- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усетихте ли го?
Заметресение ли ?![]()
ахаа сега вече си обяснявам защо шишето с колата падна от само себе си и защо книгата от шкафа и тя падна![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
А ако ти падне тавана на главата дали ще се смееш ???Изобщо не е за смях въпреки че 4 не е толкова силно.
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Хахаха напротив! Исках да кажа, че е налудничево да пускате по не знам си колко теми! Разбирам... земетресение... опасно е, добре 1 тема, може 2.... ама 3, 4 вече става смешно.... не си мисли, че аз не съм усещала земетресение... лъжеж се, ама не съм почвала на 3тата минута да пиша теми във форуми!Първоначално написано от Seducti0n
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Не знам какво си искала да кажеш, факт е, че прозвуча толкова грубо и обидно, колкото горе-долу беше и моят пост.Първоначално написано от MusicIsTheKey
Не го приемай толкова буквално, колкото на пръв прочит изглежда.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
мен ми паднаха учебниците на земята![]()
![]()
дам сериозно де ..
.!.
Стефи, както казах вече, всеки реагира по-различен начин.
Това, че някой на втората минута е пуснал тема, далеч не означава, че няма инстинкт за самосъхранение.
по-раэличен начин ли?Първоначално написано от Seducti0n
![]()
нещо таквоз
знам, че не е сравнителна степен,
та не трябва да има тире,
но моля не обръщайте особено голямо внимание на горните 3 реда
знам, че не си падате по оправданията![]()
Мммм ... даизкарах си ангелите ....
![]()
Ужас!![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
koga e bilo tva be? dneska?
sorry za ezika![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Аз нищо не усетих![]()
Най- силното земетресение дето помня беше преди ехеее, едно 7-8 години, хаха. На 12 етаж живях и се люшна така всичко. Евакуираха цялото 90- то![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
TWILIGHT!!!! Страхотна книга!!!!Първоначално написано от Raybeez
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
Май мааааалко е прекалила с големината.... ама съвсем мъничко.
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Абе цял свят говори за тая книга, само аз не знам. Гледах я в книжарницата, гледах я, не я взех.
Ама е излязла третата част на Ерагон, никой ли не се радва? :Д
-I dont sympathize
Please open your eyes!
^ Ерагон първа част е литературно безумие дори за боклучавия-фентъзи фен като мен :Д просто е ужасяващо зле. Втора не посмях да я открехна след тоя шок...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аре де, интересна е. Не те ли вкарва в мууда да ядеш само варени късове месо и да се биеш с пръчки?
Не е толко зле книгата, особено ако си чел "Полетът на дракона" ще знаеш , че и по- зле може, хах![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
ОТ ИНСТИТУТА ПРЕДВЕЩАВАТ ЛОШО?
kopele.2areg. com /forum-f1/topic-t23.htm
в този сайт е побликувано доста инфо за труса..
Ето най важното за да не влизате:
"..подобно нещо се случи в сан франциско в началото на 20 век, когато..."
НЕ ВИ ПЛАША НО СИ ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ!!!!!!!![]()
Първоначално написано от probaproba123
Да, и аз това го видях. Вижте това да не копирам. http://www.teenproblem.net/f/viewtop...020167#4020167
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
не...представих си лигав женски син дракон, който не може и кур пламък да изкара и ми се додрайфа :ДПървоначално написано от hardball
това полетът на дракона чие е, не съм го чувал май о.О
иначе не си мисли, че съм елитист, чел съм неща като..Белгариад примерно, рофл, където добрите пичове казват "свали си гащите" и лошковците припадат от силата на заклинанието ~_~
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Миии Ан Маккафри. Втората част беше "Походът на дракона" третата не съм я чела, ма не съжалявам много, хаха :Д
Ерагон е яка книга, самото пътешествие на младежа, възмъжаването му и т.н., абе яко е такова ^^
Втората книга е цифра по- яка, защото живее при елфите и се тренира там и е мнооооого яко. ^^
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Абе като за теб ако не си чела бих ти препоръчал на Гай Гавриел Кай "Сарантийска мозайка" или на Дейвид Фарланд "Повелителите на руните", ама май нагазваме в яко офтопика в тема за земетресение :Д
пък и май ми се спи оО
да наистина чух че тази вечер е имало леко заметресение в софия ужас![]()
Като си дойда зимата ще видя тез книжки.
Айде, лека![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!