- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 4/
Усети се, деба.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Кажи ми как няма да и се покаже коремчето при тази поза, а? Това си е физиологична реакция - като натискаш топка тя се издува настрани, нали?
Ами какъв ти е проблема, комплекс такъв..
След мнението на hardball, мисля, че няма какво повече да кажеш.
Предай се - тъпата ти уста беше брутално затапена. Както и да го въртиш - така е.![]()
Да, респект за олендзения бастун..![]()
Не очаквам като не ме познавате да оцените правилно умствените ми способности. И да, много по-умна съм от голяма част от ..мм..как да го нарека..изметта?
![]()
Точно така! НИЕ нямаме 6(+ даже) в школото, кат вас, г-жо ЕРУДИТ.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
По мненията ти личи съвсем друго . А това няма как да кажеш,че не го виждаме.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Абе UnaBletoLoVeU нещо не си в час. Това дебело ли е според теб? къде ги видя огромните "кълки" и шкембе...
Разбирам да си няква мноого "красива", за да коментираш по такъв начин, но не съм забелязала такова нещо.
Вземи се стегни!!!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
ШОК! Според мен момичето не е никак дебело. Има и супер якото дупе.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
x3eme![]()
http://s304.photobucket.com/albums/nn190/andjelina92/?action=view¤t=IMG_1141.jpg
Е ти мен познаваш ли ме?
Как пък реши, че съм ИЗМЕТТА.
Не е ли лицемерно, да обвиняваш, че не те познавам и да казваш, че съм измет, като не ме познаваш?
Или чакай аз съм форумният гийк, който в същото време е някаква улична отрепка, нали![]()
Гледам и не вярвам на ушите си, на тея години и все 1 си минала през живота без да се огледаш.
Придържам се към темата
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Женска злоба фтвПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
^Говорех за мнозинството от форума.(ти изглежда си от 1ия %, съдейки по мненията, които съм засичала). Измет за мен са хората, които живеят, за да пият, за да се друсат, нямат цели, НЕГРАМОТНИ СА(това ме изкарва от равновесие...) и на всичкото отгоре обиждат. А тук бъка от такива.
Имам по-слабо тяло от нея ;p което за мен значи, че е и по-хубаво (=Първоначално написано от PainMonopoly
Първоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
А ти какво правиш? Не обиждаш ли...?!Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Преди да слагаш подобни определения си помисли как звучиш!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Те не са ли такива? Горката България...какво бъдеще има въобще с такова поколение...
Права си. Завистта не води до нищо добро.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Вече се замислям, дали това същество не е фейк. Не може да е толко тъпа...
Мис свят, бихте ли ни удостоили с честта да видим неземната Ви красота още веднъж?
Може,може .. и скайпа и имам .. не е по-умна .. да кажеш,че тука се прави на интересна.. ама не е така .Първоначално написано от FockidyFockFock
А не ти ли е гнусно от себе си като влизаш тук и парадираш с това, че си слаба, красива, умна, грамотна и обиждаш другите за да се чувстваш по - добре?
Смисъл... не мислиш ли и за България?
И всъщност... по- слабото значи по- красиво, какво ще стане ако не сме всички слаби... КАКВО ЩЕ СТАНЕ С БЪЛГАРИЯ?!?!
Придържам се към темата
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Първоначално написано от BornTohate
скайпа ми не може да имаш, защото не съм го давала ;0 пък и дори да си го взела от някъде не съм писала с никого, когото не познавам ;D не се вкарвай в нек'ви филми
![]()
О,нима . Беше отдавна . Въпреки че няма смисъл и за това да споря с теб . И без това си като магаре на мост .. ама от най-инатливите магарета .Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
По твоята логика като не обиждам мисля за България ли?Първоначално написано от hardball
И какво да направя за България, като мършите в стадото стават тооооолкова много![]()
Спирам да споря за глупости ;D и без това в 11 вечерта не е времето да се говори за България и бъдещето й
Стига спамихте бе,водете спорове на ЛС.
Спрете се бе.
На тебе по никое време не ти е времето. За годините си имаш суууууууууупер наивно, но в същото време арогантно мислене.
Проблемът не е в мършите, проблемът е, че ти се мислиш за овца![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Какво пиеш/друсаш? Много е силно явно.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Това да кажеш на някой че е дебел (а в същност не е) не е партиотизъм. Имай го в предвид.