- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ви подариха за последния рожден ден
Първоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
фотоапарат![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
хахахахах интересно патувания ланци а у хахаха моя рожден ден беше много далеч от родителите ми защото работех на морето а там по скоро получих 2-3 плушени играчки от колегите и много усмивки и прегръдки от всички които присъстваха към 40 човека е да оръсих се за много пиене но цената беше да разбера че хората ме обичат а не като вас мама и тате да ви копуват по 2000 неща![]()
Е то не беше само от мама и татиПървоначално написано от HexGirl
имахме много гости
типичния пример за мамино детенце мразя ви такива дет мама и тате им дават всичко а те самите се чудят какво да правят и си саздават лигави драмички защото имат всичко .........Първоначално написано от NaskoKaulitz
Първоначално написано от HexGirl
че лошо ли е!?
Еми за комплексираните хора, дето не са го изпитали, казват че е лошо за да могат по някакъв начин да приемат, че не са галеници на съдбатаПървоначално написано от s3xy
![]()
Първоначално написано от NaskoKaulitz
май имаш право
Първоначално написано от Raybeez
а защо реши че го качвам без нейно съгласие...напротив тя сама ме кара да я снимам и качвам
![]()
хахахах детенце от така наречените от тебе галеници на съдбата не излиза нищо това е то да си сган защото да лежиш на тежеста на парите на тати и връзките на мама не е нищо затова правя евала на хора които родителете им имат пари а те не се възползват от това и предпочитат да нямат 3 ланеца а гердан4е за 5 лвПървоначално написано от NaskoKaulitz
така че се радвам че не сам от зганта на храненичетата които знаят за себе си само че имат пари
Не знам, обаче ти можеше поне малко да се възползваш от родителите си-например да се ограмотиш малко, ебати.Първоначално написано от HexGirl
А ти п1к не можеш ли да спреш да си вреш носа навсяк1де ?
По Темата :
Еми от наще изм1кнах PSP, PS2 & GSM...
Приятели ми подариха блузи.... парфюми...нек'ви гривни... изкараха ме алкохолик и ми подариха шише БУРГАС 63... и нек'ва мечка.. хаха
телефон![]()
Je t'aime beaucoup, tu es mon chouchou ... *
От друга страна ако родителите ти имат пари а ти не ги ползваш и работиш, за да имаш по-малко и да живееш в лишения, си е типична проява на мазохизъм
Не, за с1жаление не мога.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
11111111111111111111111!
!!!!
а трябваПървоначално написано от Bianca
![]()
Рождения ми ден беше преди 10 месеца. Това, което ще запомня от него беше едно невероятно забавление, заедно с хората, които обичам.![]()
Добре го каза! Не ти ли става кеф някой като ти каже, при мен това няма да се случи или "аз съм с късмет" и т.н.Първоначално написано от Raybeez
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Вчера мислех да ти направя забележка за една супер груба грешка, но си замълчах. Очевидно не е трябвало да си мълча, че като те гледам теб..Първоначално написано от PiruBloodz