- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На коя песен си представяте как правите любов?
Е знам я бе олигофрен,и какво да не се пее случайно "FACK FACK" ?!
da 4yvam go kakto trqa i se pee FACK FACK vi6 teksta na pesenta ama 4e IDIOT prosto :X BEZ KOMENTAR !!! Otivai na y6en lekar![]()
Кондьо ---> доко доко бръкни по дълбоко...![]()
![]()
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
mda opredeleno izglejdam po dobre ot teb dori i na taq pics i ti kazah "MOI" prosto si tolkova zadrasten i tolkos sme6en 4e dymi nqmam mqsa6 na oligofren ti si edno laino pederas 6iban 4IFYT py ot kade se prakna takav grozen tup 4e i nagal izrod ae zemi ymri v nqkoq kanafka da ti eba mamicata fmirisana (finger) mrasna dolna kopelda6ka (finger) kato si na takova "visoko nivo"Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
6to naistena se zanimava6 s nas a
qvno si po dolo i ot nas 4e ne spira6 da se izlaga6 PROSTO OBITAK !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаххаха застреляй се,бе..после той бил повърхностен...Алоо продължавай да изтъкваш за ''скъпите'' ти дрехи..маа в лицето си по-зле от гъз,сещаш ли се?И недей да се прайш на много оборотен,глей къф си палячо и грозен и тъп от километри се вижда... осъзнай се малко !
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
skapi drehi za tva kato my kazah kolko stryvat moite kato pita i posle samo me citiraПървоначално написано от iLovePiruBloodz
mi normalno az kakto kazah NE hodq kato teb brato s blyzi ot 10lv to za tva i prisko4i tva tolkos barzo D&G
![]()
Petar & Mangala
![]()
nai nakraq se osvesti ok no parvo 4e nqma da ti dam tela si 6toto ne mi trq tvoq nomer vtoro "da se razbereme kato horata" tva ako zna4i boiПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
ok neka
ne me strah ot teb ama i ne mislq da se zanimavam s teb za ednoto ni6to ot tva ni6to nqma da spe4elq a az ne se zafa6tam s ne6to ako nqmam polza posle ot tva edinsveno go praq za priqteli bih naprael ne6to bez da imam polza no ti i takav ne si mi taka 4e kakto kaza TO4KA.
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
нали нямаше да ми обръщаш внимание ве че чак ме заплашва
![]()
![]()
![]()
![]()
тъпак,аз съм момиче... и да,в лицето си като прост мангал и с тея кичури съвсем го докарваш...майкоо накъде тръгнал..харесвали го..аве земи се свести г-н Съвършенство..![]()
леле че и момичета налита... предолагъм ги удряш, биеш и смяташ за просто предмет (вярно някои са такива НО не всички) ти си пълен ЗЛЕТАК ... ама че кретен... и ти си точно мангал мой човек тва всичкото дето го каза описа тебе си хах сигорно като ве видиш в огледалото и се смееш на себе си.... и ме заплашва аве марсол, лайно от конски задник еи такива дето много си вярват наи са ми смешни ега ти болния "човек"
KingSize ли слушаше че ми вкарваш тия тъпи лафовеПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
като съм никой за кво продалжаваш да ми отг а ве путко мършава
и ти казах не ми споделяй АНАЛНИТЕ ТИ ПРОБЛЕМИ не ме интр тва за устата ти е такъв проблем измии си зъбите
![]()
Пак ли ти ве да ти еба насрания кобелдак...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
кво ми показваш снимките
по добре съм от теб тва е си личи от всякаде знам че искаш да си като мен и ми показваш снимките но разбери аз съм много НАД ТЕБ педал грозен
мда тря и квоо проблем ли ти е па на теб ега ти тъпакаи явно определено ми завиждаш за тва което имам аз а ти не като те видях на 1 пик къв си сланинест ми идваше да се издрайфам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ето човек който или не помни или не си държи на думата "штаял да се спира" ега ти хахото тия плоски заплахи дето ми ги пускаш не ме плашат ти казах размиват ме даже толкова да си кух просто
и да не съм инат за тва спирам да се занимавам с теб просто няма да падам на НИСКОТО ти ново кой знаи от коя пещера си излезнал че си толкова тъп. Ти като си такъв "мъжки полов орган"
аз съм нещо много повече от тва не се сравнявам с курове и не ми пука кво ще праеш най много да се варниш без зъби синини и т.н предполавам и хора ще викаш нормалко като те гледам ква си измет сам не мое се опраеш болук нещастен да ти змре родата ти също и нищо да не остани от теб наи искрено ти го пожелавам ае чиба да ти еба и мастията долна
![]()
АА И ДА НЕ ЗАБРАВЯ
цитирам
" Специалист по френската любов "
можел да докара момиче до оргазъм на G точката с лизанеголям специалист си личи си просто по сексуалната ти култура да ти еба мамута
само свирките ги умееш както казах като те гледам как се облизваш само тва си праел ае мри
![]()
![]()
мхм но все пак съм 1001път зарибен от теб и продалжаваш със снимките защото виждаш че съм мно по зарибен така е и ти казах тва че се обличам мно по яко от теб не ме прави гангстер ама ти си с малко сиво в-во в главата и не възприемаш ае тежка ти нощ да сануваш как поредния мангал те ебе в гъза и му лапаш урод такъв дано пукнеш
любов не правя , при мен има само здрав сексна някое диво hause парче
![]()
Ххах,бате караш ме наистина да постна снимка.Мое и да съм грозна,но не повече от майка ти,от която явно си наследил хубавата фигура и красивото мангалско лице.И как пък прецени,че му се слагам точно пък на него?От тва,че ти казах,че си прост,защото нападаш без дори да знаеш..оо да.И не заради кичурите,а просто имаш мангалска мазна физиономия,а кичурите я допълват и стааш чист мангал.Пак казвам - освен ако не си.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Lil Wayne-Leather so soft![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Гумени Глави - Трета Вежда
http://www.data.bg/f.php?fid=8517240
![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:ce796130[/vbox7]
Cannibal Corpse - Sentenced To Burn![]()
we give it all.
Тъпанар,аз съм поствала снимки тук вече.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Ахьахот 1000 ако си мислиш,че само 1 те мисли за грозен,значи си яко зле..Небивалици говоря?Че ти само си противоречиш ве..
![]()
Въобще четеш ли кво пишеш?! Ии не го защитавам,нито пък казвам,че го харесвам!Просто го нападна по много тъп начин за нещо,за което беше прав човека..Смешен си,и наистина доста грозен.Не го казвам напук.Просто с това самочувствие се излагаш,защото няма покритие
Ае опраай се .. дано се погледнеш в огледалото скоро!
![]()
emi opredeleno Darren Hayes - Insatiable![]()
Dope - Die mother fucker die![]()
мадонка с justify my love ofc и някои друг трак на dvj bazuka
![]()
nevermind what haterz says , ignore them `till they fade away .. been thuggin all my life , cant say i dont deserve to take a break ..just live ur life ;-]
Кво се дървиш на Nenormalnika бе рапър ли си къв си нали те виждам каква си подлога,стига спами бе боклук!
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!