- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Българската чалга простотия
Първоначално написано от Lucho
Хаха,сега пък като се обади модератор,всеки има право да слуша,квото си иска![]()
колкото и да се натягаш,модератор няма да станеш,щото точно тия къде най се натягат,не стават никога![]()
hottie,на тебе май за всичко чалгата ти е виновна?Не са виновни родителите,средата,а чалгата?!
Пфхахаха.
разбира се.
Разбира се, че и те са виновниПървоначално написано от Reed
Даже бих поставила родителите на първо място.
Виж,ако ми се пие,пуши и т.н тва няма да е породено от чалгата.
На теб не, но на много други наивни и лабилни деца да![]()
Парадокс-Против чалгата сте, чувствате се "много над хората слушащи я и изпълняващи я", а същевременно не сте в състояние да разберете посланието на конкретна песен....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да,като чуят 'чакам си дозата' и веднага търчат за спринцовки.
Не, не, не, защо го обърнахте на дискусия ?!? Целта на темата беше друга
Seducti0n, страница първа
Първоначално написано от JoeBanana
Разясни
И плюс това ако си малко по - наблюдателна ще забележиш, че най - върлите анти-чалга фенове знаят повече текстове от мен, простата, залупена чагладжийка!Първоначално написано от Seducti0n
![]()
Аз въобще не коментирам значението специално на този текст, тъй като не съм слушала "песента", нито чела текста. Говоря за влиянието на чалгата като цяло.
Но както и да е. Няма смисъл на навлизаме ОТНОВО в спор, защото нито вие ще ме убедите колко е яка и невинна чалгата, нито аз ще ви убедя колко е просташка.
Така е прав си.Първоначално написано от Lucho
След като песента е завъртяна по телевизията и качена в интернет, броят на наркоманите в България се е увеличил с 99%. И бях свидетел как в дискотеката около 2:00 като пуснаха тази песен и всички извадиха спринцовки и се боцнаха. Галена е обявена за нарко богиня! Неслучайно измислиха кодово име за хероина - ГАЛЕНАРОИН
Не дай боже някоя певица да запее песен за ядене на говна , че в България ще се напълни с копрофили.
Надявам се поне да пеят за дигане на заплатите и за намаляване на цените на бира и цигари
![]()
Кръв повръщам , пари не връщам!
Ама много интелектуални се извъдихте.
Автора видях думата "доза" и се превъзбудил
Ае моля ви се стига лапешки истории.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Обаче сте ми най-смешни и сладки когато приемате всичко буквално, дума по дума![]()
имаше една дето пееше "изневерявааааам тии "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е ти какъв трябва да си, за да започнеш да се друсаш щото няква кълчеща се едрогърда (изкуствено) гримоудавена мацка пее за някаква доза (съвсем хипотетично, ако беше за наркотици, тъй фиксирано)?
дори и 12 годишен ня'а се върже..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Сигурно гледат малките момиченца и си мислят "Тази кака е наркоманка а е толкова хубава и известна, ако и аз друсам ще ми пораснат циците!" и звънкат на дилъра![]()
Кой си, къде си![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Кока - голям бюст, амфети - тънка талия, боза- пищен гъз и малко херца, ей така, за украса![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
херца за широка усмивка и замечтан поглед![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
не само такива песни има в чалгата...
http://vbox7.com/play:7a7c541d тва според мене учи на добри неща...
we give it all.
Да... да....Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
![]()
![]()
шшшш, колана![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
добреее де... може би не дадох точен пример...![]()
http://vbox7.com/play:bf7b5ffe т'ва учи на обич!
we give it all.
Други са си песничките на ЪрпсуртПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
TellMeYourName, стига пуска тия мръсни чалга клипове тука! Ще чуят децата "И ловец съм, и рибар съм" и всички до един ще станат бракониери. Тооо, толкова много се възприема тая чалга...
Не влизай в никфи филми, бе братлеПървоначално написано от babity
![]()
![]()
we give it all.