.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    Стара Загора
    Ех, и аз съм в някаква такава ситуация Но нямам нито един час, в който да бъда с него.Значи аз съм 9, той 12 клас.Имаме общи познати,но те не са дорасли достатъчно и мисля, че само ще объркат нещата.
    С въпросното момче се засичаме ако не всеки ден, то поне през ден И винаги и двамате се обръщаме, когато се разминем, и двамата се усмихваме един на друг. Тези моменти са ми много приятни и адски забавни.Таа това ме кара да си мисля, че показва някакъв интерес към мен, че съм му симпатична, но не знам дали наистина е така. Приятелите ми ме навиват да отида да се запозная с него и аз до една стемен съм готова, но се и притеснявам, защото, когато се усмихне, блокирам.Та въпросът ми е като отида да се запозная с него, за какво можем да си поговорим набързо(някакви общи теми).Много искам да имам някаква връзка с него, но ако още 1 път му взема скайп или телефона, няма ли да изглеждам нахално .... абе не знам, споделете, ако имате някакво мнение...

ПП: Надявам се авторката да не се обиди, че и ползвам темата, но няма смисъл да правя нова, като ситуациите са горе-долу същите

Много се радвам, че и ти реши да си споделиш проблема. И между другото аз смятах да питам същото нещо! :о Надявам се скоро да има отговори и успех aDuHka.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Значи ето как ми се въртят идеи.
    1.Потичай покрай него и го погледни и му кажи:"Завържи си връзките". И като погледне дали са му вързани и те погледне правиш една усмивка.И казваш :''Ами пошегувах се и по между другото как се казваш?Доста пъти си разменя усмивки и ме беше любопитно".
    2.Онова с медицинската топка едвам ще я хвърлиш до него.То си е 3 кг къде ще хвърлиш до него.Някаква футболна,баскет,волейболна топка и му се извиняваш и отиваш при него уж да провериш дали е добре и се запознавате.А като не си точна помоли 1 момче да го хвърли и кажи,че си ти и вършиш същото.
    3.Другото е просто се блъскаш в него,докато тичаш.Ще кажеш,че бързаш за някъде и се запознавате.
    4.Просто със мимики и жестове го приканваш.Накарай го да те желае и прочие.Че ти си момиче,ако не можеш да прелъстиш момчето дето харесваш,за какво си говорим .Успех и споделяй какво стана!
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от aDuHka
    Ех, и аз съм в някаква такава ситуация Но нямам нито един час, в който да бъда с него.Значи аз съм 9, той 12 клас.Имаме общи познати,но те не са дорасли достатъчно и мисля, че само ще объркат нещата.
    С въпросното момче се засичаме ако не всеки ден, то поне през ден И винаги и двамате се обръщаме, когато се разминем, и двамата се усмихваме един на друг. Тези моменти са ми много приятни и адски забавни.Таа това ме кара да си мисля, че показва някакъв интерес към мен, че съм му симпатична, но не знам дали наистина е така. Приятелите ми ме навиват да отида да се запозная с него и аз до една стемен съм готова, но се и притеснявам, защото, когато се усмихне, блокирам.Та въпросът ми е като отида да се запозная с него, за какво можем да си поговорим набързо(някакви общи теми).Много искам да имам някаква връзка с него, но ако още 1 път му взема скайп или телефона, няма ли да изглеждам нахално .... абе не знам, споделете, ако имате някакво мнение...

ПП: Надявам се авторката да не се обиди, че и ползвам темата, но няма смисъл да правя нова, като ситуациите са горе-долу същите

Няма да е нахално, ако му вземеш скайпа или номера от първия път! Мисля, че така той ще разбере, че искаш някакви отношения между вас, знам ли.. Като отидеш да се запознаеш с него.. можеш да го питаш дали има еди-кой си в класа му.. Запознала си се с някой си и не си сигурна от кой клас е.. Можеш и да питаш и нещо да за някой даскал.. Нещо такова.. Дано съм помогнала поне малко.. =]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Стара Загора
    Таа, днеска беше денят Събрах смелост и отидох да се запознаем. Всичко мина добре, запознахме се, поговорихме си, но не достатъчно, защото, когато го заговорих бяха минали около 5-10 минути от часа му и не исках да го задържам Той се държеше много добре, беше учуден и постоянно се усмихваше, дори малко се поизчерви. Разбрахме си, някой друг път да си поговорим повече и така...Надявам се, че следващия път ще му взема и скайпа

Така че confused_starr, и теб те съветвам да действаш. При мен нещата се случиха доста добре и сега някак си ми олекна и не мисля постоянно за това кога, къде и как да се запознаем

Подкрепям идеята за топката Само гледай да не е прекалено силно ... :P
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    РЮАР
    haHXhAHXhaxhaHxhaH ск1сах се докато ви чета оригиналните предложения aaaaaaaahxhAHXhAXhA

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    haHXhAHXhaxhaHxhaH ск1сах се докато ви чета оригиналните предложения aaaaaaaahxhAHXhAXhA
    Предложенията са си мн яки и мерси на всички, които отговориха.
    aDuHka, поздравления миличка. Много се радвам, че всичко е минало супер. Аз ще изчакам да дойде четвъртъка, когато ни се засичат часовете и също ще действам.

Град
    РЮАР
    да....и кат' я шибнеш с топката тя ш'е ка'е : гле'й го тоя нескопосник колко е залухав... и ш'е се запознаете ДЕДОВИЯ

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от aDuHka
    Таа, днеска беше денят Събрах смелост и отидох да се запознаем. Всичко мина добре, запознахме се, поговорихме си, но не достатъчно, защото, когато го заговорих бяха минали около 5-10 минути от часа му и не исках да го задържам Той се държеше много добре, беше учуден и постоянно се усмихваше, дори малко се поизчерви. Разбрахме си, някой друг път да си поговорим повече и така...Надявам се, че следващия път ще му взема и скайпа

Така че confused_starr, и теб те съветвам да действаш. При мен нещата се случиха доста добре и сега някак си ми олекна и не мисля постоянно за това кога, къде и как да се запознаем
    е поздравления

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    да....и кат' я шибнеш с топката тя ш'е ка'е : гле'й го тоя нескопосник колко е залухав... и ш'е се запознаете ДЕДОВИЯ
    Ми тва не е единствения съвет по темата..И повечето хора не го предложиха на сериозно . Ако имаш нещо конкретно да кажеш по темата, давай. Иначе няма нужда да се спамва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си