Pravi li vi vpe4atlenie kak vseki pat 6tom popadnete v klas hubav ili lo6 , vsi4ki se razdelyat na grupi4ki primer ednite Intelegntnite 2 Nahakanite 3 Mom4eta 4 SLabite 5 Sramejjlivi ili othvarlyani,
Vinagi spomir klasa po tozi vapros pone moyat , i vinagi si kazvame nyama da se razdelya me no vingai dumite predizvikvat sadbata .
Xax Predi iskah da ob6tuvam postoyanos b horata ot klasa ne 4e sega ne go iskam , no predpo4itam samotata i neutralnata zona . Lo6oto e che v neutra;lnata zona sme smao tezi koito v drugite grupi ne se priemat ta takiva sme nie svyasnite . naprimer ednata grupi4ka e na otli4ni4kite , kakvo da napravya che sam s 5-ci i samo4uvstvieto mi ne e do Drugata galaktika sko4ilo xax , nyamam myasto v neya . V tazi grupi4ka na Otli4nichkite ne se vpisvame drugite poneje nie ne sme intelegentni , ta i priyatelstvo ne moje da se zavarji samo4uvstvieto vredi xax .
Az ne go imam v mn no vse pak si sveti tam.
Ta sai sporihme na66iya klas kade da sme hodili za koleda toest izlizaneto v koledna vakanciya . Heh mene nyama da me ima az 6te sam v italia tam 6te praznuvam na po4ivka , Oba4e kato gledah kak sporyat mi be6e sme6no. Tezi hora ne sa priyateli sporyat kri6tyat si a iskat prosto za da se nayadat da otidat nyakade HRANATA VREDI PO PRAZNICI xaxax ednite na kra4ma iskat drugite na resturant 3-ti an sladkarnica i taka vsi4ki na grupi4ki otnovos e arzdeliha , a sega daje i za klasnata shte sporyat ri koi da otide nyama takav smyah no e ot4aiva6to tapa6ko polojenie

Т.7
swords1010