.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 318
    Е знам я бе олигофрен,и какво да не се пее случайно "FACK FACK" ?!

da 4yvam go kakto trqa i se pee FACK FACK vi6 teksta na pesenta ama 4e IDIOT prosto :X BEZ KOMENTAR !!! Otivai na y6en lekar

Кондьо ---> доко доко бръкни по дълбоко...
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    iLovePiruBloodz - ето ти го гангстерчето което изглеждало 100 пъти по-добре от мене,облякло се е подходящо за среща и те чака с нетърпение

mda opredeleno izglejdam po dobre ot teb dori i na taq pics i ti kazah "MOI" prosto si tolkova zadrasten i tolkos sme6en 4e dymi nqmam mqsa6 na oligofren ti si edno laino pederas 6iban 4IFYT py ot kade se prakna takav grozen tup 4e i nagal izrod ae zemi ymri v nqkoq kanafka da ti eba mamicata fmirisana (finger) mrasna dolna kopelda6ka (finger) kato si na takova "visoko nivo" 6to naistena se zanimava6 s nas a qvno si po dolo i ot nas 4e ne spira6 da se izlaga6 PROSTO OBITAK !

Хаххаха застреляй се,бе..после той бил повърхностен...Алоо продължавай да изтъкваш за ''скъпите'' ти дрехи..маа в лицето си по-зле от гъз,сещаш ли се?И недей да се прайш на много оборотен,глей къф си палячо и грозен и тъп от километри се вижда... осъзнай се малко !
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Цитирай Първоначално написано от iLovePiruBloodz
    Хаххаха застреляй се,бе..после той бил повърхностен...Алоо продължавай да изтъкваш за ''скъпите'' ти дрехи..маа в лицето си по-зле от "задни части",сещаш ли се?И недей да се прайш на много оборотен,глей къф си палячо и грозен и тъп от километри се вижда... осъзнай се малко !
    skapi drehi za tva kato my kazah kolko stryvat moite kato pita i posle samo me citira mi normalno az kakto kazah NE hodq kato teb brato s blyzi ot 10lv to za tva i prisko4i tva tolkos barzo D&G Petar & Mangala

Хаххаха застреляй се,бе..после той бил повърхностен...Алоо продължавай да изтъкваш за ''скъпите'' ти дрехи..маа в лицето си по-зле от "задни части",сещаш ли се?И недей да се прайш на много оборотен,глей къф си палячо и грозен и тъп от километри се вижда... осъзнай се малко !
    Нищо не изтъквам бе бастун такъв,просто не можеш да казваш на черното бяло и се нервя че говориш напук! Не можеш да кажеш на човек който се облича добре че мязал на мангал а да казваш на някакъв смешен палячо който го раздава гангстер в един тиин форум че мязал на нещо.Осъзнай се ти малко, да ти е** мамата.И ей убитак женските ме харесват, виж коментарите в импулса,в аха и в другите сайтове където съм регистриран! Да не говорим на живо! Доказателство когато искаш на ЛС.Спри да дрънкаш глупости и да ме дразниш не е в твоя полза просто.И едно запомни - никога не бих се засегнал от хора които са светлинни години под моето ниво,разбери.Като се мислиш за толкова голяма работа хомосексуален плъх такъв покажи една снимка да ти видим гнусния и гаден фейс а? Защо се криеш? Ако не си забелязал това го казвам на всеки които се заяде с мене защото просто всичките сте едни скапани задръстеняци и форумни гангстери.На живо човек като ви набара или бягате или бягате да събирате хора защото сами не може да се справите с проблемите си.С кръгли нули като вас ми е писнало да се занимавам и само ме е яд че нямам 18г. да тръгна с колата да ви избивам един по един.То така ви е лесно отрепки такива - седи си пред компа цял ден и се пробва да нарежда хората като нито е показал своя снимка нито си е попълнил местожителството.Това всеки го може бее парцал такъв...

sapa91 - ако не си забелязал съм спрял да ти обръщам всякакво внимание.Просто доста хора ме нападнаха на ЛС че се занимавам с тебе.Не смятам повече да се излагам като ти пиша и ти обръщам такова голямо внимание.Като искаш когато идвам в Стз ще ти звънна един телефон да се видим да се разберем като хората не да говорим празни приказки тука.Точка.
    nai nakraq se osvesti ok no parvo 4e nqma da ti dam tela si 6toto ne mi trq tvoq nomer vtoro "da se razbereme kato horata" tva ako zna4i boi ok neka ne me strah ot teb ama i ne mislq da se zanimavam s teb za ednoto ni6to ot tva ni6to nqma da spe4elq a az ne se zafa6tam s ne6to ako nqmam polza posle ot tva edinsveno go praq za priqteli bih naprael ne6to bez da imam polza no ti i takav ne si mi taka 4e kakto kaza TO4KA.

