- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тери Гудкайнд Серията Мечът на истината ...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Има ли хора,които да я четат в момента или вече да са прочели всичките книги ... ако още я четете на коя книга сте

Ааа, тая книга мн ме радва уеее! На 6 или 7 част съм.. бати крастата дето е!

Какво да кажа... освен,че това е страшно зарибяваща поредица.Много яка
изчела съм всичките книжлета и искам ощеее

Какво да кажа... освен,че това е страшно зарибяваща поредица.Много яка
изчела съм всичките книжлета и искам ощеее

Хех,аз все още съм на 5-тата книга "Душата на огъня" и досега всяка една от книгите ми е била супер интересна .... Жалко че сериала не е толкова добър..

Къф сериал има, аз шо не знам пак

Първите книги му бяха добри и ми харесаха. Последните оба4е станаха хипер бозави. Еле пък най-последната "Изповедник" си е таковало майката колко е глупава. Не от пръстите си я е смукал, ами не знам от какво... И толкова тъп край...

Робинята на Quench
Първоначално написано от Lqlichka1
Ами направиха сериал по първата книга "Първото правило на магьосника" първите серии ги има в замунда.Но няма нищо общо с книгата !
а и btw сериала се казва Legend of the seeker (за тези които незнаят )

Пфф, то тка стана и с Харито Потърчо, пуу, некадърници.. По-добре да не си го тегля.. Да четеш е по-яко, шото си го представяш по свой начин, пък по филмите съм виждала мнооого трагични случаи.. Ама иначе тея първите книги са ми много интересни

В сериала Зед прили4а на най-ужасния старец-педофил, който някога съм виждала. Изглежда меко казано плашещ. Като го видя и ми изникват в главата притеснителни картини на това как тоя дядка прилъгва малки мом4енца от детските площадки
Ри4ард го играе най-големият педерас на света и на вси4кото отгоре изглежда като някъв 16-годишен пикльо с девствени муста4ки..
Калан до него изглежда два пъти по-дърта, спокойно може да му мине за майка.. Ина4е като външен вид горе-долу актрисата го докарва, има нещо общо с описанието на героинята в книгите.
Но е боза...

Робинята на Quench

SINDEL, бе викаш не го гледай
Мто всички филми направени по книги са некфи лайна (без извинение!)
Първоначално написано от SINDEL
Абсолутно ...но да беше само външния вид щеше да е добре, а те са променили коренно сюжета на книгата.От тези книги научих много,а във филма не са оспяли (поне за сега) да пресъздадат чувствата на геройте (любовта м/у Ричард и Калан,която е адски силна и дори още от началото си личи,че има нещо,в сериала - нищо) ,да не говорим,че имаше толкова сладки моменти,които просто са пропуснали да включат и които са доста важни за развитието по-нататък...Абее просто се издъниха със сериала...Знаех,че неможе да бъде копие на книгата,но имаше неща,които просто са супер важни и трябваше да ги включат...След първите 2 серии все още имах малка надежда,че нещата ще се пооправят,но вече немисля така... И незнам дали да продължавам да гледам....

Аа ми по коя програма го даат

Да се посмея малко и аз

Чела съм "Колоните на сътворението" и заявявам че:
а) Оба ПРЕЗИДЕНТ! (мислене, толкова сходно с мойто няма)
б) яко увлекателна, но с друго не блести
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Първоначално написано от Lqlichka1
Ами има го в замунда ,можеш да си го изтеглиш ...

Аа, мани го бегай, мен ме мързи една песен да изтегля..
Вече повече от месец чакам да преиздадат колоните на сътворението и уязвимата империя,ама още нищо ... някой случайно да знае къде мога да ги намеря,защото търсих навсякъде където знам и ги нямаше ...