.
Затворена тема
Страница 22 от 121 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 3021
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много е хубаво Виж тази песен, може да ти хареса, на мен много, много ми харесва.
    http://www.youtube.com/watch?v=KfGwB...eature=related

Тази е толкова Бьорк - http://img179.imageshack.us/img179/4...1170756cp4.jpg

http://img160.imageshack.us/img160/3...1180265xx1.jpg
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Мега фен Аватара на babity
    OtherDimension е сьексьееееееееее!

Мега фен Аватара на Blab
    Друго си е с шал, друго си е:Д
    Буут, какво обичаш много много?
    (ама не пари, само човечета правя в последно време))
    *

едит:
    Дръвче, да, в любими ми е.)

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Sharkey
    http://i478.photobucket.com/albums/rr141/6ef4eto/100_0406.jpg
    Виждал съм те.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    *

едит:
    Най-обичам изненади :P

стара снимка

Saatana vittu perkele hate crew!

метълски изруд

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Виждал съм те.
    и аз го познавам

Цитирай Първоначално написано от Boot
    *

едит:
    Най-обичам изненади :P

стара снимка
    Ти ли беше гаджето на Експото?

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Толкова много ме обичаш, чак си ме нарисувал на себе си.

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Цитирай Първоначално написано от Reed
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    ^ сладка (=

Винаги съм се чудила защо всичко се мазнят на редовните потребители като RAWRR(или там както и да се пише), а всъщност точно тя на последната снимка ми беше толкова...блъсната. (нищо лично)..все едно живеят тук *е те някои почти де *

точно пък ти дето викаш,че всички са грозни и само намираш кусури,си ми отвратително грозна

а на раврр и на малкия й пръст не стъпваш по външен вид...
    Ми добре Може на теб да съм грозна, което не означава, че не стъпвам на малкия пръст на равр.
    Пък и не се хващам на някакви обиди, в някакъв си форум, от някакви си хора, които кой ги знае дали имат акъл даже на половината на моя.

Рийд, ти си момиче.
    Злоба или простащина е начина по който наричаш UnaBletoLoVeU?

Дали може да стъпне на малкия пръст на РАВРР(както и да се пише)?

Не. Отговора е елементарен. Никой не може да стъпва на пръст, тъй като не се е родил човек, който да издържи 40-50 кг на единия си пръст, който се предполага, че е изправен.

UnaBletoLoVeU е красиво момиче и няма спор в това.
    Но дали РАВВРР е по-хубава от нея?

89% от форумните клоуни ще кажат, че РАВРР е по-красива, не защото, а просто, защото е от дълго тук и се уважава със всички... А на какво ли не е способно лицемерието.
    Естествено и нормално е да отхвърлят това като измислят някакви оправдания.

Другите 10% не я познават, но когато видят, че останалите 89% пишат едно и също и те започват да правят същото, защото всички са едканкви.
    Има 1 % в който съм аз и съм обективен човек, реалист и много прям.
    Наистина не бих казал мнението си за РАВРР, защото не искам да обиждам никой, особено с това, което е лично негово и не може да промени, но верният отговор тук е UnaBletoLoVeU.
    Тя е по-хубава.

Мега фен Аватара на machoka
    UnaBletoLoVeU е извънредно красиво момиче, а чара и е несравним с ничия 'красота' от форума, защото е уникален сам по себе си.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз съм, да

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    of ><
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Оф,айде стига вече
    да не се развихря и аз с един 50 редов пост и 5-6 цитата
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Пиште ми яжката, познавам RAWRRR на живо и смело дори да твърдя, че я познавам адски добре. Когато ЪнНамСиКвОСиКаКсЕЛоГвашСт ОяНИкБе?! си каза мнението тя нищо не каза, дори сложи снимки, на които е очеизбодно, че не изглежда в най- добрия си вид, не само това, ми за разлика от 99, 9 % от хората без капка манипулация от каквато и да е програма. Това показа, че тя си има самочувствие и не се обижда от коментарите.
    RAWRRR е адски хубава и чаровна, колкото и да мрънкате и врякате за да сте напук не вярвам никой да й стъпи на пръста, защото тя притежава нещо, което повечето 'хубавици' тук не притежават- интелект. Е да, не се вижда по снимките, обаче това е маниер и харизма, които се улавят на живо и правят едно хубаво и чаровно момиче красиво. Тези, които я познават лично знаят добре.
    И да не говорим, че никаква база за сравнение не съществува, защото може да сравнявате хилядите клонинги с квадратни прически и пилешки ануси, но когато стане дума за индивидуалност и чар и лична красота няма начин да сравните ЪнКвОтОБеШШе с Кемз.
    Който не му харесва- жив и здрав. RAWRRR не се обиди от коментара, който й се отправи, обаче какво е това ожестечение, че я харесват едва ли не 'щото е популярна. Популярността в тийнпроблем те прави красив, йеа райт.

