Цитирай Първоначално написано от scoobydors
Цитирай Първоначално написано от Lysit0
Petet ,според мен не си изцяло прав/а.
Не беше ли Бойко Борисов ,който оправи и /оправя/ улиците из столицата.Не беше ли точно той,който нареди да се почистят столичните паркове и градини.И пак той пусна фонтаните пред НДКА.
По негово нареждане,оправиха малките алейки и пуснаха вода,пак пред НДКА.А не е като Софиянски и Костов,които грам не си мръднаха пръста.Честно казано,бих се радвала Борисов да стане президент на България.
Ей заради хора с такова мислене скоро няма да се оправим.
Че то всеки може да запълни една две дупки по главната, да пусне 2-3 фонтана в някоя градина.... ами сериозните проблеми? Мислиш, че Бойко ще ни изкара от помията, в която ни забъркаха тройната коалиция? Аз пък не мисля ...

3а мен си мисли каквото искаш....
Твое право и мнение.
Относно това, че всеки може да го направи....да може,но някой направили го до сега, Костов или Софиянски да са направили всъщност нещо до сега за столицата?НЕ!!!А Бойко поне действа!!
Благодарение на кой според теб боклукът из столицата не е разпилян на всякъде а е в чували и на сметищата?Пак заради Бойко!
Бойко оправя малко по-малко столицата.Той поне прави нещо.И вмество да сте му благодарни и признателни за това нещо вие го убиждате.И точно заради такива като теб няма да се оправи България.
Защото нищо не признавате,и сте егоисти.То е ясно,че няма да стане на веднъж,но Борисов поне прави нещо,малко по-малко всичко става.
И да,мисля,че той е тръгнал да ни изкарва от помията,и ще ни изкара!
Мое мнение,и никой неможе да го промени каквото и да казва!Само действията на Бойко ще докажат с врмето дали ще съм разочарована или още по-възхитена от негo...!!!!