.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Imunna sistema

Imunna sistema

imunnata sistema mi e mn slaba sqka zima sum ve4no bolen i na antibiotici pieh respivaks i izoprenozin no ni6to ne pomaga molq nqkoi ako znae za nqkakvo lekarstvo deto podsilva imunnata sistema ili bilka i t.n da kade pls

Голям фен Аватара на scyLLa
    Бронховаксом, обче се консултираи с личния си лекар пият се от 1 до 10, 3 месеца под ред но не ги копувай преди да си се консултирал с личният си лекар.
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз си пия Есберитокс Н /на растителна основа е/ и съм адски доволна Респивакс пих, за да оттърва тонзилектомията, но не се получиха сметките

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Чувала съм добри отзиви за Цитросепт. Миналата година и аз пих Респивакс, но цяла зима боледувах доста от грип, не намерих особен ефект от Респивакса.

Аз съм същата. Пих преди сироп Ехинацея + селен Se и мисля че имаше ефект. Цената е около 6 лева.

Аз не съм боледувал от 5 години. Но не приемам никакви лекарства.

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Чувала съм добри отзиви за Цитросепт. Миналата година и аз пих Респивакс, но цяла зима боледувах доста от грип, не намерих особен ефект от Респивакса.
    За нищо на света не пийте Цитросепт или Кармолис.От Цитросепта си изгорих гърлото и получих срив в имунната система заради някаква киселина свързваща се с киселната в Цитросепта.А за Кармолис - не стига че е ОТВРАТИТЕЛЕН ами и нямаше никакв ефект.В момента пробвам с Ехинацея Форте на Доктор Тайс, засега няма ефект но все пак го пия от 3 дни

Едно ще ви кажа - всички лекарства които лекуват уж всичко най-много да действат на 1 компонент и останалото са измишлиотини.
    Бившата fear.com

Правилата са за останалите!!!

Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си