На мен ми харесва косата й. Харесват ми хубавите й скули, големите й очи, бледата й кожа, малкото й носле, розовата й долна устна. хубавата й усмивка и прекрасната й фигура. Разбира се, че пак щяхме да сме аверки, дори ако беше трол, но тя не е - напротив, аз я намирам за много красива и се гордея с това. И ако искам ще пиша 100 коментара на всяка нейна снимка, когато ЪнЕбАаАЛиМуМаАааТавЕчЕ си каза мнението не се обадих, защо аз като казвам, че я намирам за хубава трябва да ставате интересни?

Щото сте яко зле и ви е яд, че не ви коментират шибаните снимки. Ми много ясно, че човек ще му е интересно да види хора, които пишат интересно и интелигентно и респективно ще коментират. Много ме е засърбяло да гледам всеки сульо и пульо, който грам не ме вълнува.

Забравих само цитатите

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Абе, хубаво е интелигентна, но не говорим за интелект тук, hardball

Ънейбъл на мен ми се видя яко грозна,
    но и Раввр не е супер яката красавица - поне според моите виждания за красота.
    И е вярно че тука хората се мазнят!

Не видях къде Ънейбъл е обиждала - просто каза че Равр не я кефи и й се вижда "блъсната" на някаква си там снимка (нека бъдем точни)
    Момичето по-скоро обиждаше тези дето само се мазнят на Равр, щото е известна и т.н.

Сори за нетактичното намесване, но вече не се стърпях : )

Не става дума за стъпване на пръсти, кой е по-хубав, кой е по-по-най, а за няква елементарна обективност... Окей, Равр ви е на сърце, напълно го разбирам тва нещо... Един човек като ви е приятел никога няма да е грозен в очите ви, но ако някой друг е на различно мнение кво правим? Почваме да го тропаме ли? Айде спрете де.

На мен пък и двете не ми харесват!

И само някой да ми скочи че аз не пускам нормални снимки.. Имам причина да не го правя.

пп. И още едно лирично отклонение:
    - евала на Равр че не я досрамя да пусне гадни снимки и евала на Ънейбъл че каза квото мисли без да се притеснява.

Айде усмихнете се всички и стига простотии.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Не съм казала, че я е обидила, споменах, че си изказа мнението и RAWRRR го прие, дотук добре, после какво наскачаха, че който я намира за красива едва ли не й се мазни. Късам се да й се мазня, иначе ми спират хляба и водата?!
    За интелекта говоря, че също придава харизма, която не си личи по фотосите, но е нещо, което също доизгражда образа на един човек, който я познава на живо е нормално да има други по- богати впечатления от хора, които само й цъкат снимките.
    И за каква обективност говорим- всеки да си казва какво мисли, това стана ебати спора, ми кой го боли, ако аз кажа на някого, че е хубав, тебе примерно какво лично те грее, че намирам RAWRRR за красива?
    Нищо. Именно.
    И ся ще кажете "ама това бла бла бла е нейно мнение" , ми нейно си е , проблем нулев. Проблемът на "опозицията" в момента е, че има хора, които имаме друго мнение- че тя е красива. Начи схемата е следната, всеки си казва квото мисли, обаче вие като казвате квото мислите сте гадни подлизурковци, щото еди-кой-си не струва. ?!?!!?!??

Какво значи обективност? Аз я харесвам, намирам я красива, как ще е обективно, това е моето мнение, няма обективни мерки по които да се определи кой е красив и кой не. Всяко мнение е субективно. Единствените места, на които има нормативи и оценки са конкурси по красота, и вие и аз ще се съгласим, че ситуацията не е такава.

Да не говорим, че не съм споменала АЗ за стъпване на пръсти и сравнение. Дори и RAWRRR не е казвала нищо за това. Даже ся се ядосвам, щото си пусна снимката момичето и после к'во- някакви конфликти и спорове, сравнения и отрицания и какво ли още не. Колко долно е от 1 до 10 да ти вкарат снимката в подобни тъпи спорове, само защото има хора, които те намират красив?!

