.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

нужно ли е според вас да се ходи на училище

според мен не

Зависи от гледната точка

трябва... поне до 8 клас, а после всеки сам си решава какво и дали изобщо ще учи...

Нееее, ама никак! Защо въобще са направени училищата?! Хайде да си останем тъпи неграмотни челяци, които и еня си нямат от българската история, творчество и прочие! Защо не?!

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Бахти идиота е наравил тъпата тема!
    Наистина много тъпо

Автора ако искаш не ходи на училище цял живот блъскаи по строежите като общ работник без никакво бъдеще

Какво ще стане от теб,ако не ходиш на училище?Искаш да станеш неграмотник ли?
    Преди и аз не намирах смисъл да се ходи на училище,обаче взех да се замислям,че да си неграмотен е като да наказваш себе си.Простите и необразовани хора най-лесно се манипулират.Ненапразно хората са казали-прост народ,слаба държава.Ние затова сме на това дередже.
    [i][b]When it

Какво ще стане от теб,ако не ходиш на училище?Искаш да станеш неграмотник ли?
    Преди и аз не намирах смисъл да се ходи на училище,обаче взех да се замислям,че да си неграмотен е като да наказваш себе си.Простите и необразовани хора най-лесно се манипулират.Ненапразно хората са казали-прост народ,слаба държава.Ние затова сме на това дередже.
    [i][b]When it

Град
    Ямбол
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    да

Разбира се, че трябва. Що за тема?!

Автора май си няма друга работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си