- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усетихте ли го?
ам чи то и сутринта ли е ималоПървоначално написано от miminia
![]()
white sensation![]()
Все хубави са местенцата до парка, а и самият той-не по-малко.(=Първоначално написано от global
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
не го усетих, на другия край на България съм...
Току що нямаше ли едно много кратко и леко? о.О
Или почвам да си въобразявам вече..![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
[quote="Verminaard"]Първоначално написано от ProstoAz
Земи прочети това http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=583421 и тогава си отваряи устата кое как се казва
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
А ти си отвори някой учебник по география и не вярвай на всяка дума, която видиш написана някъде. Вчера същата глупост я четох и по коментарите в днес.бг, ето откъде е тръгнала.
Хипоцентър - огнището (мястото на зараждане) на земетресението под земята
Епицентър - проекция на хипоцентъра върху земната повърхност (в случая - Южния Парк)
Ами случано казаха и по новоните епицентър сигурно и те не знаят а ти недеи да четеш в уикипедиа щот 90% от там си го прочела, не че го знаешПървоначално написано от ProstoAz
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=121439
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
аз от тая тема разбирам че е имало![]()
![]()
![]()
Нищо не съм усетила,даже от темата разбирам за тва нещо![]()
Суетата.Моят любим грях.
Да, и двете ги усетих и по някаква случайност точно тогава се намирах в Лозенец на последния етаж...Малко се стреснах от първото, а второто ме събуди, тц...
Преживях малък ужас.В събота сутринта в седем без 20 сутринта усетих малък трус - гордата ми маса с бутилки от изпит алкохол така дрънчеше,че сърцето щеше да изхвъркне.Помислих, че някой е влязъл в стаята ми,но толкова ми се спеше,че ме мързеше да светна лампата или да осветя мястото с телефона.Оказа се,че никой не е влизал в стаята.Внуших си, че си внушавам.Вечерта го усетих.Беше наистина силен.Както казаха по телевизията - 4.5 по скалата на Рихтер.Но само аз го усетих в къщи.Мъжете у нас бяха си легнали като баща ми спеше,а брат ми се правеше, че спи.Майка ми беше в кухнята,а аз щом го усетих изскочих от леглото, люлеейки се, изплашена се подпрях на стената на коридора и седнх на земята с ръка на главата.Брат ми ми каза, че си въобразявам, че прозорците и масата могат да дрънчат от колите,които палят долу.Последва луда караница, че само му знае устата.Легнах си и заспах като сънувах как блока се цепи на две и брат ми пада в дупката.Направо се събудих със смях.Бях му страшно ядосана.Сутринта го усетих.В седем и 20 последва вторичен трус,който усетих...макар и да беше петият или шестият.Но само него усетих.Просто...като знам, че това ще продължи една седмица, ми иде да се скрия.Не мога да си представя какво им е на японците
![]()
![]()
![]()
Спокойно юзърипрочетох сутринта ,че ще има цяла седмица
![]()
Добре,че не съм от Сф![]()
И сестра ми е същата! Хвана ме ток, докато готвех и тя каза, че си въобразявам, а на мен целите ми ръце се разтрепераха по някакъв много странен начини ми причерня. Ужасни са!Първоначално написано от MissitY
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
da we maina, bahti..Първоначално написано от Raybeez
az si misleh, che sum synuvala, che nqkoi e govoril za zemetresenie, ama naistina qvno nqkoi e govoril..
bahti.. az pak sym go prospala![]()
Даа беше ужасно..Бях само аз с прабаба ми на 7мия етаж..И тя като се паникьоса,почна да се облича, да говори безмислено..Оттам и аз изпаднах в паника и застанахме под вратата и а зпочнах да звъня насам-натам да събирам информация..Та така изкарахме си акъла![]()
Btw, за 1 път усещам заметресение..
ownedПървоначално написано от 88
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
a усещането как е ? Едно такова отдолу те клати нещо ?
The Spark