.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

НИСКИ ТРОМБОЦИТИ ПОМОЩ

Здравейте, племенника ми (на 21г) има нужда от съвет тромбоцитите са 39 ( и падат още),краката му са сини. Няма никакви заболявания до сега.Изследванията са в норма.При изследванията в онкологията казаха,че е далака (дано да е така) причината.Въпроса ми към Вас е , какво е лечението от сега нататък и има ли опастност от левкемия все още? Благодария Ви предварително !!!

Град
    sofiqqq
    ами по добре се съветваи с доктор
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Търсете второ мнение от специалист хематолог! Преливали ли са му тромбоцитна маса?
    Да е комбинирал случайно РедБул с алкохол?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    РедБул+алкохол,как могат да навредят те ?!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Alex_f
    РедБул+алкохол,как могат да навредят те ?!
    Отключват хематологични заболявания, удрят черния дроб.

Към автора- повторете тромбоцитите и настоявайте "епруветчицата" да я разпечатат пред вас, т. е. да сте сигурни, че е нова! Ако е N-та употреба, по технически причини може да даде ниски тромбоцити.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Доколкото знам, повишеното ниво на левкоцити говори за рак, за тромбоцити - не съм запозната. Тромбоцитите са всъщност кръвните плочки, отговарящи за кръвосъсирването, след като се износят умират и се образуват нови, може би причината е в това, че образуването става прекалено бавно..? Мнението ми не е компетентно, направете други изследвания и потърсете др доктори. Надявам се всичко да се оправи. Успех!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Ниски тромбицити

Благодаря Ви много, ако някой знае как продължава лечението , нека пише !!!

Ниски тромбоцити

Има ли някой запознат със заболяването в сайта ? Помогнете ми !!!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Първо, не е възможно да са 39 - провери точния резултат от изследването. Второ, в никакъв случай да не пие аспирин. Трето, броят на тромбоцитите намалява с времето - ако са престояли в епруветката, може и да е от това. Четвърто, има много заболявания, които водят до занижени нива на тромбоцитите и никой не може да ти каже кое е в случая просто така - или очакваш да хвърляме боб? Пето, вие лекар нямате ли, че питаш по форуми, чиито потребители са основно деца между 10 и 18?

do Schneeflocke

Спокойно не само ,че не пие аспирин,но не и пил никога...За теб може да не е възможно , но не само че бяха 39 , но падаха с всеки изминал ден , сега преливаме кортизон венозно, за да не изчезват тромбоцитите толкова бързо от организма....,а що се отнася до сайта пиша тук (и не само тук ,а в целият нет ) , защото се уверих че има много младежи които са болни или били болни от същата болест и биха ми казали как и колко е продължавало лечението при тях. За да мога по някакъв начин да го успокоя .А след като оздравее племенника ми ,ще даваме надежда на други младежи.....Трябва да ти кажа , че има болни от 5 месечно бебе до много възрастен човек...Така ,че сайта е повече от подходящ ,що се отнася до лекари имай вяра ходим при най-добрите....Дано на никой да не се случва да знае за болестта.....!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си