- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За всички, които се чудят
Едно умно мнение. И къде е правина тая статистика като нито аз нито сестра ми ,нито някой от класа училището или познатите ми сме давали такива данни. Не може да се правят генерални изводи от 300 човека.Първоначално написано от littlebaby
Don't worry, be happy!
Добро утро....
Вие все едно не излизате на вън. Въли сняг и ги гледам с късите поли и деколтето...Вървя си по- коридора една се целува с гаджето си и ми смига... К****...![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Поздравления млади татковци и майки![]()
На 15 нормално ли е да правиш за първи път?![]()
![]()
Malee nqmam dumi
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
аз съм родена 92 и 1-вия ми път беше на 15.....не мисля че да го правиш на 12 и половина е нормално...
Стига сте се възмущавали.Хиляди такива теми има.И тука вече всеки писал "ужас"сякаш сефте го чува..и както каза някой преди мен не може да анкетират 300 човека и тва даважи за всички!Пък и кой знай..може и мангали да разпитвали(нищо лично просто нали водят полов живот от по малки)а и не само в България е така(това го заключих от мнението на онова момиче от Германия..а и имам фр в Англия и там също не изостават(ест не всички)..)а и не мисля че някой от нас има правото да посочи с пръст и да каже "сички след 90 набор на кладата щото сте боклуци"както някои хора правят...
П.П hottie нищо лично :P по принцип харесвам мненията ти..(ест няма как без някое др изключение :P )
Cruel Intentions
ебати и циганията![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Аз съм 94 и съм девствена...Не всички са боклуци,това че по 10 от 30 момичета са полово активни не означава че всички са тъпи или ку**и или нещо друго.![]()
![]()
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Значи 50% правят секс на 8, другите 50% на 17, така лиПървоначално написано от littlebaby
![]()
![]()
![]()
Не даваш добър пример![]()
![]()
Magneziq, те само така ще ти кажат![]()
А какви са тия 10 от 30? По-скоро 10 от 13![]()
Пълни боклуци сме повечето, ама какво да се прави![]()
![]()
И на мен ми звучи това адски нереално. И това, че някой водят полов живот на 13/14 не означава, че всички над тази възраст вече са минали по тоя път! Не забравяйте, че има и хора, който са на по 17/18 обаче чакат "подходящия". Друг е въпроса, че при 13/14-годишните броят на полово-активните е много по голям![]()
абе кфо па вие се връзвате на тия глупости .. но коммент сте и вие баце... средна възраст 12.5 абе ти ненормална ли си ?
Ae byzikate li sa s mene
и аз съм 93Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
лелле какви подигравки ше стаат тогава
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Леле, бях забравила че съм пуснала подобна тема![]()
![]()
hooliganka89 : Ами същата статистика важи и за циганите, но това им остава първи и последен мъж(при повечето). Което пак говори по-добре за тяхНе бъзикам се, до култура си е
Кремче : Поради професионални причини не мога да цитирам източника(колеги), но мога да ви гарантирам, че извадката е достатъчно голяма и са хвърлени страшно много пари по това проучване. Резултатите са вярни !
Останалите : Не съдете по вашите ученици, говорим за проучване от цяла България, като в някои градове го правят в по-ранна възраст, в други в по-късна. Подорби от проучването ще излязат по нататък и ще ги добавя.Просто сега не мога да си позволя да кажа повече.
![]()
и ти какво!? мислиш си, че пускат анкети на некфи 12 годишни пубери относно това, дали са правили секс и те като се направят на големи и кажат, че са правили, значи "допитването" е напълно достоверно!?
абе я зарежете тия глупости.....
stiga be imam tolkova priqtelki koito na 16 o6te sa devstveni,a i poznavam mo4eta koito sa6to na tazi qvno preklonna vazrast da ne se bodvaliПървоначално написано от darla
tva e ujsno ,az i prqtelite mi sme 4ast ot tazi statika moga da kaja 4e ne poznvam nito edno momi4e det da se dalo predi 15/16
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Аре моля позволете ми да си разбирам от работатаВече толкова време го работя това и НИТО една грешка не сме имали засега в това отношение, нито по изборите нито в друго отношение.
Още сте млади и не ги разбирате тези неща , а и вероятно няма да ги учите(защото в училище не се учат) но си има специално разработени методи за тази цел и статистическа грешка, която се има предвид.
И пак повтарям - това, че обкръжението ви е девствено нищо не означава. Както казах в някои градове и села средната възраст за правене на секс е по-висока от колкото в други!
Мамка му ако приемате толкова буквално всичко повече нищо няма да пускам. Направих го за да разреша спор, породен в този форум от доста отдавна. Явно доста от вас не сте достатъчно зрели.
Кво се впрягаш на 15-годишни "компетенции".
Иж всичките бяха много ебливи, ся станаха девствени философи.
Баси смешковците
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