- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Излъгана от татко за кучето :х
Когато съм била на 2 са ми подарили куче, кръстили са го "Кирил" .. той беше едно от най-важните неща в живота ми. Но след много години прекарани заедно се наложи да се разделим татко го взе и първоначално го гледаше при себе си, но понеже пътува много каза че го е занесъл на свой приятел, живеещ извън София да го гледа. Минаха 3 години откакто не съм го виждала, когато някой го спомене веднага идват сълзите, защото незнам дали той е жив и се радва на "новите си стопани", или е умрял сам. Татко не иска да ми каже нищо за Киро нямам никакви сведения. Страх ме е, че след години аз ще бъда сигурна че вече го няма, и ще съм излъгана от собствения си баща.Вече съм на 14 да очаквам ли скоро да ми каже? Как да преодолея болката от растоянието или дори от смъртта ??
![]()
ami moje naistina ku4eto da ne e jivo,no ba6ta ti i da te e izlugal go e napravil za tvoe dobro.opitai se da si predstavi6 sled godini kogato ti si ima6 dete i se slu4i ne6to s negoviq lubimec,kakvo 6te napravi6 - 6te mu kaje6 4e jivotin4eto e umrqlo i posle 6te go gleda6 kak strada ili 6te mu kaje6 4e si go podarila ,za6toto nqkoi drug 6te se griji po-dobre za nego i deteto ti 6te bude po-spokoino... hubavo se zamisli nad tova...
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
naistina probvai da se postavish na negovo mqsto ...![]()
za kvo pa vendnaga re6i 4e ba6ta ti te luje a ? ebasiii purvo se usdomi a puk sle dtva prikazvai kvoto si iska6
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
a moje li da popitam za6to se zaqjda6?ako nqma kakvo da i kaje6 za uspokoenie ili pone suvet da dade6 po-dobre ne pi6i.nz kavo vi stana na vs vuv tozi forum.purvoto za koeto se se6tate e da se zaqdete...Първоначално написано от OpenedSky
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Първоначално написано от FeelMe
naistina e taka
![]()
Трудно ми е да се поставя на негово място .. но по този начин като не знам истината страдам още повече, че киро е там някъде а аз няма как да го видя![]()