.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от littlebaby
    В повечето случаи статистиката не е вярна.Ето и няколко прости примери,за да се убедите:
    На двама приятели се дават два банана.Единият обаче изяжда и 2та банана.Според статистиката на всеки се пада по 1 банан,но дали е така?
    Друг пример: Приемаме,че са сложили краката ни в лед при температура - 15градуса,а главата ни е на слънце и се загрява до 87градуса.Според статистиката средната температура ще е 36градуса и би било логично да се чувстваме добре,но наистина ли ще е така?
    Така че не се доверявайте на статистика
    Едно умно мнение. И къде е правина тая статистика като нито аз нито сестра ми ,нито някой от класа училището или познатите ми сме давали такива данни. Не може да се правят генерални изводи от 300 човека.
    Don't worry, be happy!

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Добро утро....
    Вие все едно не излизате на вън. Въли сняг и ги гледам с късите поли и деколтето...Вървя си по- коридора една се целува с гаджето си и ми смига... К****...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Поздравления млади татковци и майки

На 15 нормално ли е да правиш за първи път?

Malee nqmam dumi
    ''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''

аз съм родена 92 и 1-вия ми път беше на 15.....не мисля че да го правиш на 12 и половина е нормално...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Стига сте се възмущавали.Хиляди такива теми има.И тука вече всеки писал "ужас"сякаш сефте го чува..и както каза някой преди мен не може да анкетират 300 човека и тва даважи за всички!Пък и кой знай..може и мангали да разпитвали(нищо лично просто нали водят полов живот от по малки)а и не само в България е така(това го заключих от мнението на онова момиче от Германия..а и имам фр в Англия и там също не изостават(ест не всички)..)а и не мисля че някой от нас има правото да посочи с пръст и да каже "сички след 90 набор на кладата щото сте боклуци" както някои хора правят...

П.П hottie нищо лично :P по принцип харесвам мненията ти..(ест няма как без някое др изключение :P )

Cruel Intentions

Повече от фен
    Аз съм 94 и съм девствена...Не всички са боклуци,това че по 10 от 30 момичета са полово активни не означава че всички са тъпи или ку**и или нещо друго.

момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

12,5 това ми звучи адски нереално-повечето ми познати са 91,92,93,94 и 97% от тях не са правили секс,като се има в предвид,че познавам много хора на тази възраст.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Цитирай Първоначално написано от littlebaby
    В повечето случаи статистиката не е вярна.Ето и няколко прости примери,за да се убедите:
    На двама приятели се дават два банана.Единият обаче изяжда и 2та банана.Според статистиката на всеки се пада по 1 банан,но дали е така?
    Друг пример: Приемаме,че са сложили краката ни в лед при температура - 15градуса,а главата ни е на слънце и се загрява до 87градуса.Според статистиката средната температура ще е 36градуса и би било логично да се чувстваме добре,но наистина ли ще е така?
    Така че не се доверявайте на статистика
    Значи 50% правят секс на 8, другите 50% на 17, така ли
    Не даваш добър пример

Magneziq, те само така ще ти кажат

А какви са тия 10 от 30? По-скоро 10 от 13
    Пълни боклуци сме повечето, ама какво да се прави

Град
    Благоевград
    И на мен ми звучи това адски нереално. И това, че някой водят полов живот на 13/14 не означава, че всички над тази възраст вече са минали по тоя път! Не забравяйте, че има и хора, който са на по 17/18 обаче чакат "подходящия". Друг е въпроса, че при 13/14-годишните броят на полово-активните е много по голям

абе кфо па вие се връзвате на тия глупости .. но коммент сте и вие баце... средна възраст 12.5 абе ти ненормална ли си ?

Ae byzikate li sa s mene

Супер фен

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    Ми те всички си мислят,че колкото по-рано го направят,толко по-яки ше са ... yjas ;x
    Аз съм 93 и съм девствена .. сега сиг и ше ми се подиграват
    и аз съм 93 лелле какви подигравки ше стаат тогава
    Bring it on baby.. I taste good!

Лелеее, те мензис нямат тогава,а секс правят

ем тъпи курвички
    love me

hottie
    Guest
    Леле, бях забравила че съм пуснала подобна тема

hooliganka89 : Ами същата статистика важи и за циганите, но това им остава първи и последен мъж(при повечето). Което пак говори по-добре за тях Не бъзикам се, до култура си е

Кремче : Поради професионални причини не мога да цитирам източника(колеги), но мога да ви гарантирам, че извадката е достатъчно голяма и са хвърлени страшно много пари по това проучване. Резултатите са вярни !

Останалите : Не съдете по вашите ученици, говорим за проучване от цяла България, като в някои градове го правят в по-ранна възраст, в други в по-късна. Подорби от проучването ще излязат по нататък и ще ги добавя.Просто сега не мога да си позволя да кажа повече.

и ти какво!? мислиш си, че пускат анкети на некфи 12 годишни пубери относно това, дали са правили секс и те като се направят на големи и кажат, че са правили, значи "допитването" е напълно достоверно!?
    абе я зарежете тия глупости.....

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от darla
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ужас!!! Сега го прочетох на класа(набор 1992) и те бяха възмутени и казаха, че не е вярно. Хоти, на какво се основава проучването ти? Мога да помогна с моята таргет група
    krem4eto,ti kakvo o4akva6?u4enicite ti na po 16 da si priznaqt s lekota,4e se 4ukat o6te ot 13godi6ni(masovo)?!?!?!?
    stiga be imam tolkova priqtelki koito na 16 o6te sa devstveni,a i poznavam mo4eta koito sa6to na tazi qvno preklonna vazrast da ne se bodvali
    tva e ujsno ,az i prqtelite mi sme 4ast ot tazi statika moga da kaja 4e ne poznvam nito edno momi4e det da se dalo predi 15/16
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

hottie
    Guest
    Аре моля позволете ми да си разбирам от работата Вече толкова време го работя това и НИТО една грешка не сме имали засега в това отношение, нито по изборите нито в друго отношение.
    Още сте млади и не ги разбирате тези неща , а и вероятно няма да ги учите(защото в училище не се учат) но си има специално разработени методи за тази цел и статистическа грешка, която се има предвид.

И пак повтарям - това, че обкръжението ви е девствено нищо не означава. Както казах в някои градове и села средната възраст за правене на секс е по-висока от колкото в други!
    Мамка му ако приемате толкова буквално всичко повече нищо няма да пускам. Направих го за да разреша спор, породен в този форум от доста отдавна. Явно доста от вас не сте достатъчно зрели.

Кво се впрягаш на 15-годишни "компетенции".

Иж всичките бяха много ебливи, ся станаха девствени философи.

Баси смешковците
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си