- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- случвало ли ви си е на вас?
оня ден с приятелят ми правихме 69-ка и докато той ме лижеше отдолу аз без да искам пръцнах и ми стана супер гадно,той каза че няма какво толко да се притеснявам,но незнам сега ме е много срам.. На някой да му се е случвало нещо такова и как е реагирал човекът до вас ?
+1 ХАхАхАХаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Добър/Хубав човек лоши неща не задържа.. Но това дето си направи е отвратително.. заклевам се..
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
аа да бе.. не е истина просто.. ама ти сериозно ли бре ?! уоу... ако е вярно яко си се изложила... няма как да го попрайш.. тва си е травма до живот... но можеш да се реваншираш![]()
I lust for the wind and the flurry of leaves
And the perfume of flesh on the murderous breeze
To learn from the dark and the voices between
This is my will...
The forest whispers my name... again and again..
мен мн ме възбужда ако момиче го напрай.. често ли ти се случваПървоначално написано от blqqh
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Тя каза че го е направила без да иска?! Не ви ли се е случвало като се наведете или някаква по-странна поза да изпуснете някой газ?! Човешко е!! Не винаги всичко може да се задържа...Първоначално написано от Jagger
Наясно ми е че няма да се успокоиш ако дори 50 човека ти кажат "човешко е", но се опитай да се успокоиш... ако трябва му сподели че си се почувствала най-голямата глупачка и нека той да те успокои, не знам...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Ami na vseki moje da se slu4i ,a vie ne se smeite 4e moje da ste sledva6tite.![]()
Is everybody going crazy?!?
ibala si mu m*ikata xaxaxa umirisala si mu jivota.muxaax![]()
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
+1 ХХАаХхАХаХаХхАхаАХАПървоначално написано от Dobromir
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Абе споко!![]()
извратенякПървоначално написано от srpsko_1988
![]()
За теб ще ПЕЯ,За теб ще се БИЯ,За теб ще УМРА!!!
Na men ne mi se e sluchvalo i ne dai si Boje da mi se sluchi. I vse pak ne se tormozi tolkova, bilo kakvoto bilo, pyk i shtom ne e reagiral fatalno, znachi te obicha i vsichko e nared.
Toва е и моето мнениеПървоначално написано от Nadelina
![]()
Е ся.. няма да е от най-приятните неща в първия момент, ама на всеки може да се случи, кво да се прай
Да не ти пука, другият път той ще направи някоя простотия и ще сте квитНе си го слагай на сърцето :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знаеш ли кво хората са прави ! Я не му мисли толкова..голяма работа станала..той е супер пич щом не ти е казал нищо,а ти не се сдухвай,ами се посмейте на тая случка и тва е![]()
Моя веднъж се оригна пред мен и му стана супер неудобно и се сви,а пък аз се оригнах по-силно от него и хубавичко се посмяхмеВ крайна сметка сте си заедно,за да се понасяте и да не се впрягате в издънките
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
хахахХАХахХХхахХАХхХХАХах ХХАхах Ако на мен ми се случи такова нещо бих я изритал моментално..Първоначално написано от blqqh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
stiga be ne s losho vie taka go iskarahte se 1 mu se e is*ala na glavata ..![]()
От тия коментари дето някои хора са оставяли може човек да падне от смяхИ все пак какво ти пука кой кво мисли във форума - пича ти е казал няма пролеми забравил го е вече - в крайна сметка може да се случи на всеки. Да не ти пука
![]()
+1Първоначално написано от Fortuna