- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите почистващи тампони на гарниер за 5 часа
Значи сигурно имат ефект.Мисля и аз да си ги взема да видя какво ще стане..Първоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
е мисля че за ефект е рано, ама определено усещам че действа
А колко тампончета са в опаковка?
ами доста, цял куп, ама на моята кутия пишеше с един червен надпис 25 % гратис-иначе са около 20-25-не могат да се преброят щото са залепени и на купПървоначално написано от sweetsunshine
mnogo pove4e sa ot 20-25 te sa super tunki i sa naistina dosta.as su6to si gi vzeh no ne sum koi znae kolko o4arovana ot tqh.moite su6to bqha s 25 % gratis![]()
I close my eyes, only for a moment and a moment's gone.. LqlLq
Аз мисля да си ги взема,защото по принцип съм страшно доволна от продуктите на Гарние и почти само тях ползвам.Така,че като ги пробвам,ще пусна мнение.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
И аз утре ще си ги взема... да се надяваме, че действат!
хехе още малко ще ме вземат за рекламно лице на гарниер![]()
Това какво ще рече?Първоначално написано от Moon`Girl
![]()
Какво съдържат? Я вие които имате да видите състава плс..
А пише несъвършенства.. какво ще рече това? Раздразнения на кожата, пъпки ли, петна ли, рани, мръсотия? :Д
Намазах се зверски по челото, защото там имам повече пъпки, и като се видях сега в огледалото ми е адски червеносигурно действа
Аз сега се намазах с един от тампоните и лицето ми стана адски студено о.О И люти, де
Иначе състава е Вода, Глицерин, Екстракти от Лимон и др.
Ще пиша след 5 часа дали действат![]()
Хей!Купих си ги и аз.Изкъпах се и се намазах.Седях вече повече от 5 часа.Нито парене усетих нито нищо .. Пък и май няма ефект.Утре мисля да се понамажа яко с 2/3 такива..Може и да стане нещо-ако не само се пре*бах..Майка ми може да го ползва вместо мен![]()
Какво стана?Първоначално написано от Sintya
Подейства ли?![]()
cherry*kiss
и аз съм им хвърлила мерника ама нз дали си заслужава,бе за ся няма да си ги зимам щото ползвам друго
О, забравих да пиша, извинявайте ^^Първоначално написано от CherryKisS
Значи нищо особено не стана само изчезна омазняването на кожата при мен... утре пак ще ги ползвам и така всеки ден... ще ви пиша по нататък! ;}
И аз обещах да пиша за резултата, ама ми спря нета заради снега.
Така- взех си ги 25% гратис - 6 и нещо. Изкъпах се (а винаги когато се къпя слагям 3в1, пак на Гарниер). После си сложих от тампоните и ме запари. А много, много, много малко продукти, от както ползвам каквато и да е било козметика, са ми парели. Вече си ги ползвам редовно. Сутрин си мия лицето с гела (отново на Гарниер) след това тампон и вечер същото. Ехфекта е...хммм... почти нулев.
Кожата ми е срашно мека. Чак ми е кеф да си пипам лицето.
(Което не е много хубаво де.) Но тези дребните пъпчици и по-тъмните петна от минали пъпки си седят.
Не очаквах, когато си ги взех, че феята вълшебница ще махне с пръчка и ще стана Пепеляшка в лицето. 5 часа! Просто звучи глупаво. За това не съм и разочарована от продукта- защото нямах големи очаквания.
Насе, давай по-нежно, че това е по-скоро признак на раздразнение на кожата.Първоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Насе,при теб ефекта как е ?![]()
Суетата.Моят любим грях.
зех си ги за 6.90 ...
честно .. аз ефект не съм забелязала![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ефект - матира кожата. Само.
Друго не съм забелязала... а, да има толкова спирт, че чак ми горят.
Иначе засега още не са показали ефект... а ги ползвам вече трети ден. Хмм.
ми почти нулевПървоначално написано от Sensuality
![]()
Наско, защо не слагаш фон дьо тен или пудра, ами се мъчиш с тия работи![]()
еми слагам ама пак си личиПървоначално написано от zloto
![]()
ами при мен пък има ефект не е за 5 часа както на рекламата ама ми е трети ден и по малките пъпки изчезнаха,а по-големите се смаляват.явно на моята кожа действат![]()
Слуушай ся .. не знаеш как да го правиш ..Първоначално написано от NaskoKaulitz
начи ...
1во нали слагаш ФДТ ...
после коректор ..
и най отгоре пудра .. нищо ама абсолзтно нищо не си личи![]()
аз като съм преди цикъл ии ... мн злеама с тая ''мазилка'' дет вика баща ми .. сичко се оправя
![]()
ии ПП : знам колко е вредно за порите .. ама такова е![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)