Е хайде не умеквай така моля ти се.Нали много ти знае устата тука? А да видим дали на живо би ми казал една едничка обида без после да си обираш зъбите от земята (ако се разминеш само с това).
    Кажи си просто къде обичаш да ходиш, аз Стз я знам долу-горе идвал съм не един път пък и познавам доста хора от там.Така че ако мислиш така лесно да се измъкнеш след всичките тези обиди и глупости по мой адрес - много се лъжеш вярвай ми...

нали нямаше да ми обръщаш внимание ве че чак ме заплашва

тъпак,аз съм момиче... и да,в лицето си като прост мангал и с тея кичури съвсем го докарваш...майкоо накъде тръгнал..харесвали го..аве земи се свести г-н Съвършенство..

леле че и момичета налита... предолагъм ги удряш, биеш и смяташ за просто предмет (вярно някои са такива НО не всички) ти си пълен ЗЛЕТАК ... ама че кретен... и ти си точно мангал мой човек тва всичкото дето го каза описа тебе си хах сигорно като ве видиш в огледалото и се смееш на себе си.... и ме заплашва аве марсол, лайно от конски задник еи такива дето много си вярват наи са ми смешни ега ти болния "човек"

Цитирай Първоначално написано от sapa91
    леле че и момичета налита... предолагъм ги удряш, биеш и смяташ за просто предмет (вярно някои са такива НО не всички) ти си пълен ЗЛЕТАК ... ама че кретен... и ти си точно мангал мой човек тва всичкото дето го каза описа тебе си хах сигорно като ве видиш в огледалото и се смееш на себе си.... и ме заплашва аве марсол, лайно от конски задник еи такива дето много си вярват наи са ми смешни ега ти болния "човек"
    Абе ти ше спреш ли бе недъгав смешник такъв? Колко пъти да ти се каже че не ми правиш впечателение.Ти си господин НИКОЙ запомни го това.Прави се колкото си искаш на интересен само предизвикваш смеха ми нищо друго.Колкото повече ти казвам че с тебе ще се разправяме по други начини толкова повече взмимаш да си отваряш миризливата уста.И после искаш човек да те остави на мира? Ебахти наглото копеленце дето си.Ще изравня земята с тебе и с твойта гей-банда само не ме предизвиквай...
    KingSize ли слушаше че ми вкарваш тия тъпи лафове като съм никой за кво продалжаваш да ми отг а ве путко мършава и ти казах не ми споделяй АНАЛНИТЕ ТИ ПРОБЛЕМИ не ме интр тва за устата ти е такъв проблем измии си зъбите

Прости ми господи че се занимавам с едно отхвърлено от обществото, станало за посмешище недъгаво уродче,с тая грешка на природата:

Защо вместо да се правиш на интересен и да се закачаш с по-големите по разни тиин форуми не се погледнеш що за боклук си и да направиш нещо по въпроса? Допада ли ти идеята грозно джудженце такова?
    Пак ли ти ве да ти еба насрания кобелдак... кво ми показваш снимките по добре съм от теб тва е си личи от всякаде знам че искаш да си като мен и ми показваш снимките но разбери аз съм много НАД ТЕБ педал грозен

мда тря и квоо проблем ли ти е па на теб ега ти тъпака и явно определено ми завиждаш за тва което имам аз а ти не като те видях на 1 пик къв си сланинест ми идваше да се издрайфам

