.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на Blab
    Това, колко са реални дипломите и колко равни са отличните оценки в едно обикновено училище и тези в някое по-елитно(колкото и да не харесвам тази дума), е отделна тема.

Напротив, смятам семейството за основна възпитателна сила, но в никакъв случай не мога да отпиша училището(като среда) от тази му дейност.

И, да, продължавам да твърдя, че е по-добре да имаш 3-ка, използвайки собствените си знания и мнение, отколкото вдигаща бала шестица(някаква си там).

Ако трябва да дам личен пример. В 6-ти и 7-ми клас се изискваше писане на съчинение-разсъждение, не ни/ми се позволяваха лични интерпретации. Никога, ама никога, не съм сядала да зазубрям критика!!! Вярно, на изпита по БЕЛ(който си беше само Л всъщност) след 7-ми клас имах 4.625, но това си беше моята работа, цялостен, завършен текст, създаден на момента.
    Дълго време съм получавала само и единствено четворки по литература(цяла година, за да сме точни), но това се промени, смея да твърдя, че сега имам изграден стил и, естествено, претенция за развитие в тази сфера.

Но дори да не ти се отдава писането, да ти липсва дар слово, опитвайки, с течение на времето, започват да се получават нещата. Разчитайки на чужд труд, Боже, приемайки гледната точка на друг за своя, докъде си мислиш, че ще стигнеш?

Мега фен Аватара на machoka
    Аз съм абсолютно съгласен с автора.

Мега фен Аватара на Blab
    Радвам се, и?
    Нещо по въпроса?
    Даже конкретно предложение имам: като направите Люси модератор, възложете й да следи за подобни теми(което тя и без това прави) и да помага на децата с насоки, а не с копирани(и въобще) теми.(Хем ще продължи да се занимава с това, което й харесва, сиреч - литература, хем ще се чувства пълноценна с помощта си.)

Мега фен Аватара на Blab
    За да не отварям нова тема - като си постват крадените текстове, редно е някакси да посочат източник.

Тази девойка моментално влиза в топа ми.
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1013016

И, не, съмнява ме сама да си ги пише(рофл), макар че не съм се зачитала, ама ИлиЯда, само по себе си, казва достатъчно.

...
    [самоцензурирано изказване]

Цитирай Първоначално написано от Blab
    За да не отварям нова тема - като си постват крадените текстове, редно е някакси да посочат източник.

Тази девойка моментално влиза в топа ми.
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1013016

И, не, съмнява ме сама да си ги пише(рофл), макар че не съм се зачитала, ама ИлиЯда, само по себе си, казва достатъчно.

...
    [самоцензурирано изказване]
    Предупредих ги в главна тема за разработки по литература. Дано да има ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си