- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 4/
доооста глупаво мнение... момичето не е дебело ни най-малко... ти имаш няква изкривена представа за красиво явно... ХЪРБА не е равно на ЯКАПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Нормално е да пускаме едни и същи снимки, все пак рядко излизаме що-годе "красиви". Надяваме се поне за тях да получим приятен коментар. Толкова ли ви е трудно да ни кажете че сме хубави и да ни направите щастливи?Първоначално написано от hardball
Тъпа далеч не съм, пък момичето има шкембе, има и огромни кълки ;D Пък и всеки може да си каже мнението, нали?Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Нито има шкембе,нито има дебели крака,тялото и е спортно и напълно нормално,ти защо не вземеш да сложиш снимка с иделното си тяло и да покажеш на всички колко си готина,ами само нагрубяваш.....
Сега можеш и да я изследваш защо броя косми на веждите и не отговарят на средностатистическия стандарт сред тийновете .Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Why so serious son?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ps.fiki_ e qko djobno gadje![]()
The Spark
Момиче, какъв ти е проблемът, че казах, че според мен е дебела. Ако мислех нещо за веждите й, и него щях да кажа.Първоначално написано от BornTohate
![]()
Нима само ти имаш право да изказваш мнение ?Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Ами ти се опитваш да ми натрисаш такова. Има разлика![]()
Просто коментара ти беше напълно неуместен и неприемлив,схващаш ли ?Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Трябва ли да има причина да кажа нещо в някакъв форум щом го мисля.Може и да е неуместен, можеше и да не го казвам, просто реших да го направя..на кого му пука? ... че на някаква от някъде се (каквато съм за вас) някоя си друга й изглежда дебела...
^^Не си дебела,супер си си.Не обръщай внимание на хорските приказки.
Понеже ги постнах на предната страница,но вие я наспамихте ги пускам пакПървоначално написано от x3eme
.
Защото ти изглеждаш по-пълна от нея в лицето..дори и да не е така ..и има една думичка съобразителност и използвай измерението и където не ставаш смешна след това .. както и да е .. Коментирам именно защото ми стана смешно .
Лека вечер .
Първоначално написано от BornTohate
Кой говори за лицето. Пък и аз него и да искам не мога да скрия, докато шкембето и краката (поне на снимките) - успешно.
Лека![]()
Нормално е да вляза, да видя как някоя тъпа патка пуска една снимка за 16-ти път за да чуе колко много на всички им пука и им харесва и след всички тъпи хора, с които ми се налага да общувам да реша, че тя е най- тъпата.Първоначално написано от bulgarche
А най- забавното е, че го правят хора, за които наистина на никой не им пука. Дори и първите 15 пъти не им е пукало...
Толкова ли е трудно да не са тъпи хората за да бъда щастлива?
UnaBletoLoVeU, много си колоритна, влизаш в темата казваш на някой произволно, че е грозен или дебел и после спиш спокойна. Всички знаем добре истината, че си нито интересна, нито впечатлителна и просто не намираш друг начин да го покажеш.
И не ми излизай с "просто съм искрена, това ми е мнението" тъпнята. Не си искрена, тъпа си. Друго е.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Страст да караш с газ, да завиваш от раз, да си играеш с болката и да минеш обиколката!!! Скороста е живот ~ живота е скорост !!!
Първоначално написано от hardball
![]()
![]()
Аз ако съм тъпа, не знам какви са едно 99% от тоя форум. И с нищо няма да ти излизам, защото си поредния форумен кретен, решил, че е твърде важен с 98579 си мнения и активния си форумен живот.
ПхахаПървоначално написано от Raybeez
софиянци-селяни...какво да очакваш освен пресилена гордост, цопната върху шопската им мутра..жалки
![]()
Респект!!Първоначално написано от Femus
![]()
Grumpy old madman
На мен ли ми се струва така или на т'ва момче, предмишницата му е по-голяма от бицепса?Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
С нищо не си по- умна от другите 99 %. Само дето се имаш за по- важна и зорлем се буташ при другия 1 %.
И много ли ме затапи като ми каза, че съм форумен кретенВсе едно ще ме засегнеш и ти си в кюпа.
Изводите, които си правя за твоя много по- активен и интересен от моя извънфорумен живот е, че си малко гномче, което се взима много на сериозно. И понеже вече не си на 12 и почва да ти става ясно, че има някакво разминаване между егото ти и околния свят. Затова влизаш тук, избираш произволна снимка и пишеш тъп коментар. Все едно не знаеш, че ще стане проблем и няколко човека, ще ти кажат че си яко зле.
Но ти го правиш, защото така се чувстваш по- силна и интересна. Взимаш крайни позиции, пишеш крайни мнения, защото иначе няма да има скандал около тъпотиите ти и ще осъзнаеш, че животът ти е скучен и тъп като теб.
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!