Имам желание да уча. Нямам желание да ходя на училище. Учителите в моето училище по никакъв начин не отварят интерес към предмета който преподават. Повечето са изкукали и заядливи. Много неправилно изнасят уроците си. В предишното ми училище с такава мотивация и такова желание ходех на училище... Сега ще дам пример с една учителка по Български език и литература. Тя като литератор би трябвало да говори правилен български език, а ние ученици от 10 клас говорим по-правилно от нея... Аз разчитам на стари знания отначалното училище...
Според мен е неправилно,когато някой не внимава в час да го изкарат на дъската и да го изпитват. Защото по този начин учителя стряска ученика(понеже му крещи) и той не показва знанията си.... съответно получава 2ка...
По тази тема мога да говоряяя тооооолкова много...
Та накратко: нямам мотивация да ходя на училище, именно заради учителите, които не будят интерес в мен към дадения предмет, а напротив точно обратонто. Тъжно... Колко много сърдити и негативно настроени хора има.... съжаляваюм за романа ама тряаше да излея някъде поне малко от гнева си!