- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мотивирани ли сте да ходите на училище?
Първоначално написано от Fruity
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не, не съм мотивирана. Изобщо![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Обичам да ходя на даскало заради приятелите.., но мразя да учим и да пишем.. най-добре господина/госпожата да си преподава урока![]()
![]()
:P
Shut up when I'm talking to you! Cause I'm one step closer to the edge
Класа ми е супер шибан. Ако може да не ги виждам изобщо![]()
Мотивирана съм, защото искам да получа добро образование![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Искам да получа добро образование, но мотивацията ми изчезва някъде между оригните, хилежите и изпуснатите газове на класа.
LADY GAGA & NEED FOR SPEED SHIFT & TWILIGHT SAGA & EISBLUME LOVER!
точно 0% даже днес не ходих по тази причина![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Аз пък го обичам,пари ми дават даже да ходя,като се върна пак пари ми дават,еба госпожите,даскалите ги изнасилвам и ми е супер фън!
Да,защо да не.![]()
Едвам дочаквам да свърши и петъка за да се насладя на уикенда...
В повечето случаи ходя с голям кеф, защото искам да си видя приятелите, пък и поевчето часове са ми забавни.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Същото + не ми е проблем,даже понякога като сме във ваканция ми се иска да понем,защото ми е голяма скукаПървоначално написано от mech0