.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    мажи се с цинкова паста....
    ЗА какво помага тя ? за пъпки ли?

Град
    Страната на Чудесата
    с тва заглавие ме стресира :d
    Fighting for nothing is what you're born for.

OOOoofffffFF celite mi klepa4i sa 4ERVENI samo malko pod vejdite mi e normalna kojata i tva mi stana ot krem NIVEA SOFT mn zle mi vliqe i sa nz kvo da pravq ;(

Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Май ще прекратя употребата на Диакнеал, не знам.
    Еми моя така си стоя, стоя и накрая го изхвърлих.
    Просто той е за тежки форми на акне, а не за една - две пъпчици и може би затова не ти е понесъл. От "Бочко" също може да ти се раздразни кожата заради съдържащата се в него смрадкика - тя има изсушаващ ефект. За "Здраве"-то обаче нищо лошо не мога да кажа. На мен ми понася добре, успокоява кожата без да изсушава.

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Май ще прекратя употребата на Диакнеал, не знам.
    Еми моя така си стоя, стоя и накрая го изхвърлих.
    Просто той е за тежки форми на акне, а не за една - две пъпчици и може би затова не ти е понесъл. От "Бочко" също може да ти се раздразни кожата заради съдържащата се в него смрадкика - тя има изсушаващ ефект. За "Здраве"-то обаче нищо лошо не мога да кажа. На мен ми понася добре, успокоява кожата без да изсушава.
    Знам, че е за по-тежа форма на акне, имах го впредвид.Иначе, аз освен "Бочко", друго кремче от този тип нямам, "Здраве" съм ползвала отдавна, може би ще си го набавя.Иначе, забравих да кажа, "Бочко" не ми изсушава кожата... просто пъпчиците стават по-.... тлъсти някак си от него

Dam nai dobre si stoi u vas 1 mesec dokato se opravish...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Няколко пъти гледам темата и все не влизам, ама днес и това направих.

Кожата ти лично на мен ми е странна. Извинявам се, че го казвам, ама ми е странна. До сега не бях чувала пъпки да стават тлъсти от Бочко.
    Крема на Авен е както каза LuCiFer`s AngeL за тежка форма на акне и не е за честа употреба. Просто е трябвало да спреш след като си видяла резултата, а не да продължиш с `Постоянството му е майката`.
    Имам един въпрос - ползва ли някакъв нощен крем или лосион след това? Защото за Диакнеала си пише, че има излющващ ефект и трябва да се ползва някакво кремче или лосион за слънце с висок фактор.
    Следващият път като си купуваш нещо се консултирай или с дерматолог или в аптеките където се продават кремовете и мазилата има консултанти.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    Цитирай Първоначално написано от barbapapas
    Явно кожата ти е наистина чувствителна и е най добре да отидеш на дерматолог
    Хехе...аз като отидох на дерматолог и тоя педерасТ ми предписа 3-4 неща на АВЕНЕ...Едно синьо,с което да си мисля лицето сутрин и вечер,акнеаут,един лосион за през нощта и една капсулка са увлажняване на кожата.Ефекта не беше кой-знае какъв.Особено от продукта за миене на лице...И всичко това горе-долу на стойност 100-150 лв. Накрая реших да си взема Клиър едн Клиър и сега съм доволна...

Понякога скъпото не винаги е най-доброто. Имай го впредвид следващия път.

Цитирай Първоначално написано от ElisaDay
    Ехх, много кофти ситуация.Мажи го с кремче Нивея, Бочко или Здраве, те винаги помагат в екстремни ситуации.
    emi da i az sm suglasna moje da ti prozvuchi tupo ama predpolagam che pone malko she ti pomogne puk i ako iskash da prikriesh pupkite si kupi nqkakuw korektor.. 6toto tiq kremowe kato gledam tiq bokluci.. za ni6to ne stawat

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо не се обърнеш към природата, за да пооправиш кожата си. Компрес от чай от лайка, маска с мя за хляб или нещо от сорта. За суха кожа особено подходящо е маска от краставица или от портокал....Можеш да си миеш лицето с тапмонче с прясно мляко.....изобщо потърси из нета нещо подобно и действай. Много важно-щом кожата ти е чувствителна, не ползвай МЕД!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Защо не се обърнеш към природата, за да пооправиш кожата си. Компрес от чай от лайка, маска с мя за хляб или нещо от сорта. За суха кожа особено подходящо е маска от краставица или от портокал....Можеш да си миеш лицето с тапмонче с прясно мляко.....изобщо потърси из нета нещо подобно и действай. Много важно-щом кожата ти е чувствителна, не ползвай МЕД!
    Половината от нещата, които ми предложи съм ги пробвала.Всичко това Мед, лайка и така нататък (( само това с прясното мляко не съм, но звучи доста добре )) и ефекта е временен. Благодаря за съвета, може да пробвам и маските, които препоръча, само ми кажи за домашно приготвени ли става дума?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    абе хора много сте ми интересни за една две пъпчици да ги махнете си увреждате цялата кожа и после се оплаквате,кво толкова като имаш една две тва нищо не е виждала съм и по лочи случаи,просто щом като не искаш да ти излизат други пъпки си купи почистващ гел на Bioderma и тва е

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    абе хора много сте ми интересни за една две пъпчици да ги махнете си увреждате цялата кожа и после се оплаквате,кво толкова като имаш една две тва нищо не е виждала съм и по лочи случаи,просто щом като не искаш да ти излизат други пъпки си купи почистващ гел на Bioderma и тва е
    Не са ми 1-2, сори.А и МЕН не си ме виждала.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, за домашно приготвени става дума...

Би ли обяснила как става?

Град
    Cofia
    Мир на прахта му...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове