- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мотивирани ли сте да ходите на училище?
Абсолютно никога.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ми не за какво да съм мотивиран след като само ще вися в часовете и нищо няма да науча.Поне с приятелите е забавно![]()
Мотивиран съм![]()
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Не съм мотивирана,но не мога да отрека,че понякога е яко ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ами попринцип да даже доста мотивиран но примерно ся като почнем за 1 седмица имам 2 класни и 1 контролна.. и не ми се ходи хич....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Първоначално написано от krisence
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Мотивирана съм, разбира се.
Ходя на училище, защото искам да науча нещо, а не, защото трябва.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Правя го заради бъдещето си нямам избор![]()
Първоначално написано от nefchi_bs
I'm not in love this time,this night...
не съм
не знам защо, но тая година просто нямам никакво желание да ходя на училище, никога преди не е било така, винаги са ми се чудели, че винаги съм обичала да ходя на училище, ама тая година нещо...![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Има дни, в които просто нямам настроение за поредния ден в училище и въобще не ми се ходи.
При мен мотивацията се свързва предимно с това, което искам да постигна и то е възможно единствено чрез постоянство и учене, затова да, мотивирана съм, понякога...
Но определено има моменти, в които ми се иска за захвърля всичко ( не че нещо, просто някои учители ми бъркат в нервната система)
Досадно е !![]()
Не съм много мотивирана, наистина повече ходя по задължение.
Но все пак се стремя да науча нещо, доколкото е възможно.
To be yourself is all that you can do...
мотивира ме само тва че ми се учи , просто ми е интересно и повечето учители са ми много приятни и са весели , за разлика от предишното училище , където единствената ми мотивация бях самата аз , сега като съм по-голяма има стипендии ала-бала , но винаги може и по-добре да те мотивират както самите учители така и министерство на образованието може да се напъне малко и да измисли нещо , вярно ,че 21 лева не са малко , но аз само пътя не мога да си платя с тях , не е зле и за пълните отличници стипендията да е по-голяма и ПОДЯВОЛИТЕ ВЪРНЕТЕ БЛОК СИСТЕМАТА , НЕДОРАСЛИ МАЛОУМНИЦИИИИИИИИИ ! мерси, тва беше от мене![]()
ONE LIFE ONE LOVE
Мотивирана съм защото искам да уча и в бъдеще да получа професионална и добреплатена работа.А тва без учене няма как да стане ..![]()
Dosadno zaduLjeniie .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Досадно задължение. Има и хубави моменти, обаче са все по-рядко...
@clever - в нашата скъпа държава всичко опира до връзки. И със, и без образование все си е тая.
Нямам никаква мотивацияза жалост ии в нас е същото, като си наумя, че ще уча, просто не мога да се концентрирам
разсейвам се с всичко наоколо, но не мога да се съсредоточа
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Да, мотивирана съм. Все пак искам да стане нещо от мен, а не посредствена работничка.Понякога ми се случва да нямам желание за нищо - тогава ме удря яко мързел, но се стягам, защото няма кой да ми свърши задачите
![]()
E, сори, ама не може всички да сме шефове. Щеше да е хубаво, ама няма...тогава кой ще работи ???