.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

съвети при 1-ви път ... :D

еми мисля да го направя..готова съм,но ако може да споделите/дадете съвети при първия път,за да нестават някфи големи гафове дет после сигурно цял живот ще ги помня...
    Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не си готова щом питаш по форуми

Ако найстина смяташ да го правиш, ще трябва да се съглася с горното мнение поне нищо няма да помниш.

Голям фен
    6tom si momi4e... prosto izberi nqkoi po-opiten na koito ne mu e i na nego za prav put.. toi 6te znae kakvo da pravi ti samo 6te si leji6

Цитирай Първоначално написано от Nen0RmalniK
    6tom si momi4e... prosto izberi nqkoi po-opiten na koito ne mu e i na nego za prav put.. toi 6te znae kakvo da pravi ti samo 6te si leji6
    и аз това ти предлагам иначе най-важното е да се отпуснеш..да не се притесняваш..и все пак да не забравяш за предпазните мерки,които ще използваш...айде Успех

Цитирай Първоначално написано от DulceGatito
    Цитирай Първоначално написано от Nen0RmalniK
    и аз това ти предлагам иначе най-важното е да се отпуснеш..да не се притесняваш..и все пак да не забравяш за предпазните мерки,които ще използваш...айде Успех
    + 1

Град
    Варна
    еби се..

ем да по опитен е...и аз без туй май ще си бъда пиинала щото преди туи ще съм на рд само да не стани нищо да не помня..иначе с притеснението няам проблеми
    Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)

Ползвайте презерватив..пък другото както стане

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Много смях ми вкарва кат си правят уговорки някои хора за първия път... Решават все едно по график. Да, четвъртък следобяд ще е, тогава ще е първия път... Супер смешно.
    ...гледай следващата тема да не е: "опитахме няколко пъти, но все ме боли много" или "тои свърши докато си писахме през скайпа, да пия ли ескапел"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си