- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 4/
tochno tova se opitvam da obqsnq a te me napadat..mng ste ozlobeni be horaПървоначално написано от NightFairy
![]()
просто спри, направи услуга на себе си
нищо лично, така само си вкарваш автогола![]()
old*
Ние откликваме, изразявайки нашето мнение. Не съм казала, че си надута! Когато човек е сигурен в себе си и знае колко струва, не е надут! Проумей го!Първоначално написано от spongkata
mindscan
e kak 4ovek sus samo4uvstvie bez pokritie nema da paradira ?Първоначално написано от spongkata
ako ne paradira togava si ima pokritie ?
RAWRR obesni molq... ti si po tiq ne6ta
Мен не ме дразнят хората,които имат самочувствие и парадират с него..Първоначално написано от Mbp3eJlaH
Дразнят ме хората,които нямат никакво,а парадират,че имат голямо..
Именно те са инфантилните,правят интриги,нуждаят се да са център на внимание..
Един самоуверен човек,ще се засмее,когато му кажеш че е грозен или тъп и ще чете нататък мненията.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Да, съгласна съм. Много по-дразнещо е това. Наистина, ако имаш самоувереността ще се засмееш и ще подминеш. Но има такива, които са с такова самочувствие (без покритие), че са най-прекрасните и никога няма да си замълчат. Аз за тях говорех.Първоначално написано от RAWRRR
Не е само от самоувереността, но и от реализма.Първоначално написано от NightFairy
![]()
Hhxahx, party smileY'h!!Първоначално написано от Spider4eto
![]()
пссст..
Не съм съгласна,но ще си замълча,защото не искам да се набутвам между шамарите.Първоначално написано от Pliok0019
В заключение ще кажа,че е много грозно,да кажеш на някой,че не струва.Независимо дали ти си нещо повече от него или не.Независимо колко се правите на хейтъри,или оригиналничите.Не прави чест нито на момичетата,нито на момчетата.
Мисли си го,но не го казвай,това е някаква криворазрана прямост и справедливост.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от Verszerzodes
Реакцията ми е породена от снимката и ника, а не от нещо друго. Ако е така, както казваш - най-добре за нея![]()
Това предполагам се отнасяше за мен? Лично на никой нищо не съм казала, точно, защото не се приемам за нещо повече от някой друг. Всички спорове в тази тема започват с "грозен/на си" и разбира се другата страна отвръща с нещо умно и пак си мисля, че всичко е безмислено. Коментара си за самочувствието, не съм го направила с цел да защитя или обидя някой, просто споменах, че това дразни...Първоначално написано от RAWRRR
еби я, она пуска на сите !!Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Ако тръгне по лош път, че я коригирамеПървоначално написано от ULTRA_LEVSKI
![]()
добре е.
очички .. http://i44.tinypic.com/1zchh20.jpg
Първоначално написано от LovEsIckk
photoshop.. se1 qka si
ПС. Много женска злоба има по тоя свят е
![]()
![]()
![]()
![]()
пс2. или си хубава или не - that's life![]()
![]()
The Spark
Всъщност ползвам сравнително по-лека и проста програма GIMP 2,но както и да еПървоначално написано от 5StaR
![]()
http://i39.tinypic.com/2uqipmh.jpg
респект за гимп. много подценена..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
да,и аз отначало я мислех за супер умряла,ама е готина.Първоначално написано от ScionOfStorm
супер : )Първоначално написано от SSSABULGARIA
кажи сега, че съм на кафево и да не ми се верва, като ме хванете и си си избил лафовете за деня
-не, няма!
OtherDimension, това което ти правиш, не е нито кораво, нито куул, нито даже е хейтърство. Това е просто рандом размятане на обиди: тая била грозна, оня бил тъп. Някакси не ти прилича, мисля, че нивото ти е по-високо от това.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
точно на мен да го кажеш е тъпо...Първоначално написано от PainMonopoly
освен вошата, на друг етикет не съм лепнал
а тя си го изпроси.....
аз съм този, който е цървул, грозен и т.н.
най-малкото съм аз този, който се прави на корав....