- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска на гърдите (за мъжете)
Здравейте!Искам да ви попитам всички МЪЖЕ ,които използват кола маска за гърдите следното: приятеля ми ще си ги маха и иска съвет с какво...,не иска много с бръснач,защото после ще растат много бързо,знаете как е..Аз му казах че най-добре да пробва с кола маска?Но тук искам да попитам вас какво мислите по въпроса,много ли ще боли като за първи път,все пак гърдите са чувствителни и на мъжете...Ако представителките от женския пол знаят нещо ,също могат да изкажат мнение![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ne zanimavai mom4eto da si maha kosmite s kola maska...... po dobre izob6to da ne gi maha tva si e napravo unizitelno maj da polzva kola maska
ами според мен не е унизително а е въпрос на гледна точка![]()
ако не е мн окосмен там защо иска да ги маха ? иначе и според мен е добре с кола маска въпреки че боли но е ефективноама ако не е мн окосмен да не ги маха
може и с депилиращи кремове но то е същото почти като при бръснача само че не стават толкова остри![]()
Аз от 2 години се обезкосмявам гърди и корем чрез кола маска- ходя на козметик, каквото и да ти казват на гърди боли и то стабилно, не съм някой женчо търпял съм каквили не болки и това се търпи, но въпреки всичко си боли, казвам го, за да е подготвен, защото на мен първоначално ми казаха, че нищо толкова няма да усетя (!?)
депилиращи кремове,епилатор или кола маска но мися че щте е най - добре с депилиращи кремове и не боли :P
Sunny s kola maska e po dobre... az syshto si gi maxam.. i to na cqloto tqlo ne samo na gyrdite![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Мъж, жена, баба или леля боли си. Ще стиска зъби първия път. Но наистина това е най-добрият и траен вариант.![]()
pfff nqma ni6to unizitelno s kola maska e nai dobreПървоначално написано от Nen0RmalniK
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
А с какъв вид кола маска си ги махате?Топла ,студена,течна или какви са там?
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Аз топла кола маска при козметичката ми... боли ама е по добре от бигче и т.н.Първоначално написано от Sunny_stz
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Здравейте значи аз съм момче на 15 и вече нали както му е реда започват да ми излизат косми и аз искам да си направя кола маска.Но не съм много сигурен дали ще издържа първият път ,защото днес си взех такава готова кола маска на ленти от аптеката и ги пробвах на ръцете едвам издържах но стисках. Ами като дойде време за гърдите сигурно ще псувам като див селянин козметичката![]()
![]()
![]()
.Но това е най-добрия начин след фотоепилация. Ще ме държи мисълта че ще ходя поне веднаж месечно. А да питам дали след като вече ходя на няколко процедури ще намали ли болката
Би трябвало да намали даПървоначално написано от moviestar
Толкова ли са ти космати ръцете, че чак и там ще си правиш
СТУДЕНА КОЛА МАСКА... където и да е... боли по-малко от топлата.. поне мен.. така де аз съм момиче, нямам косми по гърдите ама съм си правила на други места..Първоначално написано от Adwokat
При всеки е различно де.. моята козметичка ми разказваше как няква мацка отишла при нея за кола маска на триъгълника и имала татуировка, което е къде къде по-болезнено.. и се спукала да пищи от болка докато й правила студена кола маска...