- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За всички, които се чудят
Първоначално написано от slatkoty_krisy
![]()
![]()
![]()
сигурно са си играли на чичо доктор и разправят че са се ебали ... баси 4-5 клас ... кво ме направи ти ...
Аз съм '93 и мен също ме гледаха странно като открехвах за ранните ми преживявания... (за които изключително съжалявам...)Първоначално написано от insanity_666
В класа ми (на 15 сме) момичетата почнаха да се е*ат от тази година...Поне за 4 знам със сигурност. То пак си е рано, ама... дано не е вярна тази статистика
Иначе е наистина жалко, като циганите...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ми така е. Аз съм 90ти набор, но мисля, че повечето след 87ми са пълни боклуци. Да не говорим за след 90ти. Малки, прости п***и![]()
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Първоначално написано от varnen4e
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
така е ... е за тва никога не трябва да се бърза щото може да станеш маика или баща на 13-14 ...Първоначално написано от Stefchyy
![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Ужас!!!
След 3 години трябва да заключа сестра ми..
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Съгласна съм с тебПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
+1Първоначално написано от hooliganka89
Голям резил, ама и циганите не го правят това нащо дажеПървоначално написано от sssladuranka
![]()
Toва е няква тъпа статистика....аз съм 10клас, 28 ученика сме в класа...пишеме се доста отворен и нахакан клас, но не повече от 10човека от класа ми имаме сексуален опит при това 3-4 са го правили, но не водят редовен полов живот!
И колкото и да заключвате братята и сестрите си...няма да ги възспрете...
ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИН....
Човек науми ли си нещо....значи ще го стори на каквато и да е цена,така че слезте на земята...единственото което може да направите качествено за по малките си братя и сестри е да им дадете книги и да им обясните как стоят нещата и че не е редно да правят секс без да са наясно с всички рискове и разбира се сладости!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
abe znaeh 4e pologenieto e tragi4no ama tolkova malko tctctc ujas napravo!!!
Аа тук не съм съгласнаПървоначално написано от DevilWish
![]()
На тази възраст доста циганчета имати деца вече..Доста такива репортажи съм гледала,макарче и в тях и български малки момичета са присъствали.
Но при циганите е масово..
Но не мисля,че наистина това е възраста,прекалено малка ми се струва![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
каквато и да е статистиката вярна или не всички знаем как стоят нещтата..аз не сум против това..смисъл който иска нека..никой никого не спира..ноо е така..като ще се прави поне да е с предпазни средства,..който е решил и му харесва..защо не!! на всеки си му идва времето..![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neKa FsicHki da Nii glLeДaT kAk go пRaВim...
И тука се чукат масово на 12-13 ама никой не казва че е цигания защото е Германия! Абе...Не мога да разбере какаво се възмущавате чак толков а като доста голяма част от писалите в ТЕМАТА са започнали полов живот на 14!
![]()
ее кви ни изкарахте.. не всичките са такива /95/
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ми те всички си мислят,че колкото по-рано го направят,толко по-яки ше са![]()
![]()
... yjas ;x
Аз съм 93 и съм девствена .. сега сиг и ше ми се подиграват![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
трагедия...![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Правили или казват, че са правили, има огромна разлика.Нали виждам момичета 6 клас, та те още нямат гърди и менструация. Сигурно са питали хора от малцинствата.
Don't worry, be happy!