2-ри грамаден пост само с анализ на първия. Все едно ви го дъвча.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Знам за теб, не те нападам(е)

И ся ще кажете "ама това бла бла бла е нейно мнение" , ми нейно си е , проблем нулев. Проблемът на "опозицията" в момента е, че има хора, които имаме друго мнение- че тя е красива.
    С това че всеки има мнение съм напълно съгласна.

Проблемът по-скоро е, че някои хора почнаха да се разпалват "Млъкни бе, точно ти си отвратително грозна.." (към Ънейбъл)
    Все едно някой ги е питал. И кво, казаха някво различно мнение за идола им и те решиха да се намесят? Тъпо. Ако не бяха такива всичко щеше да мине и замине. Ънейбъл си казва мнението, Равр не се обижда и всичко продължава по нормалному.

И наистина има хора които се мазньотят - "Оуу, божествена невероятна страхотна чудесна прелестна както вианги!"
    То си личи когато е от сърце написаното и кога не е.

Може би това имаше предвид Ънейбъл, но по-добре да спрем със спама.

Аз не мисля че като я харесваш си подлизурка. Но има такива типажи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Еми то си личи кой защо и кое казва, аз не разбирам, защо ненавистта към подлизурковците трябва да мине през RAWRRR.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    jghgh,подразни ме единствено,че момичето е написало с недоумение защо всички ми се мазнят..и така едва ли не аз излизам виновна че пускам снимки,които водят до коментари след това.

Аз напук много пъти съм пускала снимки,където съм отвратителна,ей така за ташака,и пак са ги коментирали и са ми се радвали най-различни хора..

Е,деба,аз какво съм виновна?

А и още нещо,не,не съм грозна и ако някой е казал нещо хубаво за мен,не е като да не е без покритие.И,не не съм невероятно красива,каквато са ме изкарвали тук,повярвай ми,много добре знам точно къде съм в стълбичката.

Но отчасти разбирам - и мен ме дразни това,че се обсъждат едни и същи хора,дразни скуката и да гледаш как се повтаря едно и също.Дори и когато се отнася за теб самия.
    Но какво да направя,да пускам снимки и после да казвам,не не ми казвайте че съм хубава,защото ми писна?Тъпо е и е лицемерно .

пием биричка легнали
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Хора, не мога да ви разбера. Сега вече и аз ще се намеся.
    Всеки човек има собствена красота. Не разбирам къде във физиономиите и на двете виждате база за сравнение, че да ги сравнявате една с друга?!
    РАВР има класическа красота, UnableToLoveU е повече сладка. За мен и двете са красиви, НЯМА да ги сравнявам, защото и в двете намирам по нещо, което да ми се хареса страшно много.
    А и за интелект също не може да става въпрос, и РАВР е умна, и ЪнейбълТуЛавю е умна.
    Просто двете са от различен калибър, капиш?!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Хора, не мога да ви разбера. Сега вече и аз ще се намеся.
    Всеки човек има собствена красота. Не разбирам къде във физиономиите и на двете виждате база за сравнение, че да ги сравнявате една с друга?!
    РАВР има класическа красота, UnableToLoveU е повече сладка. За мен и двете са красиви, НЯМА да ги сравнявам, защото и в двете намирам по нещо, което да ми се хареса страшно много.
    А и за интелект също не може да става въпрос, и РАВР е умна, и ЪнейбълТуЛавю е умна.
    Просто двете са от различен калибър, капиш?!
    Бянка ПРЕЗИДЕНТША!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Да взема аз да възвърна предназначението на темата , пускам снимки от 8-ми.

http://img139.imageshack.us/my.php?i...1593bighb1.jpg - ухилена
    http://img70.imageshack.us/my.php?im...1598bigzc3.jpg -тва там е мойта глава дето се вижда
    http://img216.imageshack.us/my.php?i...1802bigpn9.jpg - на хорото
    http://img216.imageshack.us/my.php?i...1888bignp5.jpg
    http://img57.imageshack.us/my.php?im...1543bigin2.jpg - и една обща с колегите

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Ънейбъл на мен ми се видя яко грозна,
    но и Раввр не е супер яката красавица - поне според моите виждания за красота.
    И е вярно че тука хората се мазнят!
    На подобно мнение съм...Раввр е хубава, има чар, ама красива - не е. Ънейбъл - според мойте критерий няма как да се конкурират...Важното е, че момичето си има самочувствие.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    ne izcqlo no kvo da ti pisha nqqm namerenie da sporq.kat osuznaesh sveta shte razberesh.lol
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си