- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- случвало ли ви си е на вас?
amina men ne mi se e slu4valo...
...no ako mi se slu4i ne mislq,4e mujami 6te se otvrati ili ubidi ili ne6to takova,no az 6te umra ot sram i 6te potuna v zemqta
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от blqqh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Един колега направил същото "мъжката" в лицето на едно бивше гадже, докато му духала, така че леко сте се оттървали.![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Ако бях аз така щях да се изрежа че би си загубила паметта и няма да помниш че ти си пръднала и аз съм пръднал !
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
са побъркам от вас е хора бисери колкото щеш
![]()
![]()
Наистина е малко смешничкона наистина на всеки може да се случи
Малко си практикувала. Няма нищо страшно, нито срамно. Ще ти се случва и друг път - не се изненадвай. Има моменти когатао не се усещаш.
лол ако някоя мацка пръдне докато я лижа ще се счупя от смях![]()
![]()
![]()
![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Първоначално написано от amadeus
![]()
Но съм съгласна с това:
:PТя каза че го е направила без да иска?! Не ви ли се е случвало като се наведете или някаква по-странна поза да изпуснете някой газ?! Човешко е!! Не винаги всичко може да се задържа...
Наясно ми е че няма да се успокоиш ако дори 50 човека ти кажат "човешко е", но се опитай да се успокоиш... ако трябва му сподели че си се почувствала най-голямата глупачка и нека той да те успокои, не знам...
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Емии случва се според мен е малко неприятно но не се е случвало само на теб чела сам и други теми така че не се притеснявай![]()
Уфф доста гадна ситуация бих казала и смешничка. Не знам какво да ти кажа.. Опитаи се да го забравиш и другия път като правите 69 (ако имаш куража да го повторите) бъди по внимателна!!!!![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Това пръцкане не е онова,което се получава,като имаш газове. Просто излиза въздух и се получава такъв звук,съвсем нормално е.. /особено след секс/
Smile!?
ХАхахах хора до днеска бях депресиран и ми беше гадно ама вие винаги ми оправяте насторението!!! ЕВАЛА
По темата : Случва се , няма как да го върнеш ама както ти казаха реванширай му се !!! ;]
--------------------------------------------------------
Працнах вика![]()
![]()
хахаха
не,на мен за щастие не се е случвалоа ти се успкой,щом той ти е казал,че няма проблем,извинила си се, не е било нарочно,минало и заминало,спри да си го припомняш
![]()
бобеца рулзззззззззззззз![]()
![]()
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
Много ли миришеше ?!Не бе мацка спокойно,това си е нормално,няма от какво да те е срам ,щом си с него трябва да се отпуснеш.. :P
![]()
Summer (h)
Emi sluchvat se tiq raboti. I po-nepriatni se sluchvat pri analen sex, no si e choveshko. Vse pak kato si hvashtash gadje ne izhojdash ot misulta, che si tursish nepurdqshtaDori Yoda purdi.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
НеНЕнЕее Ще Се напикая![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.