от която да растат гърдите Това си е до ген. И малки да ти останат, какво ти пука всъщност? Нали хората не те оценяват по това колко са ти големи гърдите, а какво имаш в главата. Така че... изобщо не се впечатлявай. Горе главата и си се кефи на живота такава каквато си

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Млечните жлези се развиват до 21 - годишна възраст, така че...
    А и както доста преди мен казаха - то си е и до ген.
    Ако мислиш, че момичетата, които имат големи гърди,
    са им такива защото са пили или яли нещо...

еми то си зависи от гена ако на майка ти там баба ти са си добре и твойте ще пораснат споко

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    момиче гърдите не са на мода щом си висока и слаба, само можеш да се радваш иначе пробвай с редовно масажиране
    sam vqrva6 li si kato luje6 momi4eto ?

v momenta se razviva6 moje6 da sloji6 nqkoi i druga podplunka.No ako sled vreme ne zapo4nat da rastat si izbirai ili pulna s c*ci ili slaba bez... no vnimavai 6toto nqkoi se precakvat s variqnti kato pulna-bez ... awe si4ko e priroda hora sme ne sme perfektni

Цитирай Първоначално написано от fre3styl3
    Още не е измеслена храна или напитка, от която да растат гърдите Това си е до ген. И малки да ти останат, какво ти пука всъщност? Нали хората не те оценяват по това колко са ти големи гърдите, а какво имаш в главата. Така че... изобщо не се впечатлявай. Горе главата и си се кефи на живота такава каквато си

hmm dam mn e gadno i az imam malki gudi i sm slaba .... ama se pak si na 14 6te ti porasnat ...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Няма с какво ги предизвикаш да порастнат.. Все пак си на 14, има време да растат
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

emi da prawi ste ama wse pak se chustwam zle

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ami ti si edva na 14,gurdite ti 6te rastat o6te dosta vreme.Ne mislq,4e trqbva da se kompleksira6 zaradi malkite si gurdi,moite su6to sa malki,na 19sum,a nosq sutien 75B.no si gi haresvam.haresvai se i ti,za da te haresvat i drugite.plus tov ane mislq,4e slaba,visoka,s ogrooomni gurdi e perfektnata kombinaciq.

Цитирай Първоначално написано от neonskull
    Пий боза доколкото знам помага ама май само при бременните, ако искаш пробвай
    ?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен Аватара на o0ps
    Дааам, от около 2 месеца не съм влизала и защо ли не се учудвам, че първата тема, която виждам е "Малки са ми гърдите..." Не се ли научихте че не са най-важното? Или за вас е по-важно какво имате в сутиена, а не в главата...

Малки,но от сърцее. Не е важен размера,а дали влизат в употреба.
    И се пак ги дръж в бургани по 20-30 мин .. за 1 месец - ефекта ще е СМАЙВАЩ!
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Спооокойно и аз като бях на твойта възраст се притеснявах, че нямам цици, пък в момента съм презадоволена, има време, се ще пораснат

Всички това искате - големи цици, ама бързо да стане.
    Не разбрахте, че на 13 и 14 още се развивате, а все ще стимулирате.
    По-добре седни си научи уроците вместо да си мислиш кога ще ти пораснат гърдите. Те ще пораснат, спокойно. Не е нужно да ги стимулираш с боза, козе сирене или качамак. За момента единственият ти вариант за фалшиво помпане са подплънките.

Извинявам се, че малко грубичко, ама такъв ми е деня

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^az ne iskam

Цитирай Първоначално написано от darla
    ^az ne iskam
    Хехех, на теб не са ти нужни и така си си добре.
    Имах предвид момичетата, които пускат такива теми. Повечето теми са за това

Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Малки,но от сърцее. Не е важен размера,а дали влизат в употреба.
    И се пак ги дръж в бургани по 20-30 мин .. за 1 месец - ефекта ще е СМАЙВАЩ!
    ★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
    __________________________________________________ ___________________________________________
    `` - ]]

И аз не искам големи цици.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си