- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За всички, които се чудят
Няма сми![]()
А кой е казал,че българките сме леки?
Иначе хаха 12,5...не знам адски кофти статистика...
това звучи не смешно,не трагично,ами не знам и аз какво ... 12.5 години ... бахти ужаса![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
+1Първоначално написано от BaBy_bS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Имам брат, сега ще стане на 12....след шестия месец ще го заключа и ще го завържа с въжета![]()
![]()
Eмии .. така е .. като всяка 2ра си мисли че да правиш секс рано е гъзарско .. абе неам думи .. напрао ужас .. !![]()
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
maiko ujast
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Dok1de stigna sveta......
Is everybody going crazy?!?
Първоначално написано от la4ezara
![]()
мале това е ужасносрам и резил
след 90та? аз съм точно 90-та и на 14 пак всички ме гледаха странно като кажех, че съм девствена![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Аз ли не мога да смятам или 96-97 са новите секс маниаци?
В повечето случаи статистиката не е вярна.Ето и няколко прости примери,за да се убедите:
На двама приятели се дават два банана.Единият обаче изяжда и 2та банана.Според статистиката на всеки се пада по 1 банан,но дали е така?![]()
Друг пример: Приемаме,че са сложили краката ни в лед при температура - 15градуса,а главата ни е на слънце и се загрява до 87градуса.Според статистиката средната температура ще е 36градуса и би било логично да се чувстваме добре,но наистина ли ще е така?
Така че не се доверявайте на статистика![]()
krem4eto,ti kakvo o4akva6?u4enicite ti na po 16 da si priznaqt s lekota,4e se 4ukat o6te ot 13godi6ni(masovo)?!?!?!?Първоначално написано от krem4et0
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
...
пфу аз вече тряя съм влезнал тогава в категория пра дядо ...
емии според мене е относително защото има ралзични...примерно познавам момичета дето преди 2 године се бяха е*али а бяха 4 или 5 клас...познавам и момичета които са по големи и не са се е*али..въпрос нна мнение..![]()
![]()
![]()
neKa FsicHki da Nii glLeДaT kAk go пRaВim...
Искат - правят го.. Никой не им е виновен. Не че одобрявам ама какво можем да направим.![]()