- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 4/
айде всички да бием славито ? че 1 по 1 няма можем
Raise your fist!
Иска да ми извади окото с пинсетка.
ни спамЪ
МАЙНА![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Всички ли сте от Майна сити, че говорите на "майна"!?!?!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от hardball
![]()
базикате се със Славито, ама на живо не може да му го кажете тва...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Що уе, майна, аз съм корава, що да не му го кажа. ДАЙТЕ МИ ГО, ДАЙТЕ МИ ГО.Майна.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Аз си правя коУа маска на ръчичките, така че молим, не мЪ подценявайте!![]()
![]()
може да си корава майна, ама той е плейбой щот си го може, така че ни тЪ бивЪПървоначално написано от hardball
Еййй пловдив има нов имидж гледам от подписа на тузаро ... чак некви свастики ... и отпред църква!!!
Абе не те ли е срам да слагаш Църква и нацистка свастика на едно място?!!?!
Не стига, че собственик на локо е турчин ... поне джамия да беше сложил!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ей рязан, ше ти прата Славито, нема ти се верва...Първоначално написано от InitialD
тузаро .. аз ти говоря сериозно бе .. замисли се !!!
Просто е прост не за друго го е сложил, защото си няма идея какво е това просто явно се прави на такъв какъвто не е.
Да,ЩоТо НяМа Да МoЖеМе Да УсТоИмЕ нА КраСивОтО ЛиЧиЦеПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ебахти,докато го напиша...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
грешката се приема, ше го оправа после.Първоначално написано от InitialD
Първоначално написано от LiveFlower
![]()
![]()
![]()
Ии Не СаМу ЛиЧиЦеТо МиИ ИзОбЩо ВсИчКуУ ОхХ СаМо КаТо СеЕ ЗаМиСлЯяЯ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чшшш, русото ми се е врекло във вярност преди години още! моето си е мое.Първоначално написано от Slawi92
http://i43.tinypic.com/2a7v30h.jpg
Собственост на Canis_Dirus
А другото русо ... !!??!?Първоначално написано от FelisDirus
![]()
Първоначално написано от InitialD
ахахахах, нали ти казах, че другото замина за Франция.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Никога няма да срещна истинската любов !!!![]()