Ех, и аз съм в някаква такава ситуация Но нямам нито един час, в който да бъда с него.Значи аз съм 9, той 12 клас.Имаме общи познати,но те не са дорасли достатъчно и мисля, че само ще объркат нещата.
С въпросното момче се засичаме ако не всеки ден, то поне през ден И винаги и двамате се обръщаме, когато се разминем, и двамата се усмихваме един на друг. Тези моменти са ми много приятни и адски забавни.Таа това ме кара да си мисля, че показва някакъв интерес към мен, че съм му симпатична, но не знам дали наистина е така. Приятелите ми ме навиват да отида да се запозная с него и аз до една стемен съм готова, но се и притеснявам, защото, когато се усмихне, блокирам.Та въпросът ми е като отида да се запозная с него, за какво можем да си поговорим набързо(някакви общи теми).Много искам да имам някаква връзка с него, но ако още 1 път му взема скайп или телефона, няма ли да изглеждам нахално .... абе не знам, споделете, ако имате някакво мнение...
ПП: Надявам се авторката да не се обиди, че и ползвам темата, но няма смисъл да правя нова, като ситуациите са горе-долу същите