- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да е станал гаф?
Добре,значи проблема ми е следния .. Правих секс с гаджето ми и нали преди да свърша го изкарах и някъде след 2-3 секунди свърших.. възможно ли е преди да съм усетил тези тласъци от които излиза спермата..преди това да е излязло нещо ?? .. Знам че има такива теми но те не са точно това което ме интересува .. Знам че има търсачка но незнам какво точно да напиша .. Иии.. моля без некфи тъпи коментари.. ! Нуждая се от 5-6 мнения и после някой модератор ще я заключи .. ! Благодаря ви предварително .. !(
т.7
krem4et0
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Естествено, даже то си има и сперматозоиди и в предеакулационната течност. Просто не са толкова много. Но шанс за забременяване има винаги![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Първоначално написано от Mr.Crowley
+1
за това използвайте презервативи;]
white sensation![]()
Шанс има...тъи, че купуваите хапче....
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
Дам... има шанс... Пък и кой те е карал да го правиш без презерватив ?Първоначално написано от Rebirthing
Ся... не е моя работа що ама ... всеки тряа да е запознат с риска с презерватив(поне). Пък да не говорим и за "без"...
След седмата бира всички са еднакви!
Do kolkoto znam moje da se zabremenee ot predeakulacionna te4nost ima vazmojnost.Pazete se be hora.
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
a ti kaza li na madamata za pritesnenieto ti?nai dobre da si napravi edin test...ina4e si mislq 4e ni6to ne e stanalo ama koi znae
Is everybody going crazy?!?
oh pazete se be hora ne e tolkova slojno da sloji6 edin prezervativ...
Аз също мисля, че не е станало нищо - и все пак да, има риск, но ако не е била в овулация шансът е много малък. Кога за последно е била в цикъл, да пресметне кога и е овулацията, нз според мен сте се разминали![]()
Kogato moga-pomagam,
kogato iskam-uspqvam,
kogato dokosvam-vyzplamenqvam,
kogato obi4am-naranqvam!
Eми като гледам питаш отдавна така че за хапче е късно .. Има някъв риск , сега тряя само да чакате и момичето да си напрай тест след 5 10 дена и да видите ... Ам споко шанса е малък![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Значи цикъла и е некаф странен смисъл различна дата ... този месец още не и е дошъл и го очакваме на 25-26 .. незнам вие кажете ..
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Ами доколото знам аз овулацията се смята 14 дена след деня, в който ти е дошло... по тези изчисления би трябвало да не е била, мисля че шансът е малък, но никога не се знае.. успех! дано няма нищо![]()
Kogato moga-pomagam,
kogato iskam-uspqvam,
kogato obi4am-naranqvam!
Благодаря ви .. дано няма нищо .. а случайно ако има нещо .. колко пари е аборта ?
Браво още едно бебе под ножа...![]()
Ето ми страничката в aha!: http://boby92.aha.bg
Не мога да кажа със сигурност, може и да те излъжа, но съм чула, че е около 150-200 лв.![]()
Kogato moga-pomagam,
kogato iskam-uspqvam,
kogato obi4am-naranqvam!
Според мен има шанс вземете едно хапче и после за по-сигурно нека си направи тест една седмица след като пие хапчето .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
какво хапче Ескапел или постинор дуо .. а и нали се взимало до 3 дена след акта ?Първоначално написано от Sofff
А и междудругото тя ми се оплаква че я болели гърдите,корема и кръста .. и аз я питах от какво и тя ми каза че така и било преди да и доиде .. според вас дали ще се разминем .. ?
+1Първоначално написано от xpici
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat