- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная с него?
Ех, и аз съм в някаква такава ситуацияНо нямам нито един час, в който да бъда с него.Значи аз съм 9, той 12 клас.Имаме общи познати,но те не са дорасли достатъчно и мисля, че само ще объркат нещата.
С въпросното момче се засичаме ако не всеки ден, то поне през денИ винаги и двамате се обръщаме, когато се разминем, и двамата се усмихваме един на друг. Тези моменти са ми много приятни и адски забавни.Таа това ме кара да си мисля, че показва някакъв интерес към мен, че съм му симпатична, но не знам дали наистина е така. Приятелите ми ме навиват да отида да се запозная с него и аз до една стемен съм готова, но се и притеснявам, защото, когато се усмихне, блокирам.Та въпросът ми е като отида да се запозная с него, за какво можем да си поговорим набързо(някакви общи теми).Много искам да имам някаква връзка с него, но ако още 1 път му взема скайп или телефона, няма ли да изглеждам нахално
.... абе не знам, споделете, ако имате някакво мнение...
ПП: Надявам се авторката да не се обиди, че и ползвам темата, но няма смисъл да правя нова, като ситуациите са горе-долу същите![]()
Много се радвам, че и ти реши да си споделиш проблема.И между другото аз смятах да питам същото нещо! :о Надявам се скоро да има отговори и успех aDuHka.
![]()
Значи ето как ми се въртят идеи.
1.Потичай покрай него и го погледни и му кажи:"Завържи си връзките". И като погледне дали са му вързани и те погледне правиш една усмивка.И казваш :''Ами пошегувах се и по между другото как се казваш?Доста пъти си разменя усмивки и ме беше любопитно".
2.Онова с медицинската топка едвам ще я хвърлиш до него.То си е 3 кг къде ще хвърлиш до него.Някаква футболна,баскет,волейболна топка и му се извиняваш и отиваш при него уж да провериш дали е добре и се запознавате.А като не си точна помоли 1 момче да го хвърли и кажи,че си ти и вършиш същото.
3.Другото е просто се блъскаш в него,докато тичаш.Ще кажеш,че бързаш за някъде и се запознавате.
4.Просто със мимики и жестове го приканваш.Накарай го да те желае и прочие.Че ти си момиче,ако не можеш да прелъстиш момчето дето харесваш,за какво си говорим![]()
.Успех и споделяй какво стана!
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от aDuHka
Няма да е нахално, ако му вземеш скайпа или номера от първия път! Мисля, че така той ще разбере, че искаш някакви отношения между вас, знам ли.. Като отидеш да се запознаеш с него.. можеш да го питаш дали има еди-кой си в класа му.. Запознала си се с някой си и не си сигурна от кой клас е.. Можеш и да питаш и нещо да за някой даскал.. Нещо такова.. Дано съм помогнала поне малко.. =]
Таа, днеска беше денятСъбрах смелост и отидох да се запознаем. Всичко мина добре, запознахме се, поговорихме си, но не достатъчно, защото, когато го заговорих бяха минали около 5-10 минути от часа му и не исках да го задържам
Той се държеше много добре, беше учуден и постоянно се усмихваше, дори малко се поизчерви.
Разбрахме си, някой друг път да си поговорим повече и така...Надявам се, че следващия път ще му взема и скайпа
![]()
Така че confused_starr, и теб те съветвам да действаш. При мен нещата се случиха доста добре и сега някак си ми олекна и не мисля постоянно за това кога, къде и как да се запознаем![]()
Подкрепям идеята за топкатаСамо гледай да не е прекалено силно ...
:P
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
haHXhAHXhaxhaHxhaH ск1сах се докато ви чета оригиналните предложения aaaaaaaahxhAHXhAXhA
Предложенията са си мн якиПървоначално написано от gPa3HuTeJl
и мерси на всички, които отговориха.
![]()
aDuHka, поздравления миличка. Много се радвам, че всичко е минало супер.Аз ще изчакам да дойде четвъртъка, когато ни се засичат часовете и също ще действам.
![]()
![]()
да....и кат' я шибнеш с топката тя ш'е ка'е : гле'й го тоя нескопосник колко е залухав... и ш'е се запознаете ДЕДОВИЯ
е поздравленияПървоначално написано от aDuHka
![]()
Ми тва не е единствения съвет по темата..И повечето хора не го предложиха на сериозноПървоначално написано от gPa3HuTeJl
. Ако имаш нещо конкретно да кажеш по темата, давай. Иначе няма нужда да се спамва.