.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен

Купон вкъщи

Давайте идеи плс
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Град
    Ямбол
    Кажи къде и кога, ще се погрижим !

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

съберете се с фр-тата и прави яко купон. Ние така правим и на следващия ден не помним ништо веднъш ни хванаха навън и стана лошо... ДА НЕ ТЕ ЕБЕ пускаш рап поп и тн. каквото харесват и после яко купон
    ...

Повече от фен
    eXtraaaaaaaaaaa ... malko posle e kofti 4e trqq se 4isti i za tfa predpo4itam da ne e u nas...ina4e kaji koga ikude she go prai6 idfam ... :d s edno shishe sobieski
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Какви идеи ти трябват? Кпуваш пиене, викаш приятели и волумето на мах!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    аз пък избягвам да ходя на домашни и аз да правя защото винаги или нещо чупим и сичко се скапва или аз тряаа да чистя така че предпочитам някое клубче..има кой да изчисти и си заминаваш без да дължиш никому никакво обяснение..апък и си заминаваш с когото искаш
    in defense of our dreams...

Цитирай Първоначално написано от MaLkAtAgAnJa
    съберете се с фр-тата и прави яко купон. Ние така правим и на следващия ден не помним ништо
    не разбирам тогава за кво го правите, като не помните нищо освен тва можете да си прайте кефа и без пиене и секви други боклуци

ми каниш фр-та и казваш да доведат най-много 2ма приятели с тях и така .Викаш им да купят ма една 2литровка ,ти купуваш твърдия алкохол и сте готови .Само менкай музиката ,че сички да са доволни.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    аз пък винаги предпочитам домашното... щото сме си наши хора,с които си се чувствам най-добре.. Колкото да чупенето и чистенето... ако всичките сте достатъчно... ъъъ.. отговорни ..ще пазите и ще се знаете кога да спрете да поркате примерно,за да запазите сградата цяла Апъък... все ще се намери някой да ти помогне при разчистването на другия ден....

П.С. Пазете себе си и всичко наоколко от повръщащи

Цитирай Първоначално написано от Byyyy
    Цитирай Първоначално написано от MaLkAtAgAnJa
    съберете се с фр-тата и прави яко купон. Ние така правим и на следващия ден не помним ништо
    не разбирам тогава за кво го правите, като не помните нищо освен тва можете да си прайте кефа и без пиене и секви други боклуци
    +1

Град
    Хасково
    идеи? каниш приятели .. яка музика ... алкохол ... и всичко става от самосебе си
    ... no comment ...

купон в
    нас ли да ,да после аз да им 4истя свинщините ...:Д

Мега фен Аватара на lenito_sf
    с чистенето не ми се помага ако имате килим ти препоръчвам да го махнеш казвам ти има лоши последствия иначе изнасяш родители(за всеки случай) купуваш алкохол и нещо друго викаш приятели и им казваш да носат нещо за пиене и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си