- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ви подариха за последния рожден ден
Понеже моя РД беше в сряда но на нашите им беше неудобно да го празнуваме тогава че са на работа, го празнувахме днес.Значи на мен ми подариха златен ланец за врата, нова грейка, блузи (4), чехли, шампоан, дезодорант, сребърна гривна и лакомстваа на вас
Торта(облиз-облиз)
Обица, суичър, пари, усмивки, нови запознаства!
Кремове за след бръснене, парфюм, татуировка и май това е, а..торта
Скейтборд, книги на немски, златната ми буквичка на верижка (вече я изгубих..). И който дойде на гости тоя ден парички![]()
Пък сладкиша аз го правих да черпя :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не си спомням за миналия, но темата ме подсети, че трябва да реша какво ще искам за този...
охо, да![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Отскочи до нас, ке покараме, хаха
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Вземи ги и двата, че живея надалече, бая ще покараш :Д
-I dont sympathize
Please open your eyes!
ми мен за последния РД ме заведоха в Париж за 4 дни, купиха ми Converse и лаптоп - последния Toshiba, медальонче Swarovski ии парички и май е тфа![]()
ex 4e 6te si xodqt ama...............Първоначално написано от NaskoKaulitz
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
xaxax 4i malko li eПървоначално написано от s3xy
![]()
![]()
![]()
na mene drexi 4anta epilator ne se se6tam za dr,ama i az ne bih otkazala da otsko4a do parij za sledva6toto si rd.ex me4ti me4ti........
Еми аз лятото ще ходя в германия за 1 месец да науча езика и да се запозная с Бил и Том чрез общи познатиПървоначално написано от splendour
![]()
da be znaimi.ti v1v vsqka tema po 10000 p1ti go kazva6 4e 6e xodi6 da se zapoznava6 s hotelsite.golqm praz.az za parij kr1nkam ne6ta v germaniqПървоначално написано от NaskoKaulitz
ами за моя ми подариха много неща гаджето ми например ми подари една гривна която загубих![]()
![]()
а близките и те сребро
![]()
Първоначално написано от splendour
ем аз съм ходила и в Германия ама мога да ти кажа че в Париж е 74565769768476834756 пъти по яко
ама различни хора - различни интереси, за Наско със сиг ще е мн по-яко да се запознае с идолите си и да понаучи езика
![]()
Телефон, колонки, рамка със снимка (много си я обичам), козметика и така
![]()
nicolepcd
на мен това за миналата Коледа ама без рамкатаПървоначално написано от elsy
аве я кажете кой кфо иска за тая Коледа
![]()
Татуировка, сууупер яката тениска, кофа любов, две бутилки бърбън (явно хората бяха решили, че няма да се погрижа достатъчно добре да има достатъчно количество алкохол, все едно не си знам приятелите к'ви са прасета, или може би някои помнеха рожденденското ми парти с боза и лукчета), кукла "барби", една страхотна рисунка от един приятел, дето е доволно голяма и доволно добре скрива петното, останало от портрета на Сталин в квартирата, дето ме остави безсловесна при нанасянето. Още ми подариха уникално якото изкарване на рождения ми ден, както и най-страхотните пожелания.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.