.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 186 от общо 186
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Якоооо .. бях в квартал Витоша не много далеч от епицентъра, който е бил в Манастирски ливади ... а това на сутринта .. охх него го усетих с предвещаващ сън!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

В крайна сметка младост или манастирски ливади е епицентър.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от thegmin
    В крайна сметка младост или манастирски ливади е епицентър.
    На това към 22:00 е бил в Манастирски .. а на това сутринта в Младост!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ох, голям ужас беше. Всичко така се разлюля, че чак залитнах. Аз изпадам в паника, при такива екстремни ситуации, макар че винаги се опитвам да не изпадам. Разтреперих се супер здраво и падна един рев. Обадих се на всички да им кажа, че много ги обичам, събрах се с приятели и се напих
    Тва сутринта също яко ме стресна, а сега преди около 1-2 часа мисля че имаше още едно, значително по-леко.
    Дано няма повече

Град
    София
    да...
    даже гледах филм и лаптопа се затвори..
    сутринта пък ме събуди

Голям фен Аватара на 24white24
    Първото заметресение не го усетих, защото тъкмо слизах от едно такси и влизах в едно заведение, всички ме питаха вънка кво стана а аз им се чудя и като почнаха да звънят телефоните ми стана ясно, и второто не го усетих, но след такава нощ незнам какво е способно да ме събуди...

Мега фен
    shaker c refresher mb..?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    14 страници рев от леко трусче

^
    Хах, да! Хората явно обичат нещо да не им е наред, за да се оплакват и да реват.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Да,вчера сутринта...

кво толкова странно..случват се и ще се случват по силни тва е нещо нормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си