.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Цитирай Първоначално написано от JoeBanana
    Така е, но авторът не го знаеше и реши да я използва за долните си цели !
    Брат,просто споделям мнение...абе тоя форум е егати работата...човек като чели неможе да сподели мнение ! И чалгата си е право на избор - всеки харесва нещо...нали това го прави уникален...какво ме бърка че кремчето е чалгаджийка ? Абсолютно нищо...нали това е целта тука - да си говорим,да обсъждаме...

Хаха,сега пък като се обади модератор,всеки има право да слуша,квото си иска
    колкото и да се натягаш,модератор няма да станеш,щото точно тия къде най се натягат,не стават никога
    hottie,на тебе май за всичко чалгата ти е виновна?Не са виновни родителите,средата,а чалгата?!
    Пфхахаха.
    разбира се.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Reed
    Така е, но авторът не го знаеше и реши да я използва за долните си цели !
    Брат,просто споделям мнение...абе тоя форум е егати работата...човек като чели неможе да сподели мнение ! И чалгата си е право на избор - всеки харесва нещо...нали това го прави уникален...какво ме бърка че кремчето е чалгаджийка ? Абсолютно нищо...нали това е целта тука - да си говорим,да обсъждаме...

Хаха,сега пък като се обади модератор,всеки има право да слуша,квото си иска
    колкото и да се натягаш,модератор няма да станеш,щото точно тия къде най се натягат,не стават никога
    hottie,на тебе май за всичко чалгата ти е виновна?Не са виновни родителите,средата,а чалгата?!
    Пфхахаха.
    разбира се.
    Разбира се, че и те са виновни Даже бих поставила родителите на първо място.

Виж,ако ми се пие,пуши и т.н тва няма да е породено от чалгата.

hottie
    Guest
    На теб не, но на много други наивни и лабилни деца да

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Парадокс-Против чалгата сте, чувствате се "много над хората слушащи я и изпълняващи я", а същевременно не сте в състояние да разберете посланието на конкретна песен....

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Да,като чуят 'чакам си дозата' и веднага търчат за спринцовки.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Не, не, не, защо го обърнахте на дискусия ?!? Целта на темата беше друга

Seducti0n, страница първа

Град
    I don`t know where
    Не, не, не, защо го обърнахте на дискусия ?!? Целта на темата беше друга

Разясни

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Парадокс-Против чалгата сте, чувствате се "много над хората слушащи я и изпълняващи я", а същевременно не сте в състояние да разберете посланието на конкретна песен....

И плюс това ако си малко по - наблюдателна ще забележиш, че най - върлите анти-чалга фенове знаят повече текстове от мен, простата, залупена чагладжийка!

hottie
    Guest
    Аз въобще не коментирам значението специално на този текст, тъй като не съм слушала "песента", нито чела текста. Говоря за влиянието на чалгата като цяло.
    Но както и да е. Няма смисъл на навлизаме ОТНОВО в спор, защото нито вие ще ме убедите колко е яка и невинна чалгата, нито аз ще ви убедя колко е просташка.

Цитирай Първоначално написано от Reed
    Да,като чуят 'чакам си дозата' и веднага търчат за спринцовки.

Обърнете внимание на текста:
    "Знам диагнозата - чакам дозата" това нормално ли е да се пее ?Самата песен подтиква към употреба на психотропни вещества (Наркотици) и въпреки всичко песента се върти усилено в интернет и по чалга телевизиите...утре ще дадат репортаж: 12 годишно момомиче/момче се е надрусало и е изпаднало в безсъзнание...в момента се намира в пирогов...с опасност за живота...как едно 12,13,14 годишно момче/момиче би усмислило тази песен ?
    Така е прав си.
    След като песента е завъртяна по телевизията и качена в интернет, броят на наркоманите в България се е увеличил с 99%. И бях свидетел как в дискотеката около 2:00 като пуснаха тази песен и всички извадиха спринцовки и се боцнаха. Галена е обявена за нарко богиня! Неслучайно измислиха кодово име за хероина - ГАЛЕНАРОИН
    Не дай боже някоя певица да запее песен за ядене на говна , че в България ще се напълни с копрофили.
    Надявам се поне да пеят за дигане на заплатите и за намаляване на цените на бира и цигари
    Кръв повръщам , пари не връщам!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ама много интелектуални се извъдихте.
    Автора видях думата "доза" и се превъзбудил
    Ае моля ви се стига лапешки истории.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

hottie
    Guest
    Обаче сте ми най-смешни и сладки когато приемате всичко буквално, дума по дума

имаше една дето пееше "изневерявааааам тии "

е ти какъв трябва да си, за да започнеш да се друсаш щото няква кълчеща се едрогърда (изкуствено) гримоудавена мацка пее за някаква доза (съвсем хипотетично, ако беше за наркотици, тъй фиксирано)?

дори и 12 годишен ня'а се върже..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Сигурно гледат малките момиченца и си мислят "Тази кака е наркоманка а е толкова хубава и известна, ако и аз друсам ще ми пораснат циците!" и звънкат на дилъра
    Кой си, къде си

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Кока - голям бюст, амфети - тънка талия, боза- пищен гъз и малко херца, ей така, за украса
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

херца за широка усмивка и замечтан поглед

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

не само такива песни има в чалгата...
    http://vbox7.com/play:7a7c541d тва според мене учи на добри неща...
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    не само такива песни има в чалгата...
    http://vbox7.com/play:7a7c541d тва според мене учи на добри неща...
    Да... да....
    шшшш, колана
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

добреее де... може би не дадох точен пример...

http://vbox7.com/play:bf7b5ffe т'ва учи на обич!
    we give it all.

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    е ти какъв трябва да си, за да започнеш да се друсаш щото няква кълчеща се едрогърда (изкуствено) гримоудавена мацка пее за някаква доза (съвсем хипотетично, ако беше за наркотици, тъй фиксирано)?

дори и 12 годишен ня'а се върже..
    Други са си песничките на Ърпсурт

Мега фен Аватара на babity
    TellMeYourName, стига пуска тия мръсни чалга клипове тука! Ще чуят децата "И ловец съм, и рибар съм" и всички до един ще станат бракониери. Тооо, толкова много се възприема тая чалга...

Цитирай Първоначално написано от babity
    TellMeYourName, стига пуска тия мръсни чалга клипове тука! Ще чуят децата "И ловец съм, и рибар съм" и всички до един ще станат бракониери. Тооо, толкова много се възприема тая чалга...
    Не влизай в никфи филми, бе братле
    we give it all.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си