.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104
    Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Я някой да обясни какво представлява туй нещо!
    тънки кръгли тампончета напоени с разни неща (цинк,евкалипт..) и с тях си триеш лицето след като е почистено
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PepElqShKaAa
    Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Я някой да обясни какво представлява туй нещо!
    тънки кръгли тампончета напоени с разни неща (цинк,евкалипт..) и с тях си триеш лицето след като е почистено
    ОК, А ЛИНК ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА ГО ВИДЯ? АКО НАМЕРИШ, РАЗБИРА СЕ. ))))

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    http://www.ivis.bg/garnier-почистващ...и-p2958.html
    eто това представляват тея тампони
    <3 أحبك الشمس

Град
    София
    Гледах рекламата им и се чудя дали да си ги взема. Сега ползвам 3 в 1 и съм много доволна, но ги искам и тях

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Аз ги преподъчвам взех си ги преди една седмица и ефекта е голям.Имах адски много черни точки който ме беше страх да барам с тампоните смея да кажа,че изчезнаха и лицето ми се изчисти.

Взех си ги и за сега има някакъв ефект , но е минимален...за щастие имам малко пъпчици и не е толкшао фатално , но ще пробшамд аиг позлшам 2 пъти днешно да шидим кво ще стане "( а още от преди и ползшам медицински продукт иза лице)

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Взех си ги и за сега има някакъв ефект , но е минимален...за щастие имам малко пъпчици и не е толкшао фатално , но ще пробшамд аиг позлшам 2 пъти днешно да шидим кво ще стане "( а още от преди и ползшам медицински продукт иза лице)
    По-неграмонто можеш ли?Съмнявам се.

Град
    София
    Онзи ден си ги купих Добре че ви послушах Много съм доволна ще пиша пак по - нататък като ги позлвам повече време, но щом за два дни има ефект, значи не мога да не бъда доволна 10X

Град
    Велико Търново
    ^ за да не ти се изсушава кожата просто използвай някакъв крем(по мазен).При мен лично този ефект го няма,но на всяка кожа действа различно

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    много съм доволна от тампоните
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Цитирай Първоначално написано от masal
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    По-неграмонто можеш ли?Съмнявам се.
    С нова операционна система съм и идея си нямаш колко ми е разбъркан фонетика , така че недей критикува !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от global
    Аз искам точно кожата да се изсушава, но трайно, за повече часове - от вечер до сутринта.
    Секрецията на кожата зависи от много неща и при всеки е индивидуално, но от скромния ми опит за няколко дни мисля да кажа, че ще ти свършат работа. На мен към края на деня ми се омазняваше леко при сгънката на носа, но сега нямам този проблем. Много хубаво сутрин търкам специално там. Дано и на теб да ти свършат работа

Град
    Los Angeles
    Охххх хора къжете да си ги взема ли?Много ми се иска да опитам и с тях обаче ме е страх,че няма да ми махнат черните точки по носа а може и да ги махнат или не?
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Ми аз попринцип не съм доволна от тези продукти на гарниер.Запоследно си купих от новата тийн серия на нивея,и се оказа че тя е най-добра (поне за мен)

Цитирай Първоначално написано от emo_girl953
    Охххх хора къжете да си ги взема ли?Много ми се иска да опитам и с тях обаче ме е страх,че няма да ми махнат черните точки по носа а може и да ги махнат или не?
    ми да ти кажа някой от мойте черни точки така си и стоят,най-добре на козметик отиди

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PepElqShKaAa
    Цитирай Първоначално написано от emo_girl953
    ми да ти кажа някой от мойте черни точки така си и стоят,най-добре на козметик отиди
    Мойте видимо намаляха, ама въпреки, че ги ползвам от скоро едва ли ще изчезнат докрай сами, все пак това са тампончета, а не вълшебна пръчка При всички случай пробвай, може пък с постоянство да успееш...

Град
    Los Angeles
    А ще си ги купя днес и ще пиша как действат
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Вземи си ги!

Ами аз си ги купих преди 7 8 дни и мога да ти кажа,че ако ги използваш често ще има резултат! Кожата ми видимо и много по - хубава,мека,гладка и ЧИСТА.За съжаление не маха черните точки,за тях най добре е да отидеш на козметик,но иначе тампоните са страхотни.Ако нямаш възможност за козметик,купи си GaRNIeR PURe 3 в 1,ползвала съм и този продукт и наистина спазвайки го по упътването КОЖАТА МИ СЕ ИЗЧИСТИ,черните точки се премахнаха.Наистина аз рядко вярвам в козметиката за лице,но от продуктите на GaRNIeR съм много,наистина много доволна!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от global
    Може би ще трябва да поръчвам Clearasil Cream Tinted от чужбина - оказа се, че това OXY tinted, което изрекламирах по-горе, вече не се произвежда, а вместо него има някакво друго oxy, от което се оплакват, а пък за този clearasil tinted получих добри мнения, та ако някой иска да си поръча, може да поръчам с моята поръчка, и по този начин да се дели и транспорта. Цената без доставката е около $5.60. Транспортът ще е $14 макс за цялата пратка, а доставката ще е 2-3 седмици сигурно.
    Ооо имам един продукт против акне на Клеърсил и съм адски доволна!Страхотен е!

Да ви кажа мене ме радват,обаче при мен рядко има ефект щото аз си го почиствам лицето,след тффа мажа крем и след тфа с ФДТ щото обикновено го правя преди да отида на даскало и за тфа може би не помага
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

така и аз да се похваля - купих гоо
    точно преди малко...
    и ест се намазах за сега нищо няма, ама да видим..
    м/у другото и аз съм ползвала PURE 3 in 1 и съм много доволна..
    наистина изчиства лицето

може би от 1 седмица ги ползвам по 1 на ден и лицето ми е сравнително добре макар че пак се пръква някоя пъпчица..което е гадно но е по добре от преди

Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    Аз ползвам тампоните и съм много доволна, матират ми кожата и стягат порите..немога да кажа че махат черни точки...но все пак съм доволна. Аз си мия лицето всеки ден с Garnier Pure 3 in1, след това си слагам тоник с натурална розова вода на Българска роза, чакам да изсъхне и нанасям тампона, след това си слагам нощен хидратиращ крем за лице, защото тампоните доста изсушават и най-накрая си слагам малко крем Здраве на проблемните места..и това го правя всеки ден...при мен има ефект
    macka rozovata voda e za hidratirane na kojata toest omaznqva

Аз си ги купих и ги ползвам почти от месец, но не виждам никакъв резултат освен това, че кожата ми се изсушава много и лицето ми се бели явно на мен не ми действат

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    те вече не са нови

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си