.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Препоръчайте ми хубав...

Препоръчайте ми някой хубав крем за лице за това студено време, защото не искам кожата ми да стане на г*з от студа. Мерси предварително.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Avene hydrance optimal UV SPF 15, около 25 лв.Много лек и нежен, подходящ и за чувствителна кожа.

Къед мога да го намеря? Понеже не го знам.. и колко милилитра е?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

40 мл. В по-големите аптеки.Даже за по-добре отиди в някоя такава аптека и поискай мостричка 1-во Няма да съжаляваш.

Post Scriptum : Ако не знаеш, за инфо ти казвам, че това е френска козметика, специално разработена за чувствителна и предимно суха кожа

Аз ползвам "Крем 21" супер доволна съм от него и нямам проблеми с кожата през студеното време
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Ъъъ, тва звучи като неква совалка.

Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Е, и? К'во не трябва да си купуваме козметика с тъпи имена ли? Егати забележката.

П.Т.
    *На Ейвън има. Виж брошурата в интернет.
    *Също и Нивеа крем (обикновения) става за тази работа.
    *На Виши, но не знам точен крем.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Нивеа

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Vichy имат мн добри хидратиращи, но пак си зависи от типа кожа, който имаш.

P.S. Определено търси крем със SPF.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

на Г*З вика иначе вземи си на нивеа

40 мл. В по-големите аптеки.Даже за по-добре отиди в някоя такава аптека и поискай мостричка 1-во Няма да съжаляваш.

Post Scriptum : Ако не знаеш, за инфо ти казвам, че това е френска козметика, специално разработена за чувствителна и предимно суха кожа

Е, не... моята кожа не е суха.. нормална е. Не искам да ми се омазни от този крем.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

'

То може да звучи,но има ефект така че...айде без тъпи забележки,не измисляме ние имената
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

моя е нивеа бейби-мн съм доволна,прави ми лицето мекичко и ухае на хубаво и е 6 лв
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Не съм фенка на Нивеа...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Lumene Extreme Comfort. Ползвах го миналата зима и съм страшно доволна от кремчето.

Кремовете на Грийнланд хидратират без да оманзяват кожата. Ползвах и крема им за ръце и лосиона за тяло и бях адски доволна - особено за студено време са уникални!

А някакъв на Гарниер можете ли да ми препоръчате?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

На Nivea Soft мисля че,така се пишеше и Nivea creme са най-добрите според мен и цената е доста добра.Ако някоъ иска допълнителна информаци да пише на лична.
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Стига де,Гарниер за мен са боклуци. Лумене е 1000 пъти по-добра козметика да не говорим за Авен.Цената ли те притеснява?Аз наистина ти предлагам да си вземеш нещо наситина качествено,особено за зимата.

Цитирай Първоначално написано от masal
    Стига де,Гарниер за мен са боклуци. Лумене е 1000 пъти по-добра козметика да не говорим за Авен.Цената ли те притеснява?Аз наистина ти предлагам да си вземеш нещо наситина качествено,особено за зимата.
    Не, за какво да ме притеснява цената? Те колко пък толкова струват?
    Просто от гарниер съм останала доволна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Просто предположих. Все пак за някои хора 25-30лева са си доста за крем.Гарниер мисля,че нямат крем за зимата или как точно да се изразя Има един Гарниер тотал фреш за нормална кожа,който аз го имам,но не ми се отрази добре,защото съм с мазна кожа.Ако искаш пробвай,но не е специално за студените месеци.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Lumene Extreme Comfort. Ползвах го миналата зима и съм страшно доволна от кремчето.

a за каква кожа е ии става ли за 15 годи6ни ,за6тото аз мисля от тази година да по4на да използвам също мисля да го видя това на нивеа бейби , защото нали става и за бебета
    Bring it on baby.. I taste good!

Просто предположих. Все пак за някои хора 25-30лева са си доста за крем.Гарниер мисля,че нямат крем за зимата или как точно да се изразя Има един Гарниер тотал фреш за нормална кожа,който аз го имам,но не ми се отрази добре,защото съм с мазна кожа.Ако искаш пробвай,но не е специално за студените месеци.
    Ясно.. е май няма да е на Гарниер... След като нямат.. Не знам... ще реша.. за сега от изброените съм се спряла на Авен..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ясно.. е май няма да е на Гарниер... След като нямат.. Не знам... ще реша.. за сега от изброените съм се спряла на Авен..
    =D> Много добре браво.Гарниер имат един предпазващ нутришанист май се казва,уж ставало и за зимата,но все ми се върти из главата,че този крем не беше за млада кожа.

Ахам.. не знам.. ще видим. А тези на Авен навсякъде ли ги има?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си