- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите почистващи тампони на гарниер за 5 часа
ОК, А ЛИНК ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА ГО ВИДЯ? АКО НАМЕРИШ, РАЗБИРА СЕ.Първоначално написано от PepElqShKaAa
))))
http://www.ivis.bg/garnier-почистващ...и-p2958.html
eто това представляват тея тампони![]()
<3 أحبك الشمس
Гледах рекламата им и се чудя дали да си ги взема. Сега ползвам 3 в 1 и съм много доволна, но ги искам и тях![]()
Аз ги преподъчвам взех си ги преди една седмица и ефекта е голям.Имах адски много черни точки който ме беше страх да барам с тампоните смея да кажа,че изчезнаха и лицето ми се изчисти.![]()
Взех си ги и за сега има някакъв ефект , но е минимален...за щастие имам малко пъпчици и не е толкшао фатално , но ще пробшамд аиг позлшам 2 пъти днешно да шидим кво ще стане "( а още от преди и ползшам медицински продукт иза лице)
По-неграмонто можеш ли?Съмнявам се.Първоначално написано от Dark_Angel_F
Онзи ден си ги купихДобре че ви послушах
Много съм доволна
ще пиша пак по - нататък като ги позлвам повече време, но щом за два дни има ефект, значи не мога да не бъда доволна
10X
![]()
^ за да не ти се изсушава кожата просто използвай някакъв крем(по мазен).При мен лично този ефект го няма,но на всяка кожа действа различно![]()
много съм доволна от тампоните![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
С нова операционна система съм и идея си нямаш колко ми е разбъркан фонетика , така че недей критикува !Първоначално написано от masal
Секрецията на кожата зависи от много неща и при всеки е индивидуално, но от скромния ми опит за няколко дни мисля да кажа, че ще ти свършат работа. На мен към края на деня ми се омазняваше леко при сгънката на носа, но сега нямам този проблем. Много хубаво сутрин търкам специално там. Дано и на теб да ти свършат работаПървоначално написано от global
![]()
Охххх хора къжете да си ги взема ли?Много ми се иска да опитам и с тях обаче ме е страх,че няма да ми махнат черните точки по носа а може и да ги махнат или не?![]()
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Ми аз попринцип не съм доволна от тези продукти на гарниер.Запоследно си купих от новата тийн серия на нивея,и се оказа че тя е най-добра (поне за мен)![]()
А ще си ги купя днес и ще пиша как действат![]()
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Ами аз си ги купих преди 7 8 дни и мога да ти кажа,че ако ги използваш често ще има резултат! Кожата ми видимо и много по - хубава,мека,гладка и ЧИСТА.За съжаление не маха черните точки,за тях най добре е да отидеш на козметик,но иначе тампоните са страхотни.Ако нямаш възможност за козметик,купи си GaRNIeR PURe 3 в 1,ползвала съм и този продукт и наистина спазвайки го по упътването КОЖАТА МИ СЕ ИЗЧИСТИ,черните точки се премахнаха.Наистина аз рядко вярвам в козметиката за лице,но от продуктите на GaRNIeR съм много,наистина много доволна!![]()
Ооо имам един продукт против акне на Клеърсил и съм адски доволна!Страхотен е!Първоначално написано от global
![]()
Да ви кажа мене ме радват,обаче при мен рядко има ефект щото аз си го почиствам лицето,след тффа мажа крем и след тфа с ФДТ щото обикновено го правя преди да отида на даскало и за тфа може би не помага![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
така и аз да се похваля - купих гоо![]()
точно преди малко...
и ест се намазах за сега нищо няма, ама да видим..
м/у другото и аз съм ползвала PURE 3 in 1 и съм много доволна..
наистина изчиства лицето![]()
macka rozovata voda e za hidratirane na kojata toest omaznqvaПървоначално написано от chuppiz
Аз си ги купих и ги ползвам почти от месец, но не виждам никакъв резултат освен това, че кожата ми се изсушава много и лицето ми се белиявно на мен не ми действат
![]()