- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Българската чалга простотия
И сега къв ви е проблема с чалгата-ми като не ви харесва не я слушайте!Кво като някой пуснал по коридора на даскалото "чакам си дозата",ми на вас кво ви пука-слушайте си ваща музика.А за тва,че имало голотии-ам погледнете PUSSYcat dolls,май на повечето клипове са разголени,техно парчетата по vbox са със снимки на задници,що за тва никой нищо не казва?Щот ЕнтелЕгентните хора тва слушат..не виждам общото между музика и интелект..ам от сега съм само на Моцарт и гледайте как ще изобретя машина на времето,а може да ми израсте трета цица,кой знае?
Дори 12 годишно дете ще разбере,че не се пее за наркотици...ти не можа ли да схванеш?! И колкото и да се възмущаваш,колкото и да ти е писнало-нищо няма да промениш...
А ти все пак си твърдо против чалгата,ама ги знаеш половината песни нали?! Галена,Ивена...
А бе,незнам,ама като гледам как пълните стадионите на концертите на планета "дерби",сама си правя изводите.......
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
И как една песен в която се пее за наркотици (да речем, щото не точно за това се пее) ще те накара да употребяваш такива?
бтв и къде в песента се пее за наркотици конкретно..?
Знам диагнозата и чакам дозата..?
Доза...може да се употреби в много смисъли...
Онзи ден майка ми правеше някаква майонеза и я попитах "Колко направихте" и тя каза "Една доза"..
http://vbox7.com/play:9013d1e2
Ето ти още една песен с дози..в случая на Галена се пее за същото Доза любов..![]()
Ти въобще вярваш ли си като говориш?Първоначално написано от BqlaLiniq
Май всички забравяме че музиката е изкуство.В качеството й на такова не искам да слушам абсиненсово крякане.
И дори да ми харесва песента пак няма да имам наглостта да казвам че не е просташка.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Всички деца трябва да взимат наркотици.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Каква "българска" чалга простотия? Чалгата е турско-циганска музика и няма нищо общо с българското, тъй че тези които казват "българска" чалга простотия обиждат българското...
Мощен к*р за чалгата беше казал SofiaRegularCunt. И аз така казвам! Само няколко парчета са яки, ама те са повече олд скуул.
Докато има кой да им пълни джоба ще продължават да копират. Чудя се само дали купуват права на оригиналните песни или най-нагло си плагиатстват...
Поредната анти-чалга тема. Нищо ново няма да се каже, просто няма какво. Як игнор и това е, щом толкова дразни.
Нормално да сме анти-чалга, щом чалгата очевидно е носител на простотия най-малкото и на не-българска култура (турска и циганска)... Ти какво искаш, да я харесваме ли?
Ами не- като нещо не ми харесва просто не го ползвам, слушам, гледам- не се занимавам с него.
За съжаление се налага да се занимаваме с чалгата, в смисъл да я коментираме и да агитираме против нея, щото иначе тя се занимава активно с българската младеж и я кара масово да изпростява... Нормално ли е според теб български младежи да не знаят нещо повече за Левски освен това, че е Велик Българин, а да знаят с подробности биографиите на Анелия, Преслава и още по-лошо... Азис, както и песните им... Така че не ми казвай да не се занимавам с чалгата, навсякъде където мога ще агитирам против нея, защото е вредна и навява на простотия отвсякъде.
Абе тия съчми,пълни със силикон още ли са на мода бе.Не само че няма отърване от тях ами още идат тея са като хлебарки:вместо да са махна те идват 10 пъти повече.Тотално съм се отказал да говоря по тая тема.И в даскало е така.в класа ми половината са чалгари.Кво да прая?Смятайте колко лошо пеят щом тия Валдес,Радо Шишарката и още някви(тва го пешеше в един вестник) тръгнат "на война".И момичетата им подражават.Сметнете:Една от моя вход умоляваше майка си да си сложи силикон по устните и в гърдите,щото Преслава била такава.Сами си направите сметката
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Студ. град forever!!! И излизат лицемерите на протести!!!
Освен да им се смея, друго няма да получат от мен.![]()
Чалгата се пее само от някфи грозни крави които пеят за тва колко много искат да ги чукат...... и на всичкото отгоре се харесва от хората... и стила който носи на обличане държание и външен вид.....
Абсолютно споделям твоето мнениеПървоначално написано от kristo
![]()
Отдавна ми се повръща от гадната чалга, която е навсякъде.