Цитирай Първоначално написано от sapa91
    мда тря и квоо проблем ли ти е па на теб ега ти тъпака и явно определено ми завиждаш за тва което имам аз а ти не като те видях на 1 пик къв си сланинест ми идваше да се издрайфам
    Не ми е проблем бе мишок такъв,проблема си е твой
    Определено ти завиждам за сланините,за гадния и отвратителен фейс както и за смешния ти псевдо гангстерски стил
    Просто за никакъв "мъжки полов орган" не ставаш това е истината.И ако се мислиш за по-голям инат от мен много се лъжеш.Аз няма да се спра.Нека модератор да заключи или изтрие темата.И отсега всички призиви да те оставя на мира отправени от твоя страна ще ги пренебрегвам, така че не си прави труда да ми казваш да се спра.Ти ще се спреш съвсем скоро когато съм на гости в Стз...
    ето човек който или не помни или не си държи на думата "штаял да се спира" ега ти хахото тия плоски заплахи дето ми ги пускаш не ме плашат ти казах размиват ме даже толкова да си кух просто и да не съм инат за тва спирам да се занимавам с теб просто няма да падам на НИСКОТО ти ново кой знаи от коя пещера си излезнал че си толкова тъп. Ти като си такъв "мъжки полов орган" аз съм нещо много повече от тва не се сравнявам с курове и не ми пука кво ще праеш най много да се варниш без зъби синини и т.н предполавам и хора ще викаш нормалко като те гледам ква си измет сам не мое се опраеш болук нещастен да ти змре родата ти също и нищо да не остани от теб наи искрено ти го пожелавам ае чиба да ти еба и мастията долна

АА И ДА НЕ ЗАБРАВЯ
    цитирам
    " Специалист по френската любов "

можел да докара момиче до оргазъм на G точката с лизане голям специалист си личи си просто по сексуалната ти култура да ти еба мамута само свирките ги умееш както казах като те гледам как се облизваш само тва си праел ае мри

мхм но все пак съм 1001път зарибен от теб и продалжаваш със снимките защото виждаш че съм мно по зарибен така е и ти казах тва че се обличам мно по яко от теб не ме прави гангстер ама ти си с малко сиво в-во в главата и не възприемаш ае тежка ти нощ да сануваш как поредния мангал те ебе в гъза и му лапаш урод такъв дано пукнеш

любов не правя , при мен има само здрав секс на някое диво hause парче

тъпак,аз съм момиче... и да,в лицето си като прост мангал и с тея кичури съвсем го докарваш...майкоо накъде тръгнал..харесвали го..аве земи се свести г-н Съвършенство..
    Тогава извини ме за всичките обиди по твой адрес.Ти не си хомосексуален плъх,боклук,убитак и прочие.Ти си просто една скапана к`урва която търси само на кой да се сложи.Е много жалко за вас госпожице защото да се слагате на един такъв мухльо като sapa91 е жалко...мноооого жалко.
    Виждала ли си мангалите как изглеждат? Те са черни със сбръчкани лица и приличат на баща ти.На него можеш да викаш мангал и то с основание.И само защото съм бил на кичури на снимките значи че съм мангал така ли? Ебахти логиката.Господи слизай и си прибирай утайките от земята.Язък че има такива момичета като тебе.Предполагам че си супер грозна и противна затова не искаше да покажеш твоя снимка нали? Всичко ми стана ясно
    Ххах,бате караш ме наистина да постна снимка.Мое и да съм грозна,но не повече от майка ти,от която явно си наследил хубавата фигура и красивото мангалско лице.И как пък прецени,че му се слагам точно пък на него?От тва,че ти казах,че си прост,защото нападаш без дори да знаеш..оо да.И не заради кичурите,а просто имаш мангалска мазна физиономия,а кичурите я допълват и стааш чист мангал.Пак казвам - освен ако не си.

Lil Wayne-Leather so soft

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    В зоната на безочието...
    Гумени Глави - Трета Вежда

http://www.data.bg/f.php?fid=8517240

[vbox7]http://vbox7.com/play:ce796130[/vbox7]

Cannibal Corpse - Sentenced To Burn
    we give it all.

Тогава извини ме за всичките обиди по твой адрес.Ти не си хомосексуален плъх,боклук,убитак и прочие.Ти си просто една скапана к`урва която търси само на кой да се сложи.Е много жалко за вас госпожице защото да се слагате на един такъв мухльо като sapa91 е жалко...мноооого жалко.
    Виждала ли си мангалите как изглеждат? Те са черни със сбръчкани лица и приличат на баща ти.На него можеш да викаш мангал и то с основание.И само защото съм бил на кичури на снимките значи че съм мангал така ли? Ебахти логиката.Господи слизай и си прибирай утайките от земята.Язък че има такива момичета като тебе.Предполагам че си супер грозна и противна затова не искаше да покажеш твоя снимка нали? Всичко ми стана ясно
    Ххах,бате караш ме наистина да постна снимка.Мое и да съм грозна,но не повече от майка ти,от която явно си наследил хубавата фигура и красивото мангалско лице.И как пък прецени,че му се слагам точно пък на него?От тва,че ти казах,че си прост,защото нападаш без дори да знаеш..оо да.И не заради кичурите,а просто имаш мангалска мазна физиономия,а кичурите я допълват и стааш чист мангал.Пак казвам - освен ако не си.
    Ами айде чакам.Сега търсиш снимка на някое хубаво момиче за да я качиш ли? Е няма да ти мине номера.И не ме разсмивай моля ти се - айде да не казвам къде и защо са ме канили да се снимам защото ще прозвучи като хвалба а пък аз не искам да се надувам.
    Не ми е в стила просто.Ако целта ти е да ме засегнеш знай че не можеш защото аз съм оценен кадето трябва и ми е през "мъжкия полов орган" кво си мислиш за мене.Радвам се че от 1000 момичета поне 1 ще ме мисли за грозен (освен ако не говориш напук).Пък и си представям какъв ти е вкуса за мъже щом харесваш онова смешно недъгаво рапърче
    Горката.Дано осъзнаваш колко си жалка,какви небивалици говориш и как се излагаш само и само да защитиш един грозен малък капут
    Тъпанар,аз съм поствала снимки тук вече.
    Ахьах от 1000 ако си мислиш,че само 1 те мисли за грозен,значи си яко зле..Небивалици говоря?Че ти само си противоречиш ве..
    Въобще четеш ли кво пишеш?! Ии не го защитавам,нито пък казвам,че го харесвам!Просто го нападна по много тъп начин за нещо,за което беше прав човека..Смешен си,и наистина доста грозен.Не го казвам напук.Просто с това самочувствие се излагаш,защото няма покритие
    Ае опраай се .. дано се погледнеш в огледалото скоро!

emi opredeleno Darren Hayes - Insatiable

Град
    Petrichh
    Dope - Die mother fucker die мадонка с justify my love ofc и някои друг трак на dvj bazuka
    nevermind what haterz says , ignore them `till they fade away .. been thuggin all my life , cant say i dont deserve to take a break ..just live ur life ;-]

Ами айде чакам.Сега търсиш снимка на някое хубаво момиче за да я качиш ли? Е няма да ти мине номера.И не ме разсмивай моля ти се - айде да не казвам къде и защо са ме канили да се снимам защото ще прозвучи като хвалба а пък аз не искам да се надувам.
    Не ми е в стила просто.Ако целта ти е да ме засегнеш знай че не можеш защото аз съм оценен кадето трябва и ми е през "мъжкия полов орган" кво си мислиш за мене.Радвам се че от 1000 момичета поне 1 ще ме мисли за грозен (освен ако не говориш напук).Пък и си представям какъв ти е вкуса за мъже щом харесваш онова смешно недъгаво рапърче
    Горката.Дано осъзнаваш колко си жалка,какви небивалици говориш и как се излагаш само и само да защитиш един грозен малък капут
    Тъпанар,аз съм поствала снимки тук вече.
    Ахьах от 1000 ако си мислиш,че само 1 те мисли за грозен,значи си яко зле..Небивалици говоря?Че ти само си противоречиш ве..
    Въобще четеш ли кво пишеш?! Ии не го защитавам,нито пък казвам,че го харесвам!Просто го нападна по много тъп начин за нещо,за което беше прав човека..Смешен си,и наистина доста грозен.Не го казвам напук.Просто с това самочувствие се излагаш,защото няма покритие
    Ае опраай се .. дано се погледнеш в огледалото скоро!

Даа може и да си поствала,но не твой.Едва ли ще се покажеш някога пред аудиторията с това пъпчасало и грозно лице.Остани си в анонимност така е най-добре за тебе.Аз лично не бих ти се смял,по-скоро щеше да ми стане жал за тебе ако беше показала твоя снимка.
    Какво не го защитаваш? Ти направо си готова да оближеш насрания му г`ъз бе.Да се заядеш с мене само защото съм нападнал човек който нито познаваш нито имаш някакво основание да защитаваш си е чиста проява на олигофрения.Имате късмет и двамата - не бих вдигнал ръка срещу инвалиди,независимо дали са физически или умствено такива.
    Пък и коя си ти да казваш кой къФ е А? Аз съм си такъв какъвто съм си.Като не ме харесваш - пътя,торбата и за хляб

Кво се дървиш на Nenormalnika бе рапър ли си къв си нали те виждам каква си подлога,стига спами бе боклук